Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
20. 04.
kurzy
23:00info
CAR
NYI
02:00info
BOS
TOR
21. 04.
kurzy
18:30info
FLA
TBL
21:00info
NYR
WSH
01:00info
WPG
COL
04:00info
VAN
NSH
«

Slováci v NHL

Top favoriti na Calderovu trofej: Ako obstál v hlasovaní Slafkovský?

Základná časť sezóny 2022/23 klope na dvere, a preto sa panel odborníkov oficiálnej ligovej stránky podujal na typické hlasovanie o predsezónnych favoritoch na významné individuálne ocenenia. Na úvod je tu Calderova trofej.

V boji o cenu pre najlepšieho nováčika sezóny sa nevykryštalizoval žiaden jednoznačný favorit. Traja sa však oddelili od zvyšku. Na čele skončil obranca Buffala Owen Power, ktorý nazbieral 59 bodov a dostal aj sedem hlasov na prvé miesto z 15 možných.

Najväčším konkurentom pre neho je center Seattlu Matty Beniers, ktorý nazbieral 52 bodov. O päť bodov menej získal center Anaheimu Mason McTavish. Obaja boli zhodne u štyroch odborníkov na prvom mieste hlasovacieho lístka.

Aspoň hlas dostalo spolu 12 hráčov a figuruje medzi nimi aj posledná draftová jednotka. Slovenský útočník Juraj Slafkovský z Montrealu nazbieral 11 bodov, s ktorými sa zaradil na siedme miesto.

Výsledky hlasovania: Owen Power, Sabres, 59 bodov; Matty Beniers, Kraken, 52; Mason McTavish, Ducks, 47; Marco Rossi, Wild, 15; Kent Johnson, Blue Jackets, 14; Jake Sanderson, Senators, 14; Juraj Slafkovský, Canadiens, 11; Cole Perfetti, Jets, 6; Jack Quinn, Sabres, 2; Logan Thompson, Golden Knights, 2; Shane Pinto, Senators, 2; Thomas Bordeleau, Sharks, 1.




Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies