Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
po 2. tr.
CGY
5
SJS
0
po 1. tr.
COL
4
EDM
1
po 1. tr.
VGK
0
ANA
0
04:30info
LAK
CHI
18. 04.
kurzy
po 2. tr.
CGY
5
SJS
0
po 1. tr.
COL
4
EDM
1
po 1. tr.
VGK
0
ANA
0
04:30info
LAK
CHI
19. 04.
kurzy
Žiadne zápasy
«

Slováci v NHL

Bodovanie prípravy: Zo 14 Slovákov bodovali piati, traja aj skórovali

Prípravné obdobie v NHL je už za svojou polovicou a tento týždeň sa dohrajú posledné prípravné zápasy pred štartom základnej časti sezóny 2022/23. Využime to na pohľad na kanadské bodovanie Slovákov.

Okrem brankára Jaroslava Haláka, ktorý doteraz kryl 96,7 % striel, sme v prvých deviatich dňoch prípravy videli v akcii aj 14 slovenských korčuliarov. Z nich sa do bodovanie dokázali zapísať piati a traja aj skórovali.

Na čele bodovania je útočník Pavol Regenda, ktorý za Anaheim odohral štyri zápasy so ziskom dvoch gólov a asistencie a nebodoval až v tom poslednom. Druhý, útočník New Jersey Tomáš Tatar, sa mu rovná s dvoma gólmi. Viacbodoví už nie je nikto ďalší.

Z gólu mal v príprave radosť aj útočník Miloš Kelemen, ktorý bojuje v kempe Arizony. Po asistencii si pripísali obrancovia Samuel Kňažko, ktorý odohral za Columbus jeden zápas, a Martin Fehérváry, ktorý odohral za Washington dva zápasy.

V príprave si z korčuliarov nezahrali zranený Martin Pospíšil z Calgary a Maxim Čajkovič, ktorý bol v nedeľu vyškrtnutý z kempu Tampy Bay. Škrty neprežili ani Servác Petrovský (MIN), Adam Sýkora (NYR) a Marián Studenič (DAL).

Hráč
Z
G
A
B
+/-
TM
P. Regenda (ANA)
4
2
1
3
+2
4
T. Tatar (NJD)
2
2
0
2
+1
4
M. Kelemen (ARI)
3
1
0
1
0
2
S. Knažko (CBJ)
1
0
1
1
0
0
M. Fehérváry (WSH)
2
0
1
1
+1
2
E. Černák (TBL)
1
0
0
0
-1
0
M. Chromiak (LAK)
1
0
0
0
-1
0
S. Petrovský (MIN)
1
0
0
0
0
0
A. Sýkora (NYR)
1
0
0
0
0
4
Š. Nemec (NJD)
2
0
0
0
-1
0
M. Studenič (DAL)
2
0
0
0
+2
0
J. Slafkovský (MTL)
2
0
0
0
-1
2
F. Mešár (MTL)
3
0
0
0
+2
0
A. Ružička (CGY)
3
0
0
0
+1
2
M. Pospíšil (CGY)
-
-
-
-
-
-
M. Čajkovič (TBL)
-
-
-
-
-
-




Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Slafkovský je v spoločnosti veľkých mien. Vie, že sa môže zlepšiť. Čo plánuje po MS?Nemec mal svoje chyby, ale svojou defenzívou prekvapil. Akú známku si vyslúžil? Slováci v USHL postupovali ďalej, v CHL nie. Čaká nás séria slovenských brankárov Chromiak hrdinom zápasu, presadil sa aj Regenda + videoRok zmenil vo vnímaní Slafkovského veľa. Hovoril o tom viceprezident Canadiens Erik Karlsson otvorene o sezóne v Pittsburghu: Obrovské sklamanie V NHL debutoval bývalý dorastenec Trnavy. A hneď aj bodoval! NHL zverejnila termíny prvých duelov play-off. Kedy začnú Slováci? Majiteľ Jazz sa vyjadril k informáciám o predaji Coyotes Matthews robil, čo mohol, ale nebolo mu to súdené. Chýbali milimetre a štipka šťastia + video Kučerov napodobnil McDavida: Exkluzívny klub rozšíril na päť hráčov a dočkal sa ovácií v stoji! Dvojnásobný víťaz Stanleyho pohára s Pittsburghom úspech nezažil. Končí kariéru Canadiens urobili zásadné rozhodnutie ohľadom svojho trénera NHL zverejnila nominácie na King Clancy TrophyDetroit a Philadelphia podpísali vstupné zmluvy s vysokoškolákmi Na waiver listine je útočník Red WingsČernák viedol zápas a videl historický moment. Matthews ten svoj nezažil, Coyotes sa lúčili víťazne Hlavaj sa stretne v kempe aj s legendou: Fleury pokračuje v kariéreMS sa blížia: Optimizmus ohľadom Regendu, Mešár a Dvorský otázni, Nemec príde! Capitals vytvorili postupom negatívny rekord. Potopila Detroit neskorá informácia v rukách Tortorellu?Zobraziť viacArchív článkov
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies