Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
Žiadne zápasy
20. 04.
kurzy
23:00info
CAR
NYI
NHL live
02:00info
BOS
TOR
NHL live
21. 04.
kurzy
18:30info
FLA
TBL
NHL live
21:00info
NYR
WSH
NHL live
01:00info
WPG
COL
NHL live
04:00info
VAN
NSH
«

Správy z NHL

Vráti sa Laine skôr? Chce stihnúť Fínsko

Jozef Struhár  
21.10.2022

Patri Laine momentálne maróduje so zranením lakťa, z ktorého sa mal zotaviť za tri až štyri týždne. Momentálne sa však zdá, že by sa hviezdny útočník Columbusu mohol vrátiť do akcie aj o niečo skôr.

Zámorský novinár Brian Hedger z The Columbus Dispatch informuje, že Laineho zotavovanie ide podľa plánu, ak nie lepšie, ako sa čakalo. Posledné dva dni korčuľoval vo výstroji a cíti sa byť pripravený na návrat v prvom novembrovom týždni.

„Cíti sa lepšie, ako si myslel, že sa cítiť bude,“ poznamenal Hedger.

Hlavný tréner Brad Larsen ešte pred pár dňami povedal: „Nemám k nemu žiadne novinky okrem toho, že sa jeho stav lepší. Nie je však ešte blízko k tomu, aby hral v najbližších pár zápasoch.“

Pre Laineho je návrat začiatkom novembra dôležitý aj preto, že sa Blue Jackets majú 4. a 5. novembra predstaviť v dvoch zápasoch proti Coloradu v jeho rodnom Tampere.




Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies