Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
20. 04.
kurzy
23:00info
CAR
NYI
NHL live
02:00info
BOS
TOR
NHL live
21. 04.
kurzy
18:30info
FLA
TBL
NHL live
21:00info
NYR
WSH
NHL live
01:00info
WPG
COL
NHL live
04:00info
VAN
NSH
«

Špekulácie

Zváži Columbus obnovenie svojho záujmu o Chychruna?

Obranca Arizony Jakob Chychrun bol vraj blízko k tomu, aby bol pred poslednou uzávierkou vymenený do Columbusu. Mohli by sa ho Blue Jackets znova pokúsiť získať v tejto sezóne?

Aaron Portzline z The Athletic v The Jeff Marek Show diskutoval o ťažkom vstupe Columbusu do sezóny, ktorý by ho mohol motivovať k hľadaniu iných možností. A jednou z nich by mohol byť aj Chychrun. Podľa neho by tím z Ohia mohol obnoviť svoj záujem.

Zámorský novinár povedal, že Columbus sa snažil získať hviezdneho obrancu aj na vstupnom drafte, ale samotný hráč výmenu odmietol a Blue Jackets dávali od neho odvtedy ruky preč. TO však neznamená, že by k výmene nemohlo dôjsť.

Portzline si vie predstaviť scenár, pri ktorom by Chychrun chcel skutočne opustiť Arizonu, Blue Jackets by sa naďalej trápili a obe strany by sa nakoniec dohodli. Neverí však, že by Blue Jackets obetovali Davida Jiříčka alebo Dentona Mateychuka.

V diskusii padli aj mená iných tímov, ktoré sú brané ako potenciálne destinácie pre Chychruna. V špekuláciách sa už spomínali aj Ottawa, Toronto, Edmonton, Los Angeles a St. Louis.




Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies