Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
25. 04.
kurzy
01:00info
TBL
FLA
NHL live
01:30info
NYI
CAR
NHL live
26. 04.
kurzy
01:00info
WSH
NYR
01:30info
NSH
VAN
04:00info
COL
WPG
04:30info
LAK
EDM
«

Slováci v NHL

Vynechanie Haláka muselo byť skupinové rozhodnutie, tvrdí novinár

Tím New York Rangers prekvapil, keď v nedeľnom zápase proti Arizone nenechal chytať Jaroslava Haláka. Hral druhý zápas za dva dni a súper to bol prijateľný na to, aby sa slovenský veterán dočkal po prvýkrát výhry. Nakoniec ju zaknihoval Igor Šesťorkin.

Šesťorkin len po druhýkrát vo svojej kariére a po prvýkrát od nováčikovskej sezóny absolvoval dva zápasy za dva dni a nakoniec s 18 zákrokmi doviedol New York k výhre 3:2 nad Coyotes, ktorá bola druhou po sebe po štvorzápasovej sérii prehier.

„Vyzeral skvelo. Niekedy by sme to mohli urobiť znova, nikdy neviete. Nie je to nikdy ľahké chytať v dvoch zápasoch za dva dni, ale dnes to bol dobrý, solídny zápas od každého,“ povedal tréner Gerard Gallant.

Toto rozhodnutie bolo o to prekvapujúce, že Gallant typicky štarty v takýchto situáciách rozdeľuje medzi svojich gólmanov. Arhur Staple z The Athletic si preto myslí, že rozhodnutie vynechať Haláka z očakávaného štartu sa zrodilo po skupinovej konzultácii.

„Gallant nerobí rozhodnutie o brankárovi bez konzultácie s Benoitom Allairem, takže toto bolo pravdepodobne skupinové rozhodnutie. Stále je zaujímavé, že sme to videli takto skoro v sezóne,“ poznamenal Staple.

Halák vstúpil do tejto sezóny s troma prehrami po sebe, pri ktorých inkasoval 3,69 gólu na zápas a kryl 86,7 % striel. Rangers sa potrebovali po náročnom období chytiť, a tak dostal prednosť držiteľ Vezinovej trofeje. Aj napriek tomu, že Halák nemá lepšie štatistky pri žiadnemu inému tímu, ako proti Coyotes.




Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Mladíci na tribúne. Ako začali play-off AHL potenciálne posily Slovenska?Podpíše Crosby novú zmluvu krátko na to, ako bude oficiálne môcť? Nebolo to k Slafkovskému fér, tvrdí expert. Porovnal preto draftové jednotky inak! Tréner Toronta: Je neuveriteľné, ako to Marchandovi prechádza! Gajan žiaril v zápase o prežitie, dvaja Slováci idú ďalej!Islanders urobia pred ďalším zápasom série zmenu v bráneDôležitý obranca Hurricanes by mal vynechať zvyšok prvého kolaHviezda Floridy utrpela nešťastné zranenie. Vynechá minimálne týždeň Český velikán sa rozhodol: Definitívne zavesil korčule na klinecĎalší vyhodený tréner, tentoraz v KaliforniiSeattle si upísal len osemnásťročného obrancu Marchand prepisoval históriu, Vegas je pred návratom domov na koni, dráma v Edmontone! Nemec sa z vlaňajška poučil. Teší sa na MS i vyvrcholenie prípravy: Takýto turnaj tu nebol dlho V boji o juniorský Stanley Cup zostávajú stále dvaja talentovaní SlováciMarchand uznáva: Maple Leafs sú stavaní inak ako v minulých rokoch Canadiens, Capitals i Devils sú medzi klubmi s rekordnými trestami v platovom rozpočte Slafkovský na dne: Skauti porovnali Celebriniho s poslednými 9 draftovými jednotkami Anaheim by sa v lete mohol posilniť o zvučné mená. Priority sú dveSlovenský brankár žiaril v súboji s Gajanom, z postupového mečbalu sa teší aj Pekarčík Pohroma pre Canucks: V druhom zápase boli bez opory, zvyšok série je v ohrození! Zobraziť viacArchív článkov
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies