Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
20. 04.
kurzy
23:00info
CAR
NYI
02:00info
BOS
TOR
21. 04.
kurzy
18:30info
FLA
TBL
21:00info
NYR
WSH
01:00info
WPG
COL
04:00info
VAN
NSH
«

Špekulácie

Ako nahradia Oilers zraneného Evandera Kanea?

Po nepríjemnom zranení Evandera Kanea, ktorý si od hokeja oddýchne niekoľko mesiacov, sa vynorili otázky, či sa ho tím Edmonton Oilers nepokúsi nahradiť hráčom získaným cez prestupový trh.

Pierre LeBrun z TSN však neočakáva, že sa „Olejári“ pokúsia nahradiť kľúčového útočníka niekým z vonka. Tento typ hráča totiž na prestupovom trhu nie je dostupný a klub sa tiež musí uistiť, že bude mať dostatok miesta v platovom rozpočte, keď sa Kane vráti vo februári alebo marci.

Daniel Nugent-Hopkins z The Athletic s týmto názorom súhlasí. Poznamenal, že generálny manažér Ken Holland urobil niekoľko telefonátov, ale nenašiel potenciál výmeny, ktorá by sa dala zrealizovať.

Podľa Nugent-Hopkinsa sa Edmonton bude snažiť nahradiť Kanea krídelníkmi zo svojej vlastnej organizácie, ako sú Mattias Janmark, Klim Kostin, Tyler Benson či nováčik Dylan Holloway. Nebudú to mať ľahké. Rodák z Vancouveru nazbieral v prvých 14 dueloch 13 bodov (5+8).




Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies