Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
Žiadne zápasy
20. 04.
kurzy
23:00info
CAR
NYI
NHL live
02:00info
BOS
TOR
NHL live
21. 04.
kurzy
18:30info
FLA
TBL
NHL live
21:00info
NYR
WSH
NHL live
01:00info
WPG
COL
NHL live
04:00info
VAN
NSH
«

Špekulácie

Devils majú záujem o Slafkovského spoluhráča. Obetujú Šimona Nemca?

Tím New Jersey Devils sa počas leta spájal s útočníkom Montrealu Canadiens Joshom Andersonom. A zdá sa, že tento záujem stále nevyprchal.

Bývalý komentátor a súčasný autor podcastu Tony Marinaro tvrdí, že generálny manažér „Diablov“ Tom Fitzgerald chce aj naďalej získať služby dvadsaťosemročného rodáka z ontárijského Burlingtonu. „Verte mi, keď vám to hovorím,“ poznamenal.

Marinaro uvažuje, či by bolo New Jersey ochotné obetovať mladíkov, ako sú Luke Hughes, Alexander Holtz či slovenský obranca Šimon Nemec, ak by mohli získať Andersona. Momentálne nie je jasné, či ho bude generálny manažér Canadiens Kent Hughes ochotný vymeniť.

Podľa Marinara neboli Devils v lete ochotní za Andresona vzdať sa svojej druhej draftovej voľby, z ktorej draftovali práve rodáka z Liptovského Mikuláša. Momentálne nemajú núdzu o kvalitu a kvantitu v obrane, a tak práve tam by mohli nájsť protihodnotu za svoj vytúžený cieľ.

Článok pokračuje pod reklamou

Nemec momentálne hráva v AHL, kde v drese Uticy odohral 14 zápasov so ziskom gólu a štyroch asistencií.

„Chcú Andersona veľmi a neznamená to, že musíte urobiť výmenu jeden za jedného. Môžete to okoreniť tým, že do nej prihodíte iných hráčov alebo draftové voľby. Teraz vám viem len povedať, na základe toho, čo počúvam, že Devils chcú Andersona veľmi,“ povedal Marinaro.

Lyle Richardson si myslí, že ak by Canadiens aj chceli vymeniť Andersona, v tejto fáze sezóny sa s výmenou neponáhľajú. Ak by záujem pretrvával, pred prestupovou uzávierkou (3. marca) by jeho hodnota mohla byť vyššia.

Marco D’Amico medzitým označil za najcennejších hráčov Canadiens z pohľadu potenciálnej výmeny Seana Monahana, Joela Edmundsona a Christiana Dvoraka. Pri Andersonovi špekuloval, či by o neho nemohli mať záujem aj Edmonton či Calgary.

Richardson verí, že Monahan, Edmundson a Dvorak sú hráči, ktorí by potenciálne mohli byť vymenení skôr ako Anderson. Pre pretlak v obrane by mohol byť vymenený ako prvý Edmundson. Všetko však bude záležať aj od postavenia v tabuľke.



Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies