Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
Žiadne zápasy
20. 04.
kurzy
23:00info
CAR
NYI
NHL live
02:00info
BOS
TOR
NHL live
21. 04.
kurzy
18:30info
FLA
TBL
NHL live
21:00info
NYR
WSH
NHL live
01:00info
WPG
COL
NHL live
04:00info
VAN
NSH
«

Slováci v NHL

Tatar by si mohol vyslúžiť v New Jersey novú zmluvu

Keď Tomáš Tatar prichádzal do tréningového kempu, nemal istotu miesta v základnej zostave New Jersey. Teraz sa však situácia mení a predstaviteľné je to, čo si niektorí fanúšikovia Devils ešte v lete predstaviť nevedeli.

Prvý ročník Tatara v Newarku bol sklamaním. Preto sa aj očakávalo, že by ho Devils mohli v tejto sezóne vymeniť a po vypršaní zmluvy už bude hráčom iného tímu. V tréningovom kempe si však výbornými výkonmi miesto zaistil a sezónu začal v treťom útoku.

Teraz už je však skúsený Slovák členom elitnej formácie a po 23 zápasoch má na konte 15 bodov. Nie sú to elitné čísla, no aj zohľadníme to, že v prvých piatich zápasoch nebodoval, tak to ukazuje, ako dobre sa mu odvtedy darí.

Nick Villano z Pucks and Pichforks si preto myslí, že ak by Tatar v takýchto výkonoch pokračoval, nakoniec by sme ho v drese Devils mohli vidieť nie len na konci tejto sezóny, ale aj na začiatku tej ďalšej.

Článok pokračuje pod reklamou

„Hischier sa zmenil v jedného z najlepších hráčov ligy s Tatarom po svojom boku. Bratt menil útoky medzi Hughesom a Hischierom, no Tatar zostal konštantou. Hischier a Tatar sú spolu rovnako dobrí s Brattom i s nováčikom Fabianom Zetterlundom. To o niečom svedčí,“ poznamenal.

„Tatar prišiel do tejto sezóny bojovať o nový kontrakt. Má 31 rokov, takže ešte raz by si po finančnej stránke mohol prísť na svoje. Nezíska monštruózny kontrakt, nemá konzistentné čísla, aby mu ho zaistili. Avšak, niečo si pre seba už vyslúžil.“

„Pre Devils to je ťažké rozhodnutie, pretože si nebudú chcieť upísať starnúceho veterána na dlho, hlavne pri Tatarovej bilancii. Momentálne hrá veľmi dobre. Nemyslím si, že by niekomu vadilo, ak by mu dali Devils novú dvojročnú zmluvu.“

Otázkou podľa Villana bude, či Tatar bude chcieť zostať v Newarku pri takej zmluve, ak by mu niekto na trhu s voľnými hráčmi ponúkal štvor- alebo dokonca šesťročný kontrakt. To by mu Devils pravdepodobne dať nechceli.



Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
NHL naživo: Začína sa play-off!Tréner vychválil Pospíšila a označil ho za potkana. Slovák si reakciou získal expertaNHL je v Utahu veľkým hitom už teraz: Neuveriteľné množstvo záujemcov o permanentkyJe tu play-off: Kto patrí medzi favoritov na zisk Stanleyho pohára podľa bookmakerov? Preview: Aj Slováci sa pokúsia o prekvapenie v nevyspytateľnom 1. kole play-offSplní si sen: Tretí Slovák z NHL potvrdil účasť na majstrovstvách sveta! Honzek debutoval v drese Calgary. Dostal šancu v otváracej formáciiToto je 6 najväčších prekvapení základnej časti tejto sezóny NHLUrbanov víťazný štart do play-off, Kmec prispel k postupu! Repčík bodoval pri kolapse tímu + videoFrustrovaný Tortorella: Stále sme ďaleko, potrebujeme viac talentu Dubas otvorene: Crosby by mal ukončiť kariéru v Pittsburghu Tuhý boj o Hartovu trofej? Dve hviezdy delí v hlasovaní šesť bodov Niekdajší najužitočnejší hráč zápasu hviezd by si už v NHL nemusel zahrať Neuveriteľné: Ako nováčik žiaril a to hral dva mesiaca s bolestivou zlomeninou! Bojovník: Letanga trápilo významné zranenie a prvýkrát po dlhých rokoch odohral celý ročníkIslanders si upísali útočníka a brankára, Avalanche obrancu Slafkovský dosiahol hetrik aj po sezóne: Opäť získal ocenenie! Prvý útok Canadiens celý na MS neuvidíme. Slafkovský sa teší na zaujímavú konfrontáciu Známy český brankár z NHL je nútený ukončiť kariéruSlovenský útočník dostane šancu v záložnom tíme ColoradaZobraziť viacArchív článkov
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies