Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
18. 04.
kurzy
01:00info
MIN
SEA
NHL live
02:00info
WPG
VAN
03:00info
CGY
SJS
03:30info
COL
EDM
NHL live
04:00info
VGK
ANA
NHL live
04:30info
LAK
CHI
19. 04.
kurzy
Žiadne zápasy
«

Sumáre

Tatar pomohol k výhre nad bývalým tímom, v akcii bol aj Černák

V stredu sa v kanadsko-americkej NHL odohrali tri zápasy. V dvoch z nich malo zastúpenie aj Slovensko. Po dlhom čase sa tešil z nuly John Gibson.


DET - NJD 1:5

Tatar asistoval pri výhre nad bývalým tímom

Slovenský útočník Tomáš Tatar bodoval v druhom zápase po sebe a v piatom z posledných šiestich, keď asistenciou prispel k výhre New Jersey 5:1 nad Detroitom. Jeho tím vyhral druhý zápas z posledných troch aj vďaka využitým presilovkám v druhej tretine, v ktorej prvé dva góly duelu strelili Dougie Hamilton a Nico Hischier. V tretej tretine vedenie zveľadili Michael McLeod, Alexander Holtz a Jack Hughes. Všetci strelci gólov s výnimkou McLeoda pridali po asistencii, dve si ich pripísal Miles Wood. Vítek Vaněček urobil 32 zákrokov a od čistého konta ho delili dve minúty. Práve vtedy sa Lucas Raymond postaral o čestný úspech Red Wings, ktorí prehrali druhý zápas z posledných troch. Ville Husso ho opustil s 22 zákrokmi. Tatar odohral necelých 17 minút, počas ktorých zaznamenal aj plusový bod. Absolvoval aj dve neúspešné vhadzovania.

Hviezdy duelu: 1. V. Vaněček (NJD), 2. D. Hamilton (NJD), 3. N. Hischier (NJD)

MIN - TBL 5:1

Gustavsson doviedol Wild k výhre nad Lightning

Druhému Slovákovi v akcii zápas nevyšiel ideálne. Tampa Bay si chcela natiahnuť víťaznú sériu na päť zápasov, ale v Minnesote sa jej to nepodarilo. Domáci vyhrali tretí zápas z posledných štyroch pomerom 5:1, keď Filip Gustavsson predviedol 34 zákrokov, Kirill Kaprizov strelil dva góly a Calen Addison zaznamenal gól a dve asistencie – ako prvý obranca v histórii Wild zažil dva trojbodové výkony v nováčikovskej sezóne. Po góle pridali aj Sam Steel a Joel Eriksson Ek, Matt Boldy dvakrát asistoval. Gustavssona v záverečných dvoch minútach zápasu nahradil Marc-Andre Fleury, ktorý nečelil ani jednej strele. O jediný gól Lightning sa postaral Brayden Point, zatiaľ čo Brian Elliott zastavil 28 z 32 striel - Kaprizov svoj druhý gól strelil do prázdnej brány. Erik Černák odohral takmer 16 a pol minúty s jedným mínusovým bodom a dvoma bodyčekmi.

Článok pokračuje pod reklamou

Hviezdy duelu: 1. F. Gustavsson (MIN), 2. C. Addison (MIN), 3. J. Spurgeon (MIN)

ANA - DAL 2:0

Gibson vynuloval Dallas

John Gibson zneškodnil všetkých 35 striel, aby si svojím prvým čistým kontom od 2. novembra 2021 doviedol Anaheim k triumfu 2:0 nad Dallasom. Bola to jeho 24. nula v kariére. Mason McTavish dostal premiérovo šancu ako center prvého útoku a prihrával na víťazný gól Adama Henriquea predtým, ako skóroval aj on sám. Ducks prešili tretej prehre v sérii, Stars prehrali druhý zápas po sebe po štvorzápasovej sérii výhier. Scott Wedgewood opustil duel s 25 zákrokmi.

Hviezdy duelu: 1. J. Gibson (ANA), 2. M. McTavish (ANA), 3. A. Henrique (ANA)

Slováci v akcii

Hráč Ice-time G A B +/- TM S Bčk
E. Černák (TBL) 16:22 0 0 0 -1 0 0 2
T. Tatar (NJD) 16:51 0 1 1 +1 0 0 0



Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Nemec mal svoje chyby, ale svojou defenzívou prekvapil. Akú známku si vyslúžil? Slováci v USHL postupovali ďalej, v CHL nie. Čaká nás séria slovenských brankárov Chromiak hrdinom zápasu, presadil sa aj Regenda + videoRok zmenil vo vnímaní Slafkovského veľa. Hovoril o tom viceprezident Canadiens Erik Karlsson otvorene o sezóne v Pittsburghu: Obrovské sklamanie V NHL debutoval bývalý dorastenec Trnavy. A hneď aj bodoval! NHL zverejnila termíny prvých duelov play-off. Kedy začnú Slováci? Majiteľ Jazz sa vyjadril k informáciám o predaji Coyotes Matthews robil, čo mohol, ale nebolo mu to súdené. Chýbali milimetre a štipka šťastia + video Kučerov napodobnil McDavida: Exkluzívny klub rozšíril na päť hráčov a dočkal sa ovácií v stoji! Dvojnásobný víťaz Stanleyho pohára s Pittsburghom úspech nezažil. Končí kariéru Canadiens urobili zásadné rozhodnutie ohľadom svojho trénera NHL zverejnila nominácie na King Clancy TrophyDetroit a Philadelphia podpísali vstupné zmluvy s vysokoškolákmi Na waiver listine je útočník Red WingsČernák viedol zápas a videl historický moment. Matthews ten svoj nezažil, Coyotes sa lúčili víťazne Hlavaj sa stretne v kempe aj s legendou: Fleury pokračuje v kariéreMS sa blížia: Optimizmus ohľadom Regendu, Mešár a Dvorský otázni, Nemec príde! Capitals vytvorili postupom negatívny rekord. Potopila Detroit neskorá informácia v rukách Tortorellu?Vyšli finálne preddraftové rebríčky CSS: Aké pozície v nich obsadili Slováci?Zobraziť viacArchív článkov
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies