Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
20. 04.
kurzy
23:00info
CAR
NYI
NHL live
02:00info
BOS
TOR
NHL live
21. 04.
kurzy
18:30info
FLA
TBL
NHL live
21:00info
NYR
WSH
NHL live
01:00info
WPG
COL
NHL live
04:00info
VAN
NSH
«

Video

Video: Lukas Reichel a Conor Timmins strelili svoj prvý gól v NHL

V ôsmich nedeľných zápasoch NHL sme videli aj dvoch hráčov, ktorí sa po prvýkrát v kariére zapísali ako autori gólov do streleckej listiny.

Lukas Reichel, Chicago Blackhawks

Reichel pomohol Chicagu k výhre 4:3 nad Calgary prvým gólom kariéry, ku ktorému pridal aj dve asistencie. Prihrával pritom aj na víťazný gól Maxa Domiho v predĺžení.

Pre dvadsaťročného Nemca, ktorého Blachawks draftovali v roku 2020 z celkového 17. miesta, išlo o 14. zápas v kariére a tretí v tejto sezóne. Pred ním zaznamenal len jednu asistenciu.

Článok pokračuje pod reklamou

Conor Timmins, Toronto Maple Leafs

Kanadský obranca pomohol k výhre Toronta 6:2 nad Philadelphiou svojím prvým gólom v NHL, ktorý bol zároveň aj víťazný. Pridal k nemu aj asistenciu.

Dvadsaťštyriročný Timmins hral vo svojom 53. zápase kariéry a 14. v tejto sezóne. V nej vyprodukoval dokopy už 10 bodov. Je to jeho prvá sezóna v Toronte po tom, čo predtým pôsobil v Colorade a Arizone. Avalanche ho draftovali v roku 2017 z 32. miesta.



Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies