Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
Žiadne zápasy
20. 04.
kurzy
23:00info
CAR
NYI
NHL live
02:00info
BOS
TOR
NHL live
21. 04.
kurzy
18:30info
FLA
TBL
NHL live
21:00info
NYR
WSH
NHL live
01:00info
WPG
COL
NHL live
04:00info
VAN
NSH
«

Sumáre

Nepomohol ani zvýšený hrací čas: Slafkovský si natiahol suchoty

Juraj Slafkovský v pondelok opäť nebodoval. Videli sme štyri zápasy NHL, pričom až v troch vychytali brankári čisté kontá. Seattle potvrdil formu proti Montrealu.


MTL - SEA 0:4

Seattle si v Montreale natiahol víťaznú sériu na päť zápasov

Seattle si zlepšil bilanciu v kalendárnom roku 2023 na 5-0-0, keď porazil Montreal 4:0. Svoje druhé čisté konto v sezóne a 27. v kariére vychytal Martin Jones, ktorý kryl 21 striel. Základy výhry sa položili v prvej tretine, v ktorej skórovali Eeli Tolvanen, Daniel Sprong a Vince Dunn. Matty Beniers neskôr pridal gól do prázdnej brány. On, Dunn a Tolvanen pridali aj po asistencii, dve si pripísal Yanni Gourde. Sam Montembeault urobil 37 zákrokov a Canadiens prehrali ôsmy zápas z posledných deviatich. Slovenský útočník Juraj Slafkovský si bodovú suchoty natiahol už na 12 stretnutí. Pripísal si mínusový bod, dve strely, dva bodyčeky a dva bloky. Odohral pritom 14 minút a 37 sekúnd – najviac od 13. decembra, kedy bol jediný raz v sezóne vyťažovanejší (15:22). Nastúpil po boku Christiana Dvoraka a Josha Andersona. Oproti predošlým duelom podal zlepšený výkon.


Hviezdy duelu: 1. V. Dunn (SEA), 2. Y. Gourde (SEA), 3. M. Beniers (SEA)

OTT - NSH 0:3

Saros opäť zažiaril, Predators vynulovali Senators

Juuse Saros zlikvidoval až 38 striel, aby vychytal svoje prvé čisté konto v sezóne a doviedol Nashville k štvrtej výhre v sérii. V posledných dvoch zápasoch zastavil 102 striel. Roman Josi otvoril skóre zápasu svojím 150. gólom kariéry a k výhre 3:0 nad Ottawou pomohli aj presné zásahy Jeremyho Lauzona a dvojbodového Filipa Forsberga. Cam Talbot kapituloval trikrát z 36 striel a Senators prehrali druhý zápas po sebe. Nevyužili ani jednu z piatich presiloviek.

Článok pokračuje pod reklamou

Josi a Lauzon strelili dva góly za 32 sekúnd:

Hviezdy duelu: 1. J. Saros (NSH), 2. F. Forsberg (NSH), 3. R. Josi (NSH)

BUF - PHI 0:4

Ersson vychytal v Buffale svoju prvú nulu v NHL

Samuel Ersson urobil 28 zákrokov, aby so svojím prvým čistým kontom v NHL doviedol Philadelphiu k triumfu 4:0 nad Buffalom. Vychytal svoju štvrtú výhru po sebe. „Samozrejme, že sú to skvelé pocity. Je to špeciálne, ale víťazstvo je to, na čom záleží,“ poznamenal. Flyers vyhrali piaty zápas z posledných šiestich aj vďaka gólom Zacka MacEwena, Joela Farabeeho a Noaha Catesa z prvej tretiny, ako aj Wadea Allisona z tretej tretiny. Farabee pridal aj asistenciu, dve si ich pripísal Travis Konecny. Craig Anderson opustil duel s 34 zákrokmi. Sabres nestrelili ani gól po prvýkrát v tejto sezóne. Ersson sa svojej prvej nuly dočkal v piatom zápase kariéry. Rýchlejšie to z brankárov Philadelphie dokázali len štyria – Robbie Moore (1 zápas), Anthony Stolarz (2), Bob Froese (3) a Doug Favell (3). James van Riemsdyk odohral svoj 900. zápas v NHL.

Hviezdy duelu: 1. S. Ersson (PHI), 2. J. Farabee (PHI), 3. T. Konecny (PHI)

LAK - EDM 6:3

Fiala štvorbodový pri výhre nad Oilers

Los Angeles vyhralo každú tretinu 2:1, aby si výhrou 6:3 nad Edmontonom pripísalo piatu výhru z posledných siedmich stretnutí. Kavin Fiala a Adrian Kempe strelili po dva presilovkové góly, prvý menovaný aj dvakrát asistoval, druhý raz. Do čierneho sa trafil aj Alex Iafallo a do prázdnej brány dvojbodový Viktor Arvidsson. Drew Dougthy si pripísal dve asistencie a Pheonix Copley 28 zákrokov. Prekonali ho Kailey Yamamoto, Ryan McLeod a Connor McDavid, ktorý bodoval v desiatom zápase vonku po sebe. Evan Bouchard dvakrát asistoval. Stuart Skinner inkasoval tri góly z 24 striel, Jack Campbell následne dva góly z 13 striel. Oilers prehrali štvrtý zápas z posledných piatich. Fiala ako prvý hráč Kings od roku 2002 (Adam Deadmarsh) nazbieral v presilovkách štyri body. Klubový rekord stanovil Luc Robitaille s piatimi.

Hviezdy duelu: 1. K. Fiala (LAK), 2. A. Kempe (LAK), 3. M. Roy (LAK)

Slováci v akcii

Hráč Ice-time G A B +/- TM S Bčk
J. Slafkovský (MTL) 14:37 0 0 0 -1 0 2 2



Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies