Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
25. 04.
kurzy
01:00info
TBL
FLA
NHL live
01:30info
NYI
CAR
NHL live
26. 04.
kurzy
01:00info
WSH
NYR
NHL live
01:30info
NSH
VAN
04:00info
COL
WPG
04:30info
LAK
EDM
NHL live
«

Sumáre

Tatar rozhodol o výhre, Halák ju vychytal, Černák bodoval + video

V pondelok sa v NHL odohralo 11 zápasov, v ktorých sme videli päť Slovákov. Tomáš Tatar rozhodol o výhre, Erik Černák bodoval a Jaroslav Halák vychytal výhru.

Highlighty noci
  • Tatar premenil rozhodujúci nájazd, Halák vychytal výhru
  • Černák asistoval, Fehérváry urobil 9 bodyčekov, Ružička opäť nebodoval
  • Lightning ukončili víťaznú sériu Kraken
  • New Jersey vyhralo piaty zápas po sebe
  • Krejčí nazbieral tri asistencie v 1000. zápase
  • Swayman a Oettinger vychytali čisté kontá
  • Gibson urobil 41 zákrokov
  • MacKinnon štvorbodový
  • Blues vyhrali svoj 2000. zápas


SJS - NJD 3:4 SN

Tatar rozhodol o výhre nad Sharks

Tomáš Tatar uspel ako jediný v samostatných nájazdoch, aby rozhodol o výhre New Jersey 4:3 nad San Jose. V normálnom hracom čase skórovali Ryan Graves, Nico Hischier a Jack Hughes, ktorý vynútil nadstavený čas 10 sekúnd pred koncom tretej tretiny. Hischier pridal aj asistenciu, dve si pripísal Jesper Bratt. Devils vyhrali piaty zápas po sebe aj vďaka 29 zákrokmi Vítka Vaněčka. Prekonali ho dvojbodový Timo Meier, dvojbodový Erik Karlsson a Nick Bonino. Michael Eyssimont dvakrát asistoval, James Reimer kryl 38 striel. Sharks prehrali tretí zápas po sebe. Tatar odohral necelých 16 minút so štyrmi strelami na bránu. Bol aj vylúčený za hrubosť. „Bol to hrozný spôsob, ako vyhrať, ale to robia dobré tímy. Samozrejme, museli sme prekonať únavu. Bol to tretí zápas za štyri dni a moc sme si neoddýchli,“ povedal po zápase.

Samostatné nájazdy:

Hviezdy duelu: 1. T. Meier (SJS), 2. M. Eyssimont (SJS), 3. N. Hischier (NJD)

Článok pokračuje pod reklamou

SEA - TBL 1:4

Černák asistoval, Tampa ukončila Kraken víťaznú sériu

Obranca Erik Černák zaznamenal svoju ôsmu asistenciu v sezónou, ktorou prispel k výhre Tampy Bay 4:1 nad Seattlom, ktorý prišiel o osemzápasovú víťaznú sériu. Andrej Vasilevskij urobil 22 zákrokov, aby pomohol Lightning natiahnuť vlastnú sériu výhier na štyri zápasy. Brandon Hagel zaregistroval gól a asistenciu, po góle pridali Pierre-Edouard Bellemare, Nicholas Paul a Victor Hedman. Hagel a Hedman skórovali do prázdnej brány. Philipp Grubauer kryl 27 striel a o čestný úspech Kraken sa postaral Vince Dunn. Černák odohral takmer 21 minút aj so ziskom dvoch plusových bodov, troch striel, dvoch blokov a troch bodyčekov. Tampa Bay má historickú bilanciu so Seattlom 4-0. Vasilevskij chytal vo všetkých štyroch dueloch a dokopy inkasoval len štyri góly.

Hviezdy duelu: 1. N. Paul (TBL), 2. P. Grubauer (SEA), 3. V. Dunn (SEA)

CBJ - NYR 1:3

Halák vrátil Rangers na víťaznú koľaj

Jaroslav Halák zneškodnil 24 striel, aby doviedol Rangers k výhre 3:1 nad Columbusom, ktorou si natiahol osobnú víťaznú sériu na štyri zápasy. New York vyhral tretí zápas z posledných štyroch aj vďaka gólom Miku Zibanejada, dvojbodového Barcleya Goodrowa a Vitaliho Kravcova. Kaapo Kakko dvakrát asistoval. Jediný gól Blue Jackets, ktorí prehrali štvrtý zápas z posledných piatich, strelil Andrew Peeke. Elvis Merzlikins opustil duel s 30 zákrokmi.

Hviezdy duelu: 1. M. Zibanejad (NYR), 2. K. Kakko (NYR), 3. A. Peeke (CBJ)

NYI - WSH 3:4 PP

Orlov zavŕšil v predĺžení veľký obrat Capitals

Dmitrij Orlov skóroval 33 sekúnd pred koncom predĺženia, aby zavŕšil víťazný obrat Washingtonu. Ten prehrával už 0:3, ale nakoniec porazil Islanders pomerom 4:3. O zmazanie straty sa postarali Garnet Hathaway, Tom Wilson a T.J. Oshie. Orlov a Oshie pridali aj po asistencii, Darcy Kuemper urobil 27 zákrokov. Prekonali ho Sebastian Aho, Matt Martin a Hudson Fasching. Iľja Sorokin urobil 31 zásahov a newyorský tím prehral piaty zápas z posledných šiestich. Slovenský obranca Martin Fehérváry v ňom odohral necelých 18 minút so ziskom dvoch „mínusiek“, strely a dvoch blokov. Duel viedol s deviatimi bodyčekmi. Jeho tím prekonal trojgólovú stratu po prvýkrát v sezóne. Duel pre zranenie nedohral Nic Dowd.

Hviezdy duelu: 1. D. Orlov (WSH), 2. T. Wilson (WSH), 3. M. Martin (NYI)

NSH - CGY 2:1

Ružička si natiahol suchoty pri prehre s Nashvillom

Útočník Adam Ružička nebodoval už v desiatom zápase po sebe a tentoraz sa nemohol tešiť ani z výhry. Juuse Saros zažiaril s 38 zákrokmi, vrátane 21 v tretej tretine, aby si Nashville ukončil trojzápasovú sériu prehier triumfom 2:1 nad Calgary. Viedli k nemu aj góly Romana Josiho a Juusa Parssinena z prvej tretine. O jediný gól Flames, ktorí prišli o päťzápasovú bodovú sériu (2-0-3) sa postaral v druhej tretine Nikita Zadorov. Jacob Markstrom urobil 27 zákrokov. Ružička odohral necelých osem minút a v tretej tretine absolvoval len dve striedania. Pripísal si mínusový bod, bodyček a 50% úspešnosť na buly.

Hviezdy duelu: 1. J. Parssinen (NSH), 2. J. Saros (NSH), 3. R. Josi (NSH)

BUF - FLA 1:4

Tkachuk trojbodový pri výhre nad Sabres

Matthew Tkachuk zaznamenal tri asistencie, aby pomohol Floride k výhre 4:1 nad Buffalom. Bodoval v siedmom zápase po sebe. Sergej Bobrovskij urobil 28 zákrokov, aby pomohol k piatej výhre z posledných siedmich stretnutí. Carter Verhaeghe strelil gól do prázdnej brány a pridal asistenciu, do čierneho sa trafili Brandon Montour, Sam Bennett a Anton Lundell. Jediný gól Sabres, ktorí prehrali štvrtý zápas z posledných piatich, sa postaral Alex Tuch.

Hviezdy duelu: 1. S. Bennett (FLA), 2. M. Tkachuk (FLA), 3. A. Tuch (BUF)

BOS - PHI 6:0

Krejčí trojbodový v 1000. zápase kariéry

David Krejčí nastúpil na svoj 1000. zápas v NHL a troma asistenciami v ňom pomohol Bostonu k výhre 6:0 nad Philadelphiou, ktorá prišla o trojzápasovú sériu výhier. „Mnoho hráčov má k nemu veľký rešpekt a to právom. Je to legenda Bruins a dnes ukázal prečo. Každého okolo seba robí lepším,“ povedal tréner Jim Montgomery. K šiestej výhre Bruins z posledných siedmich duelov pomohol s prvým čistým kontom v sezóne a šiestym v kariére Jeremy Swayman. Kryl 29 striel. Po dva góly a asistencii si pripísali David Pastrňák a Pavel Zacha, po góle a asistencii Matt grzelcyk a Brad Marchand. Charlie McAvoy asistoval dvakrát. Carter Hart inkasoval štyri góly zo 16 striel, Samuel Ersson následne urobil 11 zákrokov. 1000 zápasov za Bruins odohrali aj Ray Bourque (1518), Johnny Bucyk (1436), Patrice Bergeron (1259), Don Sweeney (1052), Wayne Cashman (1027) a Zdeno Chára (1023).

Hviezdy duelu: 1. D. Krejčí (BOS), 2. P. Zacha (BOS), 3. J. Swayman (BOS)

COL - DET 6:3

MacKinnon štvorbodový pri výhre nad Red Wings

Nathan MacKinnon zaknihoval dva góly a dve asistencie, aby doviedol Colorado k výhre 6:3 nad Detroitom. Cale Makar tiež skóroval dvakrát a pridal aj asistenciu, do čierneho sa trafili aj Artturi Lehkonen a dvojbodový J.T. Compher. Po dve asistencie si pripísal Evan Rodrigues a Devon Toews, Pavel Francouz kryl 26 striel. Valerij Ničuškin pri návrate do akcie raz asistoval. Andrew Copp, Ben Chiarot a David Perron strelili góly Red Wings, ktorí v zápase prehrávali už 0:5. Ville Husso inkasoval päť gólov z 22 striel, Magnus Hellberg jeden z piatich.

Hviezdy duelu: 1. N. MacKinnon (COL), 2. C. Makar (COL), 3. E. Rodrigues (COL)

VGK - DAL 0:4

Oettinger vynuloval Vegas

Jake Oettinger zneškodnil všetkých 27 striel, aby so svojím tretím čistým kontom v sezóne doviedol Dallas k výhre 4:0 nad Vegas. O góly Stars, ktorí do duelu vstupovali s dvoma prehrami po sebe, sa postarali Jamie Benn, Joel Kiviranta a Ryan Suter, ktorí prekonali Logana Thompsona z 35 striel, ako aj Tyler Seguin, ktorý skóroval do prázdnej brány. Ty Dellandrea si pripísal dve asistencie. Víťazný návrat do Las Vegas zažil tréner Pete DeBoer. Z jeho bývalých zverencov nedohral duel Alex Martinez, ktorý utrpel zranenie.

Hviezdy duelu: 1. J. Benn (DAL), 2. J. Oettinger (DAL), 3. J. Kiviranta (DAL)

PIT - ANA 4:3 PP

Guentzel rozhodol o vydretej výhre nad Ducks

Jake Guentzel skóroval 33 sekúnd po začatí predĺženia po tom, čo ho Bryan Rust vynútil len 25 sekúnd pred koncom tretej tretiny, aby Pittsburgh zdolal Anaheim 4:3. Guentzel pridal aj asistenciu a s rovnakou bilanciou 1+1 skončili aj Jason Zucker a Jevgenij Malkin. Rickard Rakell nazbieral tri asistencie a Casey DeSmith urobil 26 zákrokov. John Gibson vo svoijom 400. štarte kryl až 41 striel, ale ani to nestačilo na odvrátenie štvrtej prehry Ducks v sérii. Adam Henrique, John Klingberg a Trevor Zegras sa postarali o góly kalifornského tímu. Zegras pridal aj asistenciu, Troy Terry si ich pripísal dve. Rakell hral proti svojmu bývalému tímu po prvýkrát.

Záverečný obrat Penguins:

Hviezdy duelu: 1. J. Guentzel (PIT), 2. B. Rust (PIT), 3. T. Zegras (ANA)

STL - OTT 2:1

Binnington doviedol Blues k výhre nad Senators

Jordan Binnington urobil 31 zákrokov a Jake Neighbours a Noel Acciari sa tešili z gólov, aby St. Louis zdolalo Ottawu 2:1 a predišlo tretej prehre v sérii. O jediný gól Senators, ktorí prehrali štvrtý zápas z posledných piatich, sa postaral Tim Stützle. Cam Talbot opustil duel s 18 zákrokmi. Blues vyhrali svoj 2000. zápas v klubovej histórii. Z tímov mimo „Original Six“ to dokázala už len Philadelphia (2121).


Hviezdy duelu: 1. J. Neighbours (STL), 2. J. Binnington (STL), 3. B. Tkachuk (OTT)

Hráč Ice-time G A B +/- TM S Bčk
J. Halák (NYR) 24/25 (96,0%) - - - - - - -
M. Fehérváry (WSH) 17:41 0 0 0 -2 0 1 9
A. Ružička (CGY) 07:50 0 0 0 -1 0 0 1
E. Černák (TBL) 20:43 0 1 1 +2 0 3 3
T. Tatar (NJD) 15:45 0 0 0 0 2 4 0



Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
V hokeji, vo fitku i v živote: Kĺby sú základom, o ktorý sa musíme staraťJohnny Bower prepísal dejiny a stal sa legendou, hoci to mal nesmierne ťažkéJedna hviezda za druhou: Súper Slovenska v skupinovej fáze zverejnil prvých 15 nominovaných hráčovMladíci na tribúne. Ako začali play-off AHL potenciálne posily Slovenska?Podpíše Crosby novú zmluvu krátko na to, ako bude oficiálne môcť? Nebolo to k Slafkovskému fér, tvrdí expert. Porovnal preto draftové jednotky inak! Tréner Toronta: Je neuveriteľné, ako to Marchandovi prechádza! Gajan žiaril v zápase o prežitie, dvaja Slováci idú ďalej!Islanders urobia pred ďalším zápasom série zmenu v bráneDôležitý obranca Hurricanes by mal vynechať minimálne zvyšok prvého kolaHviezda Floridy utrpela nešťastné zranenie. Vynechá minimálne týždeň Ďalší vyhodený tréner, tentoraz v KaliforniiČeský velikán sa rozhodol: Definitívne zavesil korčule na klinecSeattle si upísal len osemnásťročného obrancu Marchand prepisoval históriu, Vegas je pred návratom domov na koni, dráma v Edmontone! Nemec sa z vlaňajška poučil. Teší sa na MS i vyvrcholenie prípravy: Takýto turnaj tu nebol dlho V boji o juniorský Stanley Cup zostávajú stále dvaja talentovaní SlováciMarchand uznáva: Maple Leafs sú stavaní inak ako v minulých rokoch Canadiens, Capitals i Devils sú medzi klubmi s rekordnými trestami v platovom rozpočte Slafkovský na dne: Skauti porovnali Celebriniho s poslednými 9 draftovými jednotkami Zobraziť viacArchív článkov
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies