Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
29. 03.
kurzy
00:00info
BUF
NJD
NHL live
30. 03.
kurzy
17:30info
FLA
DET
19:30info
MIN
VGK
NHL live
21:00info
EDM
ANA
23:00info
ARI
NYR
23:00info
COL
NSH
NHL live
00:00info
WPG
OTT
00:00info
BUF
TOR
00:00info
CBJ
PIT
00:00info
MTL
CAR
00:00info
PHI
CHI
00:00info
TBL
NYI
00:00info
WSH
BOS
01:00info
STL
SJS
04:00info
SEA
DAL
04:00info
CGY
LAK
«

Sumáre

Jarry zažiaril pri návrate, MacKinnon napodobnil Šťastného

V piatok sa v NHL odohrali len dva zápasy, v ktorých sa zrodili zhodné výsledky. Raz sa však tešili domáci, raz hostia. Slováci nehrali.


PIT - OTT 4:1

Jarry a Guentzel doviedli Penguins k výhre nad Senators

Tristan Jarry pri návrate zo zranenia zneškodnil 44 striel, aby doviedol Pittsburgh k výhre 4:1 nad Ottawou. Len jeden zákrok ho delil od vyrovnania svojho osobného rekordu. „Myslím, že som dnes večer videl puky dobre. Mal som nejaký čas voľno, no nie je ľahké len sledovať zápasy,“ poznamenal. Jake Guentzel prispel k druhej výhre z posledných troch zápasov dvoma gólmi a asistenciou. Skórovali aj Rickard Rakell a Jason Zucker, Bryan Rust zaznamenal dve asistencie. Veľa práce v bráne mal aj Cam Talbot, ktorý zastavil 40 striel. O jediný gól Senators, ktorí prehrali tretí zápas z posledných štyroch a piaty z posledných siedmich, sa postaral Brady Tkachuk. „Chlapci neprestávali tlačiť. Snažili sa. Myslím si, že ak sa pozriete na šance, tak Jarry urobil niekoľko neskutočných zákrokov. Ak by dnes nebol v takej forme, tak by sme pravdepodobne strelili viac gólov,“ povedal tréner hostí D.J. Smith. Guentzel sa stal štvrtým hráčom Penguins za posledných 20 rokov, ktorý zažil šesť 40-bodových sezón po sebe. Napodobnil Sidneyho Crosbyho (11), Jevgenija Malkina (7) a Chrisa Kunitza (6).


Rakell a Zucker skórovali v rozmedzí 43 sekúnd:

Hviezdy duelu: 1. J. Guentzel (PIT), 2. T. Jarry (PIT), 3. J. Zucker (PIT)

Článok pokračuje pod reklamou

VAN - COL 1:4

Colorado si vo Vancouveri natiahlo víťaznú sériu

Colorado si natiahlo víťaznú sériu na štyri zápasy, keď v piatok zdolalo Vancouver 4:1. Alexandar Georgiev k tomu prispel 28 zákrokmi. Z gólov sa tešili Andrew Cogliano, Valerij Ničkuškin, Mikko Rantanen a Brad Hunt. Rantanen pridal aj asistenciu, Nathan MacKinnon asistoval dvakrát. Jediný gól Canucks, ktorí prehrali druhý zápas po sebe a šiesty z posledných siedmich, strelil Elias Pettersson. Collin Delia opustil stretnutie s 26 zákrokmi. Andrej Kuzmenko zaznamenal asistenciu, aby vyrovnal Brocka Boesera v počte zápasov potrebných na dosiahnutie 40 bodov v NHL. Odohral ich 44. Rýchlejšie tú bodovú métu dosiahol len Pettersson – v 37 dueloch. MacKinnon po druhýkrát v sezóne ťahá päťzápasovú sériu viacbodových výkonov. V klubovej histórii napodobnil Petra Šťastného (1981/82) a Reala Cloutiera (1980/81).

Pettersson ukázal svoju šikovnosť:

Hviezdy duelu: 1. N. MacKinnon (COL), 2. E. Pettersson (VAN), 3. D. Toews (COL)



Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies