Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
po 2. tr.
CGY
5
SJS
0
po 1. tr.
COL
4
EDM
1
po 1. tr.
VGK
0
ANA
0
04:30info
LAK
CHI
18. 04.
kurzy
po 2. tr.
CGY
5
SJS
0
po 1. tr.
COL
4
EDM
1
po 1. tr.
VGK
0
ANA
0
04:30info
LAK
CHI
19. 04.
kurzy
Žiadne zápasy
«

Sumáre

Tatar mal dôvod na radosť, Vaněček sa približuje k Brodeurovi

Jozef Struhár  
23.01.2023

V nedeľu sa v NHL odohralo päť zápasov. Zo Slovákov bol v akcii len Tomáš Tatar.

Highlighty noci
  • Tatar nebodoval, ale tešil sa z výhry
  • Bruins vyhrali 11. zápas proti Sharks po sebe
  • Keller dosiahol hetrik
  • Vaněček vyhral 7. zápas po sebe
  • Hayes odohral 600. zápas v NHL


NJD - PIT 2:1 PP

Hamilton rozhodol v predĺžení o výhre nad Penguins

Dougie Hamilton strelil presilovkový gól v tretej minúte predĺženia, aby rozhodol o výhre New Jersey 2:1 nad Pittsburghom. Jack Hughes otvoril po 56 sekundách hry skóre stretnutia a obaja strelci gólov si pripísali aj po asistencii. K šiestej výhre z posledných siedmich zápasoch, v ktorých Devils zakaždým bodovali, pomohol s 25 zásahmi aj Vítek Vaněček, ktorý ťahá sedemzápasovú víťaznú sériu – dlhšie v klubovej histórii ťahali len Martin Brodeur (12, 2x11, 10, 2x9) a Chris Terreri (8). Ako jediný na neho našiel recept Sidney Crosby, ktorý sa s 539 gólmi v kariére zaradil na 33. miesto historického poradia pred Keitha Tkachuka. Tristan Jarry urobil 23 zákrokov a Penguins prehrali druhý zápas z posledných troch. Slovenský útočník Tomáš Tatar v ňom odohral niečo cez 16 minút so ziskom plusového bodu. Prezentoval sa aj dvoma strelami na bránu. Hughes dosiahol na métu 30 gólov v sezóne v 46. zápase – rýchlejšie to dokázali v klubovej histórii len Paul Gardner (44 zápasov) a Claude Lemieux (45).

Predĺženie:

Hviezdy duelu: 1. D. Hamilton (NJD), 2. V. Vaněček (NJD), 3. S. Crosby (PIT)

Článok pokračuje pod reklamou

CHI - LAK 1:2

Anderson-Dolan pomohol ukončiť série Kings a Blackhawks

Jaret Anderson-Dolan strelil oba góly Los Angeles, ktoré si ukončilo trojzápasovú sériu prehier víťazstvom 2:1 nad Chicagom, ktoré prišlo o trojzápasovú sériu výhier. Bol to jeho prvý viacgólový zápas v NHL. Kevin Fiala dvakrát asistoval. Pheonix Copley kryl len 18 striel a o čisté konto ho v 57. minúte pripravil Ian Mitchell. Petr Mrázek opustil duel s 25 zákrokmi. Duel nedohral pre zranenie Tyler Johnson.

Hviezdy duelu: 1. J. Anderson-Dolan (LAK), 2. K. Fiala (LAK), 3. P. Copley (LAK)

BOS - SJS 4:0

Bruins si natiahli víťazné série, Sharks neskórovali

Boston vyhral 11 vzájomný zápas proti San Jose po sebe, keď v nedeľu s prispením oboch brankárov vyhral 4:0. Linus Ullmark mal na tom väčšiu zásluhu, keď kryl 17 striel. Jeremy Swayman odchytal dve a pol minúty, keď Ullmarkovi opravovali korčuľu, a kryl jednu strelu. Gól a asistenciu si pripísali Hampus Lindholm a Charlie McAvoy, po góle pridali Nick Foligno a David Pastrňák, dvakrát asistoval Brad Marchand. James Reimer urobil 18 zákrokov. Kým Bruins vyhrali piaty zápas po sebe a deviaty z posledných desiatich, Sharks prehrali piaty z posledných šiestich. Ullmark dosiahol 25. víťazstvo v sezóne už v 30. zápase. V histórii Bruins i NHL ho dosiahol skôr len Tiny Thompson – v 29 dueloch.


McAvoy strelil pekný gól po individuálnom prieniku:

Hviezdy duelu: 1. C. McAvoy (BOS), 2. H. Lindholm (BOS), 3. L. Ullmark (BOS)

PHI - WPG 3:5

Jets prišli o vedenie, no nakoniec Flyers zdolali

Winnipeg prišiel o trojgólové vedenie, no Karson Kuhlman v strede tretej tretiny rozhodol o jeho výhre 5:3 nad Philadelphiou, ktorú gólom do prázdnej brány ešte spečatil Kevin Stenlund. V prvých deviatich minútach zápasu skórovali Axel Jonssson-Fjallby, Kyle Connor a Mark Scheifele. Brenden Dillon dvakrát asistoval a David Rittich kryl 28 striel. Prekonali ho raz Ivan Provorov a dvakrát Kevin Hayes, ktorý hral vo svojom 600. zápase kariéry. Tony DeAngelo zaznamenal dve asistencie a Felix Sandstrom 25 zákrokov. Flyers prehrali druhý zápas z posledných troch.

Hviezdy duelu: 1. K. Kuhlman (WPG), 2. K. Hayes (PHI), 3. K. Connor (WPG)

ARI - VGK 4:1

Keller dosiahol hetrik pri výhre nad Vegas

Clayton Keller strelil hetrik, aby Arizona zdolala Vegas 4:1 a zaknihovala len druhú výhru v posledných 13 stretnutiach. Z gólu sa tešil aj Dylan Guenther, dve asistencie nazbieral Nick Schmaltz. Karel Vejmelka čelil 36 strelám, z ktorých ho pokoril len Phil Kessel. Logan Thompson inkasoval tri góly z 22 striel – Keller spečatil hetrik gólom do prázdnej brány. Golnde Knights prehrali štvrtý zápas z posledných piatich.


Hviezdy duelu: 1. C. Keller (ARI), 2. K. Vejmelka (ARI), 3. D. Guenther (ARI)

Slováci v akcii

Hráč Ice-time G A B +/- TM S Bčk
T. Tatar (NJD) 16:10 0 0 0 +1 0 2 0



Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Tatar opäť v akcii, toto nezažil od 24. marca. Mladý Rus rozhodol debutový zápas + videoSlafkovský je v spoločnosti veľkých mien. Vie, že sa môže zlepšiť. Čo plánuje po MS?Nemec mal svoje chyby, ale svojou defenzívou prekvapil. Akú známku si vyslúžil? Slováci v USHL postupovali ďalej, v CHL nie. Čaká nás séria slovenských brankárov Chromiak hrdinom zápasu, presadil sa aj Regenda + videoRok zmenil vo vnímaní Slafkovského veľa. Hovoril o tom viceprezident Canadiens Erik Karlsson otvorene o sezóne v Pittsburghu: Obrovské sklamanie V NHL debutoval bývalý dorastenec Trnavy. A hneď aj bodoval! NHL zverejnila termíny prvých duelov play-off. Kedy začnú Slováci? Majiteľ Jazz sa vyjadril k informáciám o predaji Coyotes Matthews robil, čo mohol, ale nebolo mu to súdené. Chýbali milimetre a štipka šťastia + video Kučerov napodobnil McDavida: Exkluzívny klub rozšíril na päť hráčov a dočkal sa ovácií v stoji! Dvojnásobný víťaz Stanleyho pohára s Pittsburghom úspech nezažil. Končí kariéru Canadiens urobili zásadné rozhodnutie ohľadom svojho trénera NHL zverejnila nominácie na King Clancy TrophyDetroit a Philadelphia podpísali vstupné zmluvy s vysokoškolákmi Na waiver listine je útočník Red WingsČernák viedol zápas a videl historický moment. Matthews ten svoj nezažil, Coyotes sa lúčili víťazne Hlavaj sa stretne v kempe aj s legendou: Fleury pokračuje v kariéreMS sa blížia: Optimizmus ohľadom Regendu, Mešár a Dvorský otázni, Nemec príde! Zobraziť viacArchív článkov
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies