Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
Žiadne zápasy
20. 04.
kurzy
23:00info
CAR
NYI
NHL live
02:00info
BOS
TOR
NHL live
21. 04.
kurzy
18:30info
FLA
TBL
NHL live
21:00info
NYR
WSH
NHL live
01:00info
WPG
COL
NHL live
04:00info
VAN
NSH
«

Sumáre

Ružička bol opäť na tribúne, jeho aj Halákov tím boli úspešné

V pondelok sa v NHL odohrali štyri zápasy, ale slovenskí hráči sa v akcii nepredstavili. Tímy dvoch však hrali.

NYR - FLA 6:2

Šesťorkin a Zibanejad pomohli ukončiť Floride bodovú šnúru

Igor Šesťorkin urobil 33 zákrokov a Mika Zibanejad zaznamenal dva góly a asistenciu, aby doviedli Rangers k výhre 6:2 nad Floridou, ktorá prišla o päťzápasovú bodovú sériu (4-0-1). Trojbodoví boli aj Adam Fox (1+2) a Artemij Panarin (0+3). Z gólov sa tešili aj Jimmy Vesey, Alexis Lafreniere a Filip Chytil, ktorí skóroval do prázdnej brány. Poslední dvaja menovaní pridali aj po asistencii. New York vyhral druhý zápas z posledných troch. Carter Verhaeghe a Aleksander Barkov strelili góly Panthers, zatiaľ čo Alex Lyon kryl 20 z 25 striel. Duel nedohral Sam Bennett a tréner Paul Maurice neočakáva, že bude tímu k dispozícii v utorok v Pittsburghu. Matthew Tkachuk sa vďaka asistencii stal druhým hráčom v histórii Floridy, ktorý prvých 60 bodov v drese tímu nazbieral v menej ako 50 dueloch. Potreboval na to 46 zápasov. Pavel Bure drží rekord so 41.

Hviezdy duelu: 1. M. Zibanejad (NYR), 2. A. Panarin (NYR), 3. A. Fox (NYR)

TOR - NYI 5:2

Toronto natiahlo Islanders sériu prehier, Nylander štvorbodový

William Nylander zaznamenal dva góly a dve asistencie, aby doviedol Toronto k výhre 5:2. Prsty mal v štyroch góloch, ktoré padli v druhej tretine. Okrme neho sa v nej presadili dvojbodový John Tavares a Calle Jarnkrok. V tretej dvadsaťminútovke sa presadil aj Auston Matthews, ktorý bodoval v desiatom zápase po sebe. Mitchell Marner prišiel o svoju sériu 20 domácich zápasov s bodom. Nazbieral počas nej 8 gólov a 21 asistencií. K tretej výhre z posledných štyroch zápasov, v ktorých Maple Leafs zakaždým bodovali, pomohol s 31 zákrokmi aj Iľja Samsonov, ktorý má doma bilanciu 13-0-1. Recept na neho našiel len jeden muž – oba góly hostí strelil Anders Lee. Newyorský tím prehral piaty zápas po sebe a deviaty z posledných desiatich.

Článok pokračuje pod reklamou

Hviezdy duelu: 1. W. Nylander (TOR), 2. J. Tavares (TOR), 3. J. Holl (TOR)

DAL - BUF 2:3 PP

Power rozhodol v predĺžení o výhre nad Stars

Owen Power strelil svoj prvý gól v sezóne po 58 sekundách predĺženia, aby Buffalo uspelo v Dallase 3:2 a vyhralo tretí zápas po sebe. V normálnom hracom čase skórovali Rasmus Dahlin a Victor Olofsson, Tage Thompson zaznamenal dve asistencie. Dahlin strelil už 14. gól v sezóne, čo sa obrancovi Sabres naposledy podarilo v ročníku 1997/98, v ktorom Alexej Žitnik strelil 15 gólov. K natiahnutiu bodovej série na štyri zápasy prispel aj Craig Anderson, ktorý vo svojom 700. zápase v NHL urobil 29 zákrokov. Jeho náprotivok, Jake Oettinger, kryl 22 striel. Jason Robertson a Jamie Benn strelili góly Stars, Joe Pavelski pri oboch asistoval.

Power rozhodol o výhre v predĺžení:

Hviezdy duelu: 1. C. Anderson (BUF), 2. J. Pavelski (DAL), 3. R. Dahlin (BUF)

CGY - CBJ 4:3 PP

Gaudreau dvojbodový, no víťazný návrat nezažil

Johnny Gaudreau pri návrate do Calgary zaznamenal dve asistencie, ale z víťazstva sa netešil. Radosť mali domáci fanúšikovia, ktorí ho niekoľkokrát vybučali a tešili sa, keď netrafil bránu pri trestnom strieľaní. O výhre 4:3 nad Columbusom rozhodol v strede predĺženia Dillon Dube. Nadviazal na góly Walkera Duehra, Nazema Kadriho a Andrewa Mangiapaneho, ktorý pridal aj dve asistencie. Dan Vladař kryl 21 striel. Prekonali ho Boone Jenner, Kirill Marčenko a trojbodový Patrik Laine. Ani 45 zákrokov Joonasa Korpisala nepomohlo odvrátiť deviatu prehru z posledných 12 zápasov Blue Jackets. Adama Ružičku opäť nahradil v zostave Flames Jakob Pelletier. Slovenský útočník nehral v druhom zápase po sebe po prvýkrát od 7. novembra, kedy bol zdravým náhradníkom v troch dueloch v sérii.


Hviezdy duelu: 1. A. Mangiapane (CGY), 2. J. Gaudreau (CBJ), 3. M. Backlund (CGY)



Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
NHL je v Utahu veľkým hitom už teraz: Neuveriteľné množstvo záujemcov o permanentkyJe tu play-off: Kto patrí medzi favoritov na zisk Stanleyho pohára podľa bookmakerov? Preview: Aj Slováci sa pokúsia o prekvapenie v nevyspytateľnom 1. kole play-offSplní si sen: Tretí Slovák z NHL potvrdil účasť na majstrovstvách sveta! Honzek debutoval v drese Calgary. Dostal šancu v otváracej formáciiToto je 6 najväčších prekvapení základnej časti tejto sezóny NHLUrbanov víťazný štart do play-off, Kmec prispel k postupu! Repčík bodoval pri kolapse tímu + videoFrustrovaný Tortorella: Stále sme ďaleko, potrebujeme viac talentu Dubas otvorene: Crosby by mal ukončiť kariéru v Pittsburghu Tuhý boj o Hartovu trofej? Dve hviezdy delí v hlasovaní šesť bodov Niekdajší najužitočnejší hráč zápasu hviezd by si už v NHL nemusel zahrať Neuveriteľné: Ako nováčik žiaril a to hral dva mesiaca s bolestivou zlomeninou! Bojovník: Letanga trápilo významné zranenie a prvýkrát po dlhých rokoch odohral celý ročníkIslanders si upísali útočníka a brankára, Avalanche obrancu Slafkovský dosiahol hetrik aj po sezóne: Opäť získal ocenenie! Prvý útok Canadiens celý na MS neuvidíme. Slafkovský sa teší na zaujímavú konfrontáciu Známy český brankár z NHL je nútený ukončiť kariéruSlovenský útočník dostane šancu v záložnom tíme ColoradaAnketa: Ako oznámkujete Slovákov v NHL za ich výkony?Fanúšikovia Canadiens si Slafkovského zamilovali. Aj on ich. Pozýva na Slovensko Zobraziť viacArchív článkov
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies