Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
19. 03.
kurzy
00:00info
BOS
OTT
NHL live
00:00info
DET
CBJ
00:00info
NJD
PIT
00:00info
NYR
WPG
00:00info
PHI
TOR
00:30info
NYI
CAR
01:00info
NSH
SJS
01:00info
STL
COL
02:00info
EDM
MTL
03:00info
ANA
MIN
03:30info
LAK
CHI
03:00info
VAN
BUF
03:00info
VGK
TBL
NHL live
20. 03.
kurzy
00:30info
WSH
TOR
NHL live
01:00info
DAL
ARI
03:00info
LAK
MIN
«

Sumáre

Tatar si vyrovnal sériu z úvodu sezóny, Černák viedol zápas

Vo štvrtok sa v kanadsko-americkej NHL odohralo deväť zápasov. V akcii boli aj traja Slováci.

Highlighty noci
  • Tatar, Černák ani Fehérváry nebodovali
  • Sabres vyhrali piaty zápas po sebe
  • Schmaltz dosiahol hetrik a pridal asistenciu
  • Hetrik strelil aj Vatrano
  • Vejmelka vychytal čisté konto
  • DeSmith urobil 43 zákrokov, Gibson 40


TBL - BOS 3:2

Kučerov pomohol ukončiť víťaznú sériu Bruins

Nikita Kučerov zaregistroval gól a dve asistencie, aby Tampa Bay ukončila Bostonu šesťzápasovú víťaznú sériu výhrou 3:2. Do čierneho sa trafili aj Brandon Hagel a Victor Hedman, Brayden Point zaznamenal dve asistencie. Lightning vyhrali druhý zápas po sebe aj vďaka 37 zákrokom Andreja Vasilevského. Prekonali ho Brad Marchand a Pavel Zacha, ktorí dvakrát vyrovnávali stav. Linus Ullmark urobil 32 zákrokov. Kryl aj tri strely Erika Černáka. Slovenský obranca odohral necelých 20 minút a predviedol aj jeden blok a šesť bodyčekov, s ktorými viedol zápas.

Hviezdy duelu: 1. V. Hedman (TBL), 2. A. Vasilevskij (TBL), 3. N. Kučerov (TBL)

WSH - PIT 3:2 SN

Bäckström rozhodol v nájazdoch o výhre nad Penguins

Darcy Kuemper predviedol 35 zákrokov a Nicklas Bäckström premenil rozhodujúci samostatný nájazd, aby sa Washington tešil z výhry 3:2 nad Pittsburghom. Odvrátiť tretiu prehru v sérii pomohli gólmi aj Alex Ovečkin a Marcus Johansson, ktorému na gól prihrával Bäckström. Casey DeSmith pomohol natiahnuť bodovú sériu Penguins na šesť zápasov (3-0-3) 43 zákrokmi. O góly sa postarali Danton Heinen a Bryan Rust. V zápase si zahral aj slovenský obranca Martin Fehérváry, ktorý si pripísal mínusový bod, dve strely, blok a dva bodyčeky počas 19 minút a 18 sekúnd strávených na ľade.

Článok pokračuje pod reklamou

Samostatné nájazdy:

Hviezdy duelu: 1. D. Kuemper (WSH), 2. C. DeSmith (PIT), 3. M. Johansson (WSH)

NSH - NJD 6:4

Nashville ukončil sériu New Jersey, Tatar si natiahol suchoty

Matt Duchene zaznamenal gól a asistenciu, aby pomohol Nashvillu k výhre 6:4 nad New Jersey, ktoré prišlo o osemzápasovú bodovú sériu (7-0-1). Predators vyhrali tretí zápas po sebe a piaty z posledných šiestich aj vďaka gólom Codyho Glassa, Colea Smitha, Mikaela Granlunda, Filipa Forsberga a Tannera Jeannota, ktorý skóroval do prázdnej brány. Colton Sissons a Juuso Parssinen zaznamenali po dve asistencie, Juuse Saros urobil 35 zákrokov. Rovnaký počet ich predviedol aj MacKenzie Blackwood. Jesper Bratt, Jegor Šarangovič, Jack Hughes a Dawson Mercer strelili góly Devils. Tomáš Tatar odohral 13 a pol minúty s jednou strelou na bránu. Nebodoval v piatom zápase po sebe, čím vyrovnal svoje suchoty z úvodu sezóny. Nashville vyhral ôsmy vzájomný zápas nad New Jersey po sebe.

Hviezdy duelu: 1. M. Duchene (NSH), 2. J. Parssinen (NSH), 3. C. Smith (NSH)

MTL - DET 3:4 PP

Fabbri rozhodol v predĺžení o výhre nad Canadiens

Robby Fabbri skóroval v strede predĺženia, aby Detroit zdolal Montreal 4:3 a vyhral tretí zápas z posledných štyroch. Red Wings v zápase trikrát viedli po góloch Michaela Ramussena, Jonatana Berggrena a Oskara Sundqvista. Rasmussen pridal aj asistenciu, tri nazbieral Moritz Seider. Villeho Hussa z 23 striel prekonali Michael Pezzetta a dvakrát Rafael Harvey-Pinard. Obaja pridali aj po asistencii, dve si ich pripísal Alex Belzile. Jake Allen kryl 38 striel a Canadiens prehrali tretí zápas z posledných štyroch. V zápase sa im zranil Joel Edmundson.

Husso eliminoval únik, Fabbri vzápätí rozhodol:

Hviezdy duelu: 1. R. Harvey-Pinard (MTL), 2. A. Belzile (MTL), 3. M. Seider (DET)

WPG - BUF 2:3

Sabres si natiahli víťaznú sériu

Eric Comrie zastavil 19 striel, aby pomohol Buffalo zdolať jeho niekdajší tím, Winnipeg, pomerom 3:2. Bola to jeho prvá výhra od 2. novembra. Sabres vyhrali piaty zápas po sebe aj vďaka gólom Owena Powera, dvojbodového Tagea Thompsona a Victora Olofssona. Jeff Skinner a Rasmus Dahlin si pripísali po dve asistencie. Nate Schmidt a Pierre-Luc Dubois znížili stav, pri oboch góloch asistoval Blake Wheeler. Connor Hellebuyck urobil 33 zákrokov. Duel pre zranenie nedohral hosťujúci Dylan Cozens.

Hviezdy duelu: 1. J. Skinner (BUF), 2. T. Thompson (BUF), 3. C. Hellebuyck (WPG)

COL - ANA 3:5

Vatrano, Gibson pomohli Ducks k výhre nad Avalanche

Frank Vatrano dosiahol hetrik, aby pomohol Anaheimu zdolať pomerom 5:3 Colorado, ktoré prišlo o šesťzápasovú sériu výhier. Adam Henrique a Mason McTavish skórovali v tretej tretine v rozmedzí 24 sekúnd a John Gibson predviedol 40 zákrokov. Cam Fowler dvakrát asistoval a Ducks vyhrali tretí zápas z posledných štyroch. Dva góly Avalanche strelil Mikko Rantanen, jeden dvojbodový Samuel Girard. Cale Makar pri návrate do akcie zaznamenal asistenciu. Pavel Francouz kryl 27 z 31 striel – Vatrano strelil svoj tretí gól do prázdnej brány.

Hviezdy duelu: 1. F. Vatrano (ANA), 2. M. McTavish (ANA), 3. M. Rantanen (COL)

CGY - CHI 1:5

Stauber pomohol Chicagu k úspechu v Calgary

Calgary nastúpilo opäť bez Adama Ružičku a na domácom ľade nestačilo na Chicago 1:5. Odvrátiť tretiu prehru Blackhawks v sérii pomohol s 34 zákrokmi Jaxson Stauber, ktorý vyhral aj svoj druhý štart v NHL. Do čierneho sa trafili Taylor Raddysh, dvojbodový Boris Katchouk, Jason Dickinson a Sam Lafferty, do prázdnej brány Connor Murphy. O jediný gól Flames sa postaral Jonathan Huberdeau. Jacob Markström kapituloval štyrikrát z 28 striel. Tyler Toffoli odohral svoj 700. zápas v kariére.

Hviezdy duelu: 1. J. Stauber (CHI), 2. P. Kane (CHI), 3. C. Blackwell (CHI)

ARI - STL 5:0

Schmaltz, Vejmelka doviedli Coyotes k výhre nad Blues

Nick Schmaltz strelil čistý hetrik a pridal asistenciu, Karel Vejmelka s 33 zákrokmi vychytal svoje tretie čisté konto v sezóne a štvrté v kariére a Arizona zdolala St. Louis 5:0, aby vyhrala druhý zápas z posledných troch. Barrett Hayton zaznamenal gól a asistenciu, skóroval aj Travis Boyd a dve asistencie si pripísal Nick Ritchie. Thomas Greiss opustil duel s 20 zákrokmi a Blues s treťou prehrou po sebe. Navyše, zranil sa im Robert Thomas.

Hviezdy duelu: 1. N. Schmaltz (ARI), 2. K. Vejmelka (ARI), 3. B. Hayton (ARI)

MIN - PHI 3:2 PP

Zuccarello zachránil Wild výhru

Mats Zuccarello skóroval v tretej minúte nadstaveného času, aby si Minnesota ukončila trojzápasovú sériu prehier víťazstvom 3:2 nad Philadelphiou, ktorá prehrala tretí zápas po sebe. Matt Boldy strelil oba góly Wild v normálnom hracom čase a pridal aj asistenciu. Asistoval aj Zuccarello. Marc-Andre Fleury čelil 30 strelám, z ktorých ho pokorili Noah Cates a Tony DeAngelo, ktorý vynútil predĺženie v 59. minúte. Carter Hart opustil zápas s 20 zásahmi. Flyers sa zranili dvaja hráči – Zack MacEwen a Wade Allison. Boldy zažil svoj piaty viacgólový zápas kariéry. Pred 22. narodeninami ich v klubovej histórii zažil viac len Marián Gáborík – 12.

Zuccarello rozhodol o výhre po peknom prieniku:

Hviezdy duelu: 1. M. Boldy (MIN), 2. M. Zuccarello (MIN), 3. J. Spurgeon (MIN)

Slováci v akcii

Hráč Ice-time G A B +/- TM S Bčk
M. Fehérváry (WSH) 19:18 0 0 0 -1 0 2 2
E. Černák (TBL) 19:52 0 0 0 0 0 3 6
T. Tatar (NJD) 13:29 0 0 0 0 0 1 0



Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Rebríček experta: Uvidíme na drafte 2025 návrat Slováka do prvého kola? Zomrel bývalý hráč Penguins. Mal len 42 rokov Blíži sa play-off. Dvorský má fantastickú formu, no darilo sa viacerým SlovákomVšetci Slováci bodovali, štyria zahviezdili. Najproduktívnejší boli Kelemen a Koch Ovečkin chytil druhý dych: Napodobnil dve veľké legendy, toto dokázal ako prvý v histórii! + video Opäť sa stretávajú generálni manažéri tímov NHL. Čo je kľúčovým bodom programu? Rangers prišli na niekoľko týždňov o obrancu. Naplnili sa obavy? Kariéru končí hráč s 1000+ duelmi v NHL. Bol aj najužitočnejším hráčom zápasu hviezdRuský obranca bol suspendovaný za svoj čin z floridského derby Montreal preradil svoju jednotku draftu z Európy do AHL. Ako zareagoval Slafkovský?Flames, Oilers a Wild podpisovali zmluvy s mladíkmi Pospíšil otvorene o škandále: Veľká škoda, čo sa udialo. Bola to hlúposť Dvom Slovákom sa play-off vzdialilo, jeden je už na postupovej priečke! Kňažko nebodoval ani sa netešil z výhry Zlá správa: Anaheim priniesol nemilú novinku o Regendovi Vytvorí Nemec rekord? Ak by skončil ročník teraz, bol by jeho! Bedard medzi hráčmi týždňa. Na čele je ruská hviezda Život v prvom útoku: Nový parťák je skvelý, no musíte byť neustále v strehu, tvrdí Pospíšil Slafkovský by s týmto tempom dokázal, čo naposledy zvládli Hossa a Gáborík!Dvorského gólová séria je mimoriadna. Len jeden hráč v lige zažil dlhšiu! Zobraziť viacArchív článkov
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies