Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
25. 04.
kurzy
01:00info
TBL
FLA
NHL live
01:30info
NYI
CAR
NHL live
26. 04.
kurzy
01:00info
WSH
NYR
NHL live
01:30info
NSH
VAN
04:00info
COL
WPG
04:30info
LAK
EDM
NHL live
«

Sumáre

Fehérváry hral v tomto roku viac len raz. S týmto viedol zápas

Minulý týždeň uzavrel v NHL dvojzápasový nedeľný program. Darilo sa domácim tímom a v akcii sme videli aj jedného Slováka. John Tavares odohral 1000. zápas.

TOR - WSH 5:1

Tavares oslávil 1000. zápas dvoma bodmi a výhrou nad Capitals

John Tavares odohral svoj 1000. zápas v NHL a ako druhý hráč v klubovej histórii po Timovi Hortonovi v ňom zaznamenal viac bodov – dvoma asistenciami prispel k výhre Toronta 5:1 nad Washingtonom. Hostia viedli po prvej tretine zásluhou presilovkového gólu Nicklasa Bäckströma, no nakoniec prehrali tretí zápas z posledných štyroch, keď Darcyho Kuempera vyhnali v druhej tretine z brány Michael Bunting, Morgan Rielly, William Nylander a Pierre Engvall. Kuemper inkasoval štyri góly z 20 striel a následne ho vystrieda Charlie Lindgren, ktorého zo siedmich striel prekonal len Zach Aston-Reese. Bunting pridal ku gólu aj asistenciu a k tretej výhre z posledných štyroch duelov pomohol s 23 zásahmi aj Iľja Samsonov. Slovenský obranca Martin Fehérváry svojho niekdajšieho spoluhráča neohrozil ani raz. Zápas viedol so šiestimi bodyčekmi a pripísal si aj dva mínusové body, pričom odohral 19 minút a 57 sekúnd – bol to jeho najvyšší hrací čas za posledných osem duelov a druhý najvyšší od návratu zo zranenia.

Hviezdy duelu: 1. J. Tavares (TOR), 2. M. Rielly (TOR), 3. I. Samsonov (TOR)

CAR - BOS 4:1

Hurricanes vyhrali piaty zápas po sebe, Bruins prehrali posledné tri

doplníme...Frederik Andersen urobil 24 zákrokov a štyria rôzni hráči skórovali, aby si Carolina triumfom 4:1 nad Bostonom natiahla víťaznú sériu na päť zápasov a bodovú na osem (7-0-1). Dánsky brankár má od návratu zo zranenia bilanciu 5-0-0. Do čierneho sa trafili Sebastian Aho, Paul Stastny a Seth Jarvis, do prázdnej brány Jordan Staal. Brent Burns bo svojom 1300. zápase kariéry zaznamenal asistenciu. Jediný gól Bruins, ktorí prehrali tretí zápas po sebe a druhý za dva dni, strelil Taylor Hall. Linus Ullmark zastavil 32 z 35 striel. Boston takúto dlhú sériu prehier ešte v tomto ročníku neťahal. Prvýkrát tiež prehral s tímom z Metropolitnej divízie (14-1-0). Viac zápasov ako Burns odohrali z aktívnych hráčov len Eric Staal (1335), Ryan Suter (1331) a Alex Ovečkin (1325). Aho skóroval v štvrtom zápase po sebe.

Hviezdy duelu: 1. S. Jarvis (CAR), 2. F. Andersen (CAR), 3. S. Aho (CAR)

Slováci v akcii

Hráč Ice-time G A B +/- TM S Bčk
M. Fehérváry (WSH) 19:57 0 0 0 -2 0 0 6




Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
V hokeji, vo fitku i v živote: Kĺby sú základom, o ktorý sa musíme staraťJohnny Bower prepísal dejiny a stal sa legendou, hoci to mal nesmierne ťažkéJedna hviezda za druhou: Súper Slovenska v skupinovej fáze zverejnil prvých 15 nominovaných hráčovMladíci na tribúne. Ako začali play-off AHL potenciálne posily Slovenska?Podpíše Crosby novú zmluvu krátko na to, ako bude oficiálne môcť? Nebolo to k Slafkovskému fér, tvrdí expert. Porovnal preto draftové jednotky inak! Tréner Toronta: Je neuveriteľné, ako to Marchandovi prechádza! Gajan žiaril v zápase o prežitie, dvaja Slováci idú ďalej!Islanders urobia pred ďalším zápasom série zmenu v bráneDôležitý obranca Hurricanes by mal vynechať minimálne zvyšok prvého kolaHviezda Floridy utrpela nešťastné zranenie. Vynechá minimálne týždeň Ďalší vyhodený tréner, tentoraz v KaliforniiČeský velikán sa rozhodol: Definitívne zavesil korčule na klinecSeattle si upísal len osemnásťročného obrancu Marchand prepisoval históriu, Vegas je pred návratom domov na koni, dráma v Edmontone! Nemec sa z vlaňajška poučil. Teší sa na MS i vyvrcholenie prípravy: Takýto turnaj tu nebol dlho V boji o juniorský Stanley Cup zostávajú stále dvaja talentovaní SlováciMarchand uznáva: Maple Leafs sú stavaní inak ako v minulých rokoch Canadiens, Capitals i Devils sú medzi klubmi s rekordnými trestami v platovom rozpočte Slafkovský na dne: Skauti porovnali Celebriniho s poslednými 9 draftovými jednotkami Zobraziť viacArchív článkov
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies