Účet používateľaVyhľadávanie
Menu  .
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
20. 04.
kurzy
23:00info
CAR
NYI
02:00info
BOS
TOR
21. 04.
kurzy
18:30info
FLA
TBL
21:00info
NYR
WSH
01:00info
WPG
COL
04:00info
VAN
NSH
«

Sumáre

Fehérváry toto nezažil od konca novembra, Stützle vyrovnal Hossov rekord

Všetky tri utorkové zápasy NHL rozhodoval jeden gól a videli sme aj jeden veľký obrat. Z víťazstva sa tešil aj Martin Fehéráry, ktorý bol jediným Slovákom v akcii.


CBJ - WSH 3:4 PP

Kuznecov rozhodol v predĺžení o výhre nad Columbusom

Jevgenij Kuznecov skóroval 26 sekúnd po začatí predĺženia, aby Washington zdolal Columbus 4:3 a pripísal si druhú výhru z posledných troch zápasov. Pre Kuznecova išlo o ôsmy gól v predĺžení v kariére, čím na treťom mieste historického poradia tímu vyrovnal Mikea Greena. Viac ich strelili len Alex Ovečkin (25) a Nicklas Bäckström (9). Tí v utorok nebodovali. Dva góly strelil Trevor van Riemsdyk, jeden Garnet Hathaway. Kuznecov pridal aj asistenciu, dve si ich pripísal Erik Gustafsson. Charlie Lingren aj Joonas Korpisalo čelili zhodne 34 strelám. Blue Jackets, ktorí prehrali tretí zápas po sebe, si dokázali zaistiť bod aj napriek tomu, že dvakrát prehrávali o dva góly. Andrew Peeke, Eric Robinson a Johnny Gaudreau strelili ich góly. Slovenský obranca hostí, Martin Fehérváry, odohral 20 minút a 46 sekúnd, čo bol jeho najvyšší hrací čas od konca novembra. Odvtedy pokoril métu 20 minút len trikrát. Pripísal si tri strely, tri bodyčeky, dva bloky a menší trest za krosček, ktorý bol výsledkom jeho snahy pomstiť spoluhráča Nicka Jensena, ktorý sa stal terčom bodyčeku Seana Kuralyho. Do potýčky sa zapojili aj ďalší hráči.


Predĺženie:

Hviezdy duelu: 1. T. van Riemsdyk (WSH), 2. J. Gaudreau (CBJ), 3. J. Kuznecov (WSH)

Článok pokračuje pod reklamou

CAR - LAK 5:4 PP

Caroline sa podaril veľký obrat proti Kings

Carolina prehrávala na začiatku tretej tretiny 1:4, no strelila štyri góly po sebe, aby si upevnila vedenie v Metropolitnej divízii výhrou 5:4 nad Los Angeles. Rozhodol o nej v poslednej minúte predĺženia Sebastian Aho. Brent Burns zaznamenal gól a asistenciu, aby bodoval v šiestom zápase po sebe. O zvrat sa potom postarali gólmi aj Paul Stastny, Jordan Staal a Teuvo Teräväinen. Andrej Svečnikov dvakrát asistoval a Frederik Andersen kryl 17 striel. Hurricanes vyhrali šiesty zápas po sebe a bodovali už v deviatom v sérii (8-0-1). Ako štvrtý tím v tejto sezóne prekonali trojgólovú stratu v tretej tretine pri víťazstve. Napodobnili Oilers, Blues a Stars. Nad L.A. vyhrali siedmy vzájomný zápas po sebe. Dva góly hostí strelil Adrian Kempe, po jednom strelili Kevin Fiana a Anže Kopitar, ktorý aj dvakrát asistoval. Dve asistencie si pripísal aj Drew Doughty, ktorý sa vďaka tomu stal prvým obrancom v klubovej histórii so 600 bodmi v kariére. Pheonix Copley opustil duel s 25 zákrokmi.

Takto Kings prišli o trojgólový náskok:

Hviezdy duelu: 1. S. Aho (CAR), 2. A. Svečnikov (CAR), 3. J. Staal (CAR)

MTL - OTT 4:5

Tkachuk rozhodol o tesnej výhre nad Canadiens

Ottawa prišla o dvojgólové vedenie, ale Brady Tkachuk 78 sekúnd pred koncom tretej tretiny rozhodol o jej víťazstve 5:4 nad Montrealom. Po asistencii to bol jeho druhý bod v zápase. Natiahnuť víťaznú sériu na štyri zápasy pomohol s dvoma gólmi a dvoma asistenciami aj Tim Stützle, ktorý s tretím štvorbodovým zápasom vo veku 21 alebo menej rokov vyrovnal klubový rekord Mariána Hossu, Alexeja Jašina a Martina Havláta. Z gólov sa tešili aj Alex DeBrincat a Claude Giroux, Thomas Chabot nazbieral tri asistencie, Mathieu Joseph dve. Anton Forsberg čelil 32 strelám, z ktorých ho prekonali dvakrát Rafael Harvay-Pinard, raz Kirby Dach a dvojbodový Mike Hoffman. Po dve asistencie si pripísali Josh Anderson a Nick Suzuki, Jake Allen kryl 24 striel. Canadiens prehrali štvrtý zápas po sebe. Tkachuk ako štvrtý hráč v histórii Ottawy nazbieral 50 bodov v prvých 50 zápasoch vo veku 23 alebo menej rokov – napodobnil Jasona Spezzu, Havláta, Jašina a Hossu. Na konte ich má 51 (20+31).

Ottawa strelila aj dva góly za 52 sekúnd:

Hviezdy duelu: 1. T. Stuetzle (OTT), 2. R. Harvey-Pinard (MTL), 3. N. Suzuki (MTL)

Slováci v akcii

Hráč Ice-time G A B +/- TM S Bčk
M. Fehérváry (WSH) 20:46 0 0 0 0 2 3 3



Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies