Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
25. 04.
kurzy
01:00info
TBL
FLA
NHL live
01:30info
NYI
CAR
NHL live
26. 04.
kurzy
01:00info
WSH
NYR
NHL live
01:30info
NSH
VAN
04:00info
COL
WPG
04:30info
LAK
EDM
NHL live
«

Sumáre

Černák si natiahol sériu. Ako odpovedal jeho tím na hanbu z pondelka?

Polovica zo šiestich utorkových zápasov NHL skončila až v predĺžení. A v jednom z nich si zahral aj slovenský zástupca.

Highlighty noci
  • Černák nebodoval v siedmom zápase po sebe
  • Tampa prišla o sériu domácich výhier
  • Sorokin vychytal čisté konto, Horvat skóroval
  • DeSmith urobil 41 zákrokov
  • McDavid bodoval v 13. zápase po sebe
  • Bolduc strelil svoj prvý gól v NHL
TBL - SJS 3:4 PP

Meier rozhodol o výhre nad Lightning

Tampa Bay odohrala lepší zápas ako o deň skôr pri prehre 1:7 s Floridou, no na viac ako bod jej to nestačilo. Po prvej tretine viedla 3:1, ale nakoniec prehrala so San Jose 3:4. O výhre hostí rozhodol v strede predĺženia svojím druhým gólom v zápase a 30. gólom v sezóne trojbodový Timo Meier. Skórovali aj Erik Karlsson a Jonah Gadjovich. Karlsson pridal aj dve asistencie, dve si pripísal aj Tomáš Hertl. Kaapa Kahkonena prekonali z 37 striel Ross Colton a dvakrát Brayden Point. Pri oboch jeho góloch asistoval Nikita Kučerov. Brian Elliott kryl 18 striel. Slovenský obranca Erik Černák odohral 17 minút a 41 sekúnd, počas ktorých sa prezentoval troma strelami, troma bodyčekmi a jedným blokom. Nebodoval v siedmom zápase po sene. Jeho tím prišiel o sériu 12 domácich výhier po sebe.


Hviezdy duelu: 1. T. Meier (SJS), 2. B. Point (TBL), 3. E. Karlsson (SJS)

PIT - COL 2:1 PP

Letang zakončil záverečný obrat Penguins

Bryan Rust vynútil nadstavený čas v 57. minúte, aby následne Kris Letang v štvrtej minúte predĺženia rozhodol o výhre Pittsburghu 2:1 nad Coloradom. Predísť tretej prehre v sérii pomohli aj Casey DeSmith so 41 zákrokmi a Jevgenij Malkin s dvoma asistenciami. O gól Avalanche, ktorí prehrali druhý zápas z posledných troch a nepomohli im ani návraty Valerija Ničuškina a Bowena Byrama, sa postaral Nathan MacKinnon, ktorý si tak ukončil šesťzápasové gólové suchoty. Pavel Francouz urobil 36 zákrokov. Letang sa stal štvrtým hráčom Penguins, ktorý strelil dvojciferný počet gólov v predĺžení. Napodobnil Sidneyho Crosbyho (19), Malkina (13) a Maria Lemieuxa (11). V histórii NHL ich z obrancov strelili viac len Brent Burns (16) a Scott Niedermayer (13).

Článok pokračuje pod reklamou


Hviezdy duelu: 1. K. Letang (PIT), 2. C. DeSmith (PIT), 3. N. MacKinnon (COL)

DET - EDM 2:5

Foegele, Campbell doviedli Oilers k výhre nad Red Wings

Warren Foegele strelil dva góly, Jack Campbell urobil 30 zákrokov a Edmonton uspel v Detroite 5:2, aby vyhral ôsmy zápas z posledných deviatich, v ktorých zakaždým bodoval. Ryan Nugent-Hopkins a Evander Kane zaznamenali po góle a asistencii, pričom druhý menovaný pečatil výhru gólom do prázdnej brány. Z gólu sa tešil aj Ryan McLeod, dve asistencie si pripísal Philip Broberg. Už v 13. zápase po sebe bodoval Connor McDavid, ktorý zaznamenal asistenciu. Tyler Bertuzzi a Joe Veleno strelili góly Red Wings, zatiaľ čo Ville Husso zastavil 22 z 26 striel.

McLeod a Foelege skórovali v rozmedzí 36 sekúnd:

Hviezdy duelu: 1. W. Foegele (EDM), 2. R. Nugent-Hopkins (EDM), 3. J. Campbell (EDM)

NYI - SEA 4:0

Sorokin vynuloval Kraken, Horvat skóroval

Iľja Sorokin vychytal svoje druhé čisté konto po sebe, piate v sezóne a 15. v kariére, aby s 32 zákrokmi doviedol Islanders k výhre 4:0 nad Seattlom. Natiahnuť víťaznú sériu na štyri zápasy pomohol svojím prvým gólom od výmeny aj Bo Horvat. „Určite sú to dobré pocity. Ešte lepšie však je, že sme vyhrali,“ poznamenal Horvat po svojom druhom zápase v drese New Yorku. Po góle strelili aj debutový strelec Samuel Bolduc, Simon Holmstrom a Zach Parise, kým Jean-Gabriel Pageau dvakrát asistoval. Hostia prehrali druhý zápas z posledných troch. Martin Jones ho opustil s 24 zásahmi a Andre Burakovsky so zranením dolnej časti tela. Islanders odohrajú ďalší zápas proti Vancouveru, bývalému tímu Horvata. Viac núl ako Sorokin vychytali v histórii Islanders len Glenn Resch (25), Billy Smith (22) a Rick DePietro (16).


Horvat strelil svoj prvý gól v drese Islanders:

Hviezdy duelu: 1. B. Horvat (NYI), 2. I. Sorokin (NYI), 3. J. Pageau (NYI)

NSH - VGK 1:5

Vegas si v Nashville ukončilo sériu prehier

Vegas si ukončilo štvorzápasovú sériu prehier triumfom 5:1 nad Nashvillom, ktorý prišiel o trojzápasové víťazné ťaženie. Michael Amadio vyrovnal stav na 1:1, William Carrier poslal Golden Knights do vedenia a následne sa presadili aj Phil Kessel, Chandler Stephenson a do prázdnej brány Alex Pietrangelo. Carrier, Kessel a Stephenson pridali aj po asistenciu, tú zaznamenal aj Adin Hill, ktorého zo 17 striel prekonal len Matt Duchene. Juuse Saros kapituloval štyrikrát z 29 striel.

Hviezdy duelu: 1. C. Stephenson (VGK), 2. W. Carrier (VGK), 3. P. Kessel (VGK)

CHI - ANA 2:3 PP

Vatrano rozhodol o výhre nad Blackhawks

Anaheim dvakrát prehrával, no nakoniec sa tešil z výhry 3:2 nad Chicagom, o ktorej rozhodol v strede predĺženia Frank Vatrano. Ostatné góly padli v druhej tretine, v ktorej dvojbodový Jason Dickinson a Seth Jones poslali Blackhawks dvakrát do vedenia. Stav však vyrovnali dvojbodoví Brett Leason a Jayson Megna. John Klingberg pomohol k štvrtej výhre z posledných piatich zápasov dvoma asistenciami, Anthony Stolarz 27 zákrokmi. Jeho náprotivok, Petr Mrázek, kryl 23 striel. Domáci, ktorí si pred zápasom uctili pamiatku zosnulého Bobbyho Hulla, prehrali štvrtý zápas z posledných piatich.

Hviezdy duelu: 1. F. Vatrano (ANA), 2. J. Megna (ANA), 3. B. Leason (ANA)

Slováci v akcii

Hráč Ice-time G A B +/- TM S Bčk
E. Černák (TBL) 17:41 0 0 0 0 0 3 3



Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
V hokeji, vo fitku i v živote: Kĺby sú základom, o ktorý sa musíme staraťJohnny Bower prepísal dejiny a stal sa legendou, hoci to mal nesmierne ťažkéJedna hviezda za druhou: Súper Slovenska v skupinovej fáze zverejnil prvých 15 nominovaných hráčovMladíci na tribúne. Ako začali play-off AHL potenciálne posily Slovenska?Podpíše Crosby novú zmluvu krátko na to, ako bude oficiálne môcť? Nebolo to k Slafkovskému fér, tvrdí expert. Porovnal preto draftové jednotky inak! Tréner Toronta: Je neuveriteľné, ako to Marchandovi prechádza! Gajan žiaril v zápase o prežitie, dvaja Slováci idú ďalej!Islanders urobia pred ďalším zápasom série zmenu v bráneDôležitý obranca Hurricanes by mal vynechať minimálne zvyšok prvého kolaHviezda Floridy utrpela nešťastné zranenie. Vynechá minimálne týždeň Ďalší vyhodený tréner, tentoraz v KaliforniiČeský velikán sa rozhodol: Definitívne zavesil korčule na klinecSeattle si upísal len osemnásťročného obrancu Marchand prepisoval históriu, Vegas je pred návratom domov na koni, dráma v Edmontone! Nemec sa z vlaňajška poučil. Teší sa na MS i vyvrcholenie prípravy: Takýto turnaj tu nebol dlho V boji o juniorský Stanley Cup zostávajú stále dvaja talentovaní SlováciMarchand uznáva: Maple Leafs sú stavaní inak ako v minulých rokoch Canadiens, Capitals i Devils sú medzi klubmi s rekordnými trestami v platovom rozpočte Slafkovský na dne: Skauti porovnali Celebriniho s poslednými 9 draftovými jednotkami Zobraziť viacArchív článkov
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies