Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
28. 03.
kurzy
00:30info
CAR
DET
00:00info
FLA
NYI
NHL live
00:00info
MTL
PHI
00:00info
OTT
CHI
00:00info
PIT
CBJ
00:00info
TOR
WSH
01:00info
MIN
SJS
01:00info
STL
CGY
01:00info
WPG
VGK
02:00info
COL
NYR
02:00info
EDM
LAK
03:00info
ARI
NSH
03:00info
SEA
ANA
NHL live
03:00info
VAN
DAL
29. 03.
kurzy
00:00info
BUF
NJD
NHL live
«

Sumáre

Tarasenko po boku Panarina skóroval rýchlo, Malkin s 1200. bodom

V piatok sa v NHL odohrali štyri zápasy, v ktorých sme videli len jeden tím slovenského zástupcu. Jaroslav Halák však jeho výhru sledoval len zo striedačky.


NYR - SEA 6:3

Tarasenko skóroval pri debute v drese Rangers

Vladimir Tarasenko debutoval v drese Rangers ako súčasť prvej formácie a už v tretej minúte sa presadil strelecky, aby nasmeroval svoj nový tím k výhre 6:3 nad Seattlom. „Viem, že Panarin a Zibanejad vedia tvoriť hru, takže som sa len snažil byť pripravený. Myslím si, že niekedy sme sa snažili až príliš. Navzájom sme si však súhru užili,“ poznamenal. Natiahnuť víťaznú sériu na štyri zápasy a bodovú na šesť (5-0-1) pomohli gólmi aj Kaapo Kakko, Vincent Trocheck, Jacob Trouba, Mika Zibanejad a Ryan Lindgren, ktorý ho dal do prázdnej brány. Kakko, Trocheck a Lindgren pridali aj po asistencii, dve zaznamenal Chris Kreider. Igor Šesťorkin čelil 29 strelám, z ktorých ho prekonali v rozmedzí 22 sekúnd Jared McCann a Brandon Tanev, a predtým aj dvojbodový Oliver Bjorkstrand. Martin Jones kryl 22 z 27 striel a Kraken prehrali tretí zápas po sebe.

Tarasenko otvoril skóre zápasu:

Hviezdy duelu: 1. V. Tarasenko (NYR), 2. V. Trocheck (NYR), 3. K. Kakko (NYR)

Článok pokračuje pod reklamou

CBJ - TOR 0:3

Samsonov a Tavares doviedli Toronto k výhre nad Columbusom

Iľja Samsonov zneškodnil všetkých 30 striel a v závere mu pomohla tyčka, aby so svojím tretím čistým kontom v sezóne položil základy víťazstva Toronta 3:0 nad Columbusom. „Dnes som sa cítil skvelo. Ďakujem spoluhráčom. Nikdy som od nich nevidel lepšiu hru, ako dnes tým, koľko striel sme zblokovali a ako sme hrali v oslabeniach. Trávili sme veľa času v útoku. Nula nie je o mne, je viac o tíme,“ skonštatoval. Dva góly strelil John Tavares a presadil sa aj Pierre Engvall. Mitchell Marner asistoval pri oboch góloch Tavaresa. Kým Maple Leafs vyhrali druhý zápas z posledných troch, Blue Jackets prehrali štvrtý duel po sebe. Joonas Korpisalo ho opustil s 38 zásahmi.

Hviezdy duelu: 1. J. Tavares (TOR), 2. I. Samsonov (TOR), 3. J. Korpisalo (CBJ)

CHI - ARI 4:3 PP

Caleb Jones rozhodol v predĺžení o výhre nad Blackhawks

Caleb Jones skóroval v štvrtej minúte predĺženia, aby Chicago predišlo tretej prehre v sérii výhrou 4:3 nad Arizonou. V normálnom hracom čase sa presadili aj jeho brat Seth, Andreas Athanasiou a Colin Blackwell. Athanasiou pridal aj dve asistencie, nazbieral ich aj Sam Lafferty. Jaxson Sauber urobil 24 zákrokov. Coyotes prehrali druhý zápas z posledných troch, ale bodovali v štvrtom po sebe (2-0-2). Connor Ingram zastavil 40 striel a o góly sa postarali Clayton Keller, Nick Schmaltz a Nick Bjugstad. Keller pridal aj dve asistencie, Schmaltz jednu. Keller dosiahol aj svoj 300. bod v kariére – ako piaty hráč z draftovej triedy 2016 po Austonovi Matthewsovi, Matthewhovi Tkachukovi, Patrikovi Lainem a Alexovi DeBrincatovi.

Hviezdy duelu: 1. C. Jones (CHI), 2. A. Athanasiou (CHI), 3. S. Jones (CHI)

ANA - PIT 3:6

Malkin dosiahol 1200. bod pri výhre nad Ducks

Jevgenij Malkin zaznamenal dve asistencie, aby ako tretí hráč v klubovej histórii dosiahol métu 1200 bodov v NHL. Pri výhre Pittsburghu 6:3 nad Anaheimom napodobnil Maria Lemieuxa (1723) a Sidneyho Crosbyho (1471). Pierre-Olivier Joseph zaznamenal dva góly a asistenciu, Kasperi Kapanen a Bryan Rust gól a asistenciu, Jeff Carter a Jake Guentzel gól. Casey DeSmith pomohol k výhre 28 zákrokmi. Podstatne viac práce mal John Gibson, ktorý zneškodnil 53 striel. Z jeho spoluhráčov skórovali Trevor Zegras, Mason McTavish a John Klingberg. McTavish pridal aj asistenciu, po dve si pripísali Adam Henrique a Jakob Silfverberg. Ducks prehrali druhý zápas z posledných troch a prišli o päťzápasovú bodovú sériu. 59 striel na bránu je nový rekord Penguins v zápase hranom vonku. Métu 1200 bodov pokorilo v histórii NHL 51 hráčov. Malkin na to potreboval odohrať 1032 duelov. Získal ich za 463 gólov a 737 asistencií.

Malkin sa stal 51. hráčom NHL s minimálne 1200 bodmi:

Hviezdy duelu: 1. P. Joseph (PIT), 2. J. Malkin (PIT), 3. B. Rust (PIT)



Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Slafkovského posledná šancu na vylepšenie rekordov. Dokáže toto len ako tretí Európan? Aj Gretzky mal pred Chárom rešpekt: Keď som ho prvýkrát uvidel, utekal som za trénerom Brodeur lamentuje nad dnešnými brankármi: Rozmaznávame ich Slafkovský hovoril o MS. Chce ísť do play-off a experti sa zhodujú: Je naň perfektne stavanýIde do tuhého: Boj o Prezidentskú trofej je mimoriadne vyrovnaný a otvorený Rokovania o sťahovaní tímu Slováka sa ukončili Chromiak prihrával na víťazný gól, Regenda sa pobil + videoCanucks zaradili Demka na listinu dlhodobo zranených. Ako je na tom Lindholm? Nepríjemný náraz sa mu stal osudný: Útočník Blues si už v sezóne nezahrá Mladý slovenský útočník už atakuje dvojcifernú sériu Černák s míľnikom, ktorý dosiahol ako štvrtý hráč Tampy a tretí Slovák v históriiĎalší hráč Washingtonu vstupuje do asistenčného programu! Seattle podpísal zmluvu s nedraftovaným útočníkomSlafkovský nasadil „beast mode“: Neviem, či tu od čias Jágra bol v tomto lepší mladík, tvrdí skaut Video: Trent Frederic vs. Tanner Jeannot (bitka) Slafkovský umlčal kritikov. Raz bude nebezpečný, hovorí víťaz Stanleyho pohára Guentzel otvorene: Chcel som zostať v PittsburghuNezmysel? Obvinení Hart, Dube a spol. sa spájajú s Ruskom Šialené: Shane Doan sledoval, ako jeho syn pri debute snov prepisuje históriu! + videoTortorella sa ospravedlnil svojmu brankárovi za nedeľnú reakciu Zobraziť viacArchív článkov
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies