Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
25. 04.
kurzy
01:00info
TBL
FLA
NHL live
01:30info
NYI
CAR
NHL live
26. 04.
kurzy
01:00info
WSH
NYR
NHL live
01:30info
NSH
VAN
04:00info
COL
WPG
04:30info
LAK
EDM
NHL live
«

Sumáre

Ružička opäť nehral, padol Hossov rekord, Kaprizov napodobnil Gáboríka

V pondelok sa v kanadsko-americkej NHL odohralo päť zápasov. Slovákov sme v akcii nevideli.

OTT - CGY 4:3 PP

Stützle štvorbodový pri výhre nad Flames

Slovenský útočník Adam Ružička vynechal druhý zápas Calgary po sebe a tentoraz sledoval, ako jeho spoluhráči prišli v závere tretej tretiny o dvojgólové vedenie a nakoniec aj o výhru. Drake Batherson a Alex DeBrincat v rozmedzí 48 sekúnd vyrovnali stav a Tim Stützle v druhej minúte predĺženia rozhodol o triumfe Ottawy 4:3. V normálnom hracom čase skóroval aj Brady Tkachuk, ktorý je so 111 gólmi vo veku 23 alebo menej rokov druhým najlepším strelcom klubovej histórie po Mariánovi Hossovi (135). Stützle inak pomohol k piatej výhre z posledných šiestich zápasov aj troma asistenciami – štvorbodový bol po štvrtýkrát v kariére, čím v kategórii 21 alebo menej rokov prekonal klubový rekord Martina Havláta, Alexeja Jašina a Mariána Hossu. Tkachuk a DeBrincat pridali po asistencii, Mads Soogard urobil vo svojom prvom štarte v sezóne 34 zákrokov. Dvakrát ho pokoril Dillon Dube, raz dvojbodový Tyler Toffoli. Jacob Markstrom čelil 25 strelám. Senators ešte nikdy nezažili taký neskorý viacgólový obrat. Začali ho 2 minúty a 14 sekúnd pred koncom tretej tretiny.

Hviezdy duelu: 1. T. Stützle (OTT), 2. D. Dube (CGY), 3. M. Sogaard (OTT)

NSH - ARI 2:4

Crouse pomohol Coyotes k výhre nad Predators

Lawson Crouse strelil dva góly, ktorými otočil stav z 1:2 na 3:2, aby pomohol Arizone k výhre 4:2 nad Nashvillom, ktorou si natiahla bodovú sériu na šesť zápasov (3-0-3). Nick Scmaltz sa tiež trafil do čierneho, Christian Fischer do prázdnej brány. Po dve asistencie si pripísali Clayton Keller, Matias Maccelli a J.J. Moser, zatiaľ čo Karel Vejmelka kryl 29 striel. Jeho náprotivok, Kevin Lankinen, zastavil 15 striel z 18. O góly Predators, ktorí prehrali druhý zápas z posledných troch, sa postarali Roman Josi a Colton Sissons.

Článok pokračuje pod reklamou

Crouse skóroval po peknej prihrávke Maccelliho:

Hviezdy duelu: 1. L. Crouse (ARI), 2. R. Josi (NSH), 3. M. Maccelli (ARI)

MIN - FLA 1:2 SN

Barkov rozhodol v nájazdoch o výhre nad Wild

Aleksander Barkov premenil rozhodujúci samostatný nájazd, aby sa Florida vrátila na víťaznú koľaj triumfom 2:1 nad Minnesotou. Sergej Bobrovskij predviedol 27 zákrokov a z troch nájazdov kapituloval len raz, zatiaľ čo Eetu Luostarinen strelil gól v normálnom hracom čase. Kým Panthers vyhrali štvrtý zápas z posledných piatich, Wild štyri zápasy z posledných piatich prehrali. Bod im zaistil 30. gól Kirilla Kaprizova v sezóne. Filip Gustavsson opustil zápas s 33 zásahmi, Marcus Foligno so zranením dolnej časti tela. Kaprizov je prvým hráčom Minnesoty s dvoma 30-gólovými sezónami po sebe za posledných 15 rokov. Pred ním to dokázali len Marián Gábárík (3x a 2x) a Brian Rolston (3x).

Samostatné nájazdy:

Hviezdy duelu: 1. A. Barkov (FLA), 2. F. Gustavsson (MIN), 3. A. Barkov (FLA)

VAN - DET 1:6

Larkin nasmeroval Red Wings k výhre nad Canucks

Dylan Larkin strelil prvé dva góly zápasu, aby nasmeroval Detroit k výhre 6:1 nad Vancouverom. Po ňom sa do čierneho trafili aj dvojbodový Robby Fabbri, dvojbodový Gustav Lindstrom, Pius Suter a Jonatan Berggren. Andrew Copp a Michael Rasmussen dvakrát asistovali, Ville Husso zneškodnil 28 striel. Red Wings vyhrali tretí zápas po sebe. Canucks takú dobrú formu nemajú – prehrali štvrtý zápas z posledných piatich. Sheldon Dries sa postaral o ich čestný úspech a Collin Delia kapituloval šesťkrát z 23 striel. Larkin je prvým hráčom Detroitu od 13. februára 2011 (Todd Bertuzzi), ktorý bol viacgólový v dvoch zápasoch po sebe proti rovnakému tímu.

Hviezdy duelu: 1. D. Larkin (DET), 2. M. Rasmussen (DET), 3. R. Fabbri (DET)

LAK - BUF 5:2

Arvidsson, Danault trojbodoví pri výhre nad Sabres

Viktor Arvidsson zaznamenal gól a dve asistencie, Phillip Danault nazbieral tri asistencie a Los Angeles zdolalo Buffalo 5:2, aby bodovalo v treťom zápase po sebe (2-0-1). Gól a asistenciu si pripísal Adrian Kempe, z gólov sa tešili aj Sean Walker a Matt Roy, ktorí skórovali v rozmedzí 33 sekúnd. Pheonix Copley čelil 29 strelám, z ktorých ho v tretej tretine prekonali Dylan Cozens a Peyton Krebs. Pri oboch góloch asistovali Victor Olofsson a Casey Mittelstadt. Craig Anderson opustil duel s 23 zákrokmi. Sabres prehrali štvrtý zápas v sérii.

Arvidssonovi pomohol ku gólu aj šťastný odraz puku:

Hviezdy duelu: 1. V. Arvidsson (LAK), 2. P. Danault (LAK), 3. S. Walker (LAK)



Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
V hokeji, vo fitku i v živote: Kĺby sú základom, o ktorý sa musíme staraťJohnny Bower prepísal dejiny a stal sa legendou, hoci to mal nesmierne ťažkéJedna hviezda za druhou: Súper Slovenska v skupinovej fáze zverejnil prvých 15 nominovaných hráčovMladíci na tribúne. Ako začali play-off AHL potenciálne posily Slovenska?Podpíše Crosby novú zmluvu krátko na to, ako bude oficiálne môcť? Nebolo to k Slafkovskému fér, tvrdí expert. Porovnal preto draftové jednotky inak! Tréner Toronta: Je neuveriteľné, ako to Marchandovi prechádza! Gajan žiaril v zápase o prežitie, dvaja Slováci idú ďalej!Islanders urobia pred ďalším zápasom série zmenu v bráneDôležitý obranca Hurricanes by mal vynechať minimálne zvyšok prvého kolaHviezda Floridy utrpela nešťastné zranenie. Vynechá minimálne týždeň Ďalší vyhodený tréner, tentoraz v KaliforniiČeský velikán sa rozhodol: Definitívne zavesil korčule na klinecSeattle si upísal len osemnásťročného obrancu Marchand prepisoval históriu, Vegas je pred návratom domov na koni, dráma v Edmontone! Nemec sa z vlaňajška poučil. Teší sa na MS i vyvrcholenie prípravy: Takýto turnaj tu nebol dlho V boji o juniorský Stanley Cup zostávajú stále dvaja talentovaní SlováciMarchand uznáva: Maple Leafs sú stavaní inak ako v minulých rokoch Canadiens, Capitals i Devils sú medzi klubmi s rekordnými trestami v platovom rozpočte Slafkovský na dne: Skauti porovnali Celebriniho s poslednými 9 draftovými jednotkami Zobraziť viacArchív článkov
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies