Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
po 2. tr.
COL
5
EDM
1
po 1. tr.
VGK
0
ANA
0
po 1. tr.
LAK
0
CHI
1
Žiadne zápasy
02. 01.
kurzy
Žiadne zápasy
«

Sumáre

Halák sa tešil z výhry Rangers vo Vancouveri, McDavid má už 99 bodov

V stredu sa v NHL odohralo šesť zápasov a v akcii boli aj tímy dvoch Slovákov. Ani jeden z nich sa však v akcii nepredstavil.

Highlighty noci
  • Černák nehral pre zranenie, Halák sledoval výhru Rangers
  • Rangers vyhrali šiesty zápas po sebe
  • Ingram urobil pri nule 47 zákrokov, nekapituloval ani Elliott
  • Georgiev a Husso urobili 41 zákrokov
  • McDavida delí bod od stobodovej hranice
  • Matthews zažil úspešný návrat do akcie


VAN - NYR 4:6

Rangers si natiahli série výhrou vo Vancouveri

Jaroslav Halák sledoval zo striedačky, ako Rangers zdolali jeho bývalý tím Vancouver pomerom 6:4, aby si natiahli sériu výhier už na šesť zápasov. Igor Šesťorkin k tomu pomohol 25 zákrokmi. Artemij Panarin a Mika Zibanejad dosiahli zhodnú bilanciu 2+1. Z gólov sa pritom tešili aj Chris Kreider a K’Andre Miller. New York si natiahol aj bodovú sériu – na osem zápasov (7-0-1). Debutový štart v NHL zažil Arturs Silovs, ktorý z 27 striel kapituloval päťkrát – Zibanejad strelil svoj druhý gól do prázdnej brány. O góly Canucks, ktorí prehrali tretí zápas po sebe a piaty z posledných šiestich, sa postarali Curtis Lazar, J.T. Miller, Conor Garland a Andrej Kuzmenko, ktorý pridal aj asistenciu. Dve ich zaznamenal Elias Pettersson. Duel pre zranenie nedohral Oliver Ekman-Larsson.

Hviezdy duelu: 1. A. Panarin (NYR), 2. A. Kuzmenko (VAN), 3. M. Zibanejad (NYR)

ARI - TBL 1:0 SN

Coyotes zdolali Lightning 1:0 po nájazdoch

Tampa Bay bez zraneného Erika Černáka prestrieľala Arizonu 47:26, ale nakoniec sa musela zmieriť s futbalovou prehrou 0:1. O nej pritom rozhodol až Clayton Keller v samostatných nájazdoch. Connor Ingram vychytal svoje prvé čisté konto v NHL, Brian Elliott na druhej strane prvé v sezóne a 44. v kariére. Coyotes bodovali v siedmom zápase po sebe (4-0-3), Lightning v piatom (3-0-2). O 11-zápasov bodovú sériu prišiel Nikita Kučerov. V závere predĺženia trafil tyčku. Ingram je tretím brankárom histórie NHL, ktorý svoju prvú nulu vychytal proti tímu, ktorý ho draftoval. Napodobnil Darcyho Wakaluka (1992) a Markusa Mattssona (1980).

Článok pokračuje pod reklamou

Samostatné nájazdy:

Hviezdy duelu: 1. C. Ingram (ARI), 2. C. Keller (ARI), 3. B. Elliott (TBL)

TOR - CHI 5:2

Matthews pri návrate dvojbodový, Toronto zdolalo Chicago

Auston Matthews zaznamenal pri návrate zo zranenia víťazný gól a asistenciu, aby pomohol Torontu k výhre 5:2 nad Chicagom. William Nylander strelil svoj 30. gól v sezóne už po deviatich sekundách hry – rýchlejšie to v klubovej histórii dokázali len Charlie Conacher (7 sekúnd), Mitchell Marner (7 sekúnd) a Ted Kennedy (8 sekúnd). Neskôr pridal dve asistencie. Z gólov sa tešili aj Rasmus Sandin, John Tavares a Conor Timmins. Prví dvaja menovaní pridali aj po asistencii. K druhej výhre z posledných troch duelov pomohol s 27 zákrokmi aj Iľja Samsonov. Petr Mrázek urobil o 10 zákrokov viac. Sam Lafferty a Philipp Kurashev sa postarali o góly Blackhawks, ktorí prehrali tretí zápas po sebe.

Zaváhanie Mrázka, gól Tavaresa:

Hviezdy duelu: 1. W. Nylander (TOR), 2. R. Sandin (TOR), 3. A. Matthews (TOR)

EDM - DET 4:5 SN

Suter rozhodol v nájazdoch o výhre nad Oilers

Pius Suter rozhodol v nájazdoch o výhre Detroitu 5:4 nad Edmonotnom, ktorou si hostia natiahli víťaznú sériu na štyri zápasy. Gólom a asistenciou k tomu pomohol aj Dylan Larkin, ktorý bodoval v piatom zápase po sebe. Rovnakú bilanciu dosiahol Robby Fabbri, skórovali aj Olli Määttä a Moritz Seider, David Perron dvakrát asistoval. Ville Husso zastavil až 41 striel. Red Wings prišli o vedenie až v tretej tretine, do ktorej vstupovali za stavu 4:2. Nadstavený čas vynútili Leon Draisaitl a Derek Ryan, ktorí nadviazali na dva góly trojbodového Ryana Nugent-Hopkinsa. Connor McDavid nazbieral dve asistencie, aby mal po svojom 55. zápase sezóny na konte už 99 bodov. Jack Campbell opustil duel s 19 zásahmi.

Samostatné nájazdy:

Hviezdy duelu: 1. R. Nugent-Hopkins (EDM), 2. D. Larkin (DET), 3. C. McDavid (EDM)

MIN - COL 2:3

Georgiev a MacKinnon doviedli Avalanche k výhre nad Wild

Alexandar Georgiev zneškodnil 41 striel a Nathan MacKinnon zaznamenal gól a asistenciu, aby doviedli Colorado k výhre 3:2 nad Minnesotou, ktorá prehrala piaty zápas z posledných šiestich. Avalanche si vybudovali dvojgólový náskok zásluhou Andrewa Cogliana a Denisa Malgina, ktorý následne už len manažovali. Devon Toews dvakrát asistoval. Skóre skresali po prihrávkach Matsa Zuccarella Joel Eriksson Ek a Kirill Kaprizov. Marc-Andre Fleury opustil duel so 16 zákrokmi.


Hviezdy duelu: 1. N. MacKinnon (COL), 2. A. Georgiev (COL), 3. K. Kaprizov (MIN)

ANA - BUF 3:7

Sabres zdolali Anaheim a ukončili si sériu prehier

Peyton Krebs, Tyson Jost, Dylan Cozens, Alex Tuch a Casey Mittelstadt zaznamenali po góle a asistencii, Zemgus Girgensons a Tage Thompson tiež skórovali, Rasmus Dahlin a Jack Quin dvakrát asistovali pri výhre Buffala 7:3 nad Anaheimom. Ukončiť štvorzápasovú sériu prehier pomohol aj Eric Comrie s 19zákrokmi. Prekonali ho dvojbodový Kevin Shattenkirk a dvojgólový Cam Fowler, ktorí v druhej tretine otočili stav z 0:2 na 3:2. Dve asistencie si pripísal Derek Grant a 37 zásahov predviedol Lukáš Dostál. Ducks prehrali tretí zápas po sebe a štvrtý z posledných piatich.

Hviezdy duelu: 1. R. Dahlin (BUF), 2. D. Grant (ANA), 3. P. Krebs (BUF)



Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies