Účet používateľaVyhľadávanie
Menu  .
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
25. 04.
kurzy
01:00info
TBL
FLA
NHL live
01:30info
NYI
CAR
NHL live
26. 04.
kurzy
01:00info
WSH
NYR
NHL live
01:30info
NSH
VAN
04:00info
COL
WPG
04:30info
LAK
EDM
NHL live
«

Sumáre

Tatar a Fehérváry v akcii, Ružička sa do nej nevrátil

Vo štvrtok sa v NHL odohralo osem zápasov aj s dvoma Slovákmi v akcii. Nebodovali a netešili sa ani z víťazstva.

Highlighty noci
  • Tatar nebodoval, Fehérváry nazbieral štyri „mínusky“
  • Ružička nehral
  • Detroit vyhral piaty zápas po sebe
  • Swayman vychytal čisté konto
  • Jarvis dosiahol hetrik

WSH - FLA 3:6

Panthers natiahli Capitals sériu prehier, Lundell trojbodový

Anton Lundell zaznamenal gól a dve asistencie, Sergej Bobrovskij urobil 29 zákrokov a Florida vyhrala druhý zápas z posledných troch, keď porazila Washington 6:3. Z gólov sa tešili aj Gustav Forsling, Marc Staal, Colin White, Aleksander Barkov a Sam Reinhart, ktorý rovnako ako Lundell skóroval do prázdnej brány. Carter Verhaeghe dvakrát asistoval. O góly Capitals, ktorí prehrali tretí zápas po sebe, sa postarali Dylan Strome, Nicklas Bäckström a Jevgenij Kuznecov. Pri všetkých troch asistoval Erik Gustafsson, dve asistencie si pripísal T.J. Oshie. Darcy Kuemper kryl 30 z 34 striel. V akcii nechýbal ani slovenský obranca Martin Fehérváry, ktorý nazbieral štyri mínusové body, tri bodyčeky a jeden blok počas 19 minút a 12 sekúnd strávených na ľade. Duel nedohral pre zranenie Marcus Johansson.


Hviezdy duelu: 1. C. Verhaeghe (FLA), 2. E. Gustafsson (WSH), 3. A. Barkov (FLA)

STL - NJD 4:2

Binnington pomohol Blues k výhre nad Devils

Jordan Binnington urobil 34 zákrokov, aby pomohol St. Louis k tretej výhre po sebe. Triumfom 4:2 tím z Missouri ukončil päťzápasovú bodovú sériu New Jersey. Viedli k nemu aj góly Pavla Bučneviča, Alexeja Toropčenka, Jordana Kyroua a Braydena Schenna. Poslední dvaja menovaní si pripísali aj po asistencii, dve nazbieral Robert Thomas. Dawson Mercer a Erik Haula strelili góly Devils, ktorí prehrali druhý zápas z posledných troch. Mackenzie Blackwood ho opustil s 31 zákrokmi. V akcii nechýbal ani slovenský útočník Tomáš Tatar, ktorý odohral niečo cez 16 minút s jedným plusovým bodom, jednou strelou a jedným blokom.

Článok pokračuje pod reklamou

Hviezdy duelu: 1. J. Binnington (STL), 2. B. Schenn (STL), 3. J. Kyrou (STL)

CGY - DET 2:5

Bertuzzi a Larkin trojbodoví, Red Wings si natiahli sériu výhier

Calgary hrajúce opäť bez Adama Ružičku nedokázalo odpovedať na prehru z predošlého zápasu a hoci sa ujalo vedenia, nakoniec prehralo s Detroitom 2:5. Red Wings potvrdili formu piatou výhrou v sérii, ku ktorej prispel Dominik Kubalík dvoma gólmi, Tyler Bertuzzi gólom a dvoma asistenciami a Dylan Larkin troma asistenciami. Z gólov sa tešili aj Pius Suter a dvojbodový Robby Fabbri. Magnusa Hellberga z 35 striel prekonali Elias Lindholm a Dillon Dube. Dan Vladař urobil 19 zákrokov. Flames prehrali štvrtý z posledných piatich duelov.

Zaváhanie Hellberga viedlo k inkasovanému gólu:

Hviezdy duelu: 1. T. Bertuzzi (DET), 2. D. Kubalík (DET), 3. D. Larkin (DET)

CAR - MTL 6:2

Jarvis vsietil hetrik pri výhre Hurricanes nad Canadiens

Seth Jarvis dosiahol svoj prvý hetrik v NHL a Andrej Svečnikov trikrát asistoval, aby Carolina ukončila Montrealu trojzápasovú víťaznú šnúru výhrou 6:2. K deviatej výhre z posledných desiatich zápasov viedli aj presné zásahy Jespera Kotkaniemiho, dvojbodového Sebastiana Aha a Jordana Staala, ako aj dve asistencie Brent Burnsa a 20 zákrokov Anttiho Raantu. Toho pokorili len Michael Pezzetta a Rafael Harvey-Pinard, ktorý strelil svoj šiesty gól v posledných siedmich dueloch. Sam Montembeault opustil duel s 35 zásahmi.


Hviezdy duelu: 1. S. Jarvis (CAR), 2. S. Aho (CAR), 3. A. Raanta (CAR)

CBJ - WPG 3:1

Korpisalo doviedol Blue Jackets k výhre nad Jets

Joonas Korpisalo predviedol 37 zákrokov, Patrik Laine strelil vyrovnávajúci gól a pridal asistenciu a Columbus zdolal Winnipeg 3:1, aby vyhral druhý zápas z posledných troch. Víťazný gól strelil Kent Johnson a Boone Jenner pridal poistku do prázdnej brány. Skóre stretnutia otvoril Kyle Connor zatiaľ čo David Rittich kryl 21 z 23 striel. Jets prišli o trojzápasovú víťaznú sériu. Nepomohli im ani tri presilovky o dvoch hráčov.

Hviezdy duelu: 1. J. Korpisalo (CBJ), 2. P. Laine (CBJ), 3. K. Johnson (CBJ)

NSH - BOS 0:5

Swayman vynuloval Predators

Jeremy Swayman zneškodnil všetkých 28 striel, aby s druhým čistým kontom v sezóne a siedmym v kariére položil základy víťazstva Bostonu 5:0 nad Nashvillom. O góly Bruins sa postaralo päť rôznych strelcov. Juuseho Sarosa z 30 striel postupne prekonali Brad Marchand, Craig Smith, Patrice Bergeron, Derek Forbort a Trent Frederic. Bergeron pridal aj asistenciu, po dve si pripísali Nick Foligno a Hampos Lindholm.

Hviezdy duelu: 1. J. Swayman (BOS), 2. P. Bergeron (BOS), 3. N. Foligno (BOS)

SEA - PHI 6:2

Gourde pomohol k výhre Kraken nad Flyers

Yanni Gourde si ukončil 14-zápasové gólové suchoty a s dvoma gólmi a asistenciou pomohol Seattlu k výhre 6:2 nad Philadelphiou. Bilanciu 1+1 dosiahli Matty Beniers a Justin Schultz, po góle pridali Oliver Bjorkstrand a Jared McCann. Jordan Eberle zaknihoval dve asistencie, Philipp Grubauer 17 zákrokov. Puk z brány vyťahoval až v tretej tretine, kedy ho dvakrát prekonal po prihrávkach Noaha Catesa Travis Konecny. Carter Hart inkasoval štyri góly z 19 striel, Samuel Ersson dva z 11 striel. Flyers prehrali tretí zápas po sebe. Konecny si s 25 gólmi v sezóne vytvoril nové osobné maximum.


Hviezdy duelu: 1. Y. Gourde (SEA), 2. J. Schultz (SEA), 3. M. Beniers (SEA)

VGK - SJS 2:1

Carrier v posledných sekundách rozhodol o výhre nad Sharks

William Carrier skóroval 18 sekúnd pred koncom tretej tretiny, aby Vegas zdolalo San Jose 2:1 a natiahlo si obe série – víťaznú na štyri zápasy, bodovú na päť. Vyrovnávajúci gól strelil v tretej tretine Paul Cotter a Adin Hill predviedol 26 zákrokov. Recept na neho našiel len Alexander Barabanov. Kaapo Kahkonen zastavil 35 striel a Sharks prehrali tretí zápas z posledných štyroch. Carrier v tejto sezóne strelil už 15 gólov a až sedem z nich bolo víťazných.

Carrierov neskorý gól:

Hviezdy duelu: 1. W. Carrier (VGK), 2. P. Cotter (VGK), 3. K. Kahkonen (SJS)

Slováci v akcii

Hráč Ice-time G A B +/- TM S Bčk
M. Fehérváry (WSH) 19:12 0 0 0 -4 0 0 3
T. Tatar (NJD) 16:08 0 0 0 +1 0 1 0



Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
V hokeji, vo fitku i v živote: Kĺby sú základom, o ktorý sa musíme staraťJohnny Bower prepísal dejiny a stal sa legendou, hoci to mal nesmierne ťažkéJedna hviezda za druhou: Súper Slovenska v skupinovej fáze zverejnil prvých 15 nominovaných hráčovMladíci na tribúne. Ako začali play-off AHL potenciálne posily Slovenska?Podpíše Crosby novú zmluvu krátko na to, ako bude oficiálne môcť? Nebolo to k Slafkovskému fér, tvrdí expert. Porovnal preto draftové jednotky inak! Tréner Toronta: Je neuveriteľné, ako to Marchandovi prechádza! Gajan žiaril v zápase o prežitie, dvaja Slováci idú ďalej!Islanders urobia pred ďalším zápasom série zmenu v bráneDôležitý obranca Hurricanes by mal vynechať minimálne zvyšok prvého kolaHviezda Floridy utrpela nešťastné zranenie. Vynechá minimálne týždeň Ďalší vyhodený tréner, tentoraz v KaliforniiČeský velikán sa rozhodol: Definitívne zavesil korčule na klinecSeattle si upísal len osemnásťročného obrancu Marchand prepisoval históriu, Vegas je pred návratom domov na koni, dráma v Edmontone! Nemec sa z vlaňajška poučil. Teší sa na MS i vyvrcholenie prípravy: Takýto turnaj tu nebol dlho V boji o juniorský Stanley Cup zostávajú stále dvaja talentovaní SlováciMarchand uznáva: Maple Leafs sú stavaní inak ako v minulých rokoch Canadiens, Capitals i Devils sú medzi klubmi s rekordnými trestami v platovom rozpočte Slafkovský na dne: Skauti porovnali Celebriniho s poslednými 9 draftovými jednotkami Zobraziť viacArchív článkov
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies