Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
Žiadne zápasy
20. 04.
kurzy
23:00info
CAR
NYI
NHL live
02:00info
BOS
TOR
NHL live
21. 04.
kurzy
18:30info
FLA
TBL
NHL live
21:00info
NYR
WSH
NHL live
01:00info
WPG
COL
NHL live
04:00info
VAN
NSH
«

Sumáre

Ružička opäť v akcii, veľkú dôveru nedostal. Halákovci prišli o sériu

V akcii bol v pondelok nakoniec aj Adam Ružička. Dôvody na radosť nemal. Neuspeli ani Rangers, ktorých prehru sledoval Jaroslav Halák z úzadia. Po dlhých desaťročiach sme v jeden večer videli dvoch brankárov s 50+ zákrokmi.

Highlighty noci
  • Ružička jediným Slovákom v akcii, nebodoval
  • Pastrňák pokoril métu 40 gólov v sezóne
  • Rangers prišli o 10-zápasovú bodovú sériu
  • Staalovci skórovali v jednej tretine
  • Ersson vyhral aj šiesty zápas v kariére
  • Gibson urobil 51 zákrokov, no Ducks prehrali 5. zápas po sebe
  • Hellebuyck urobil 50 zákrokov pri výhre
  • 2 brankári urobili 50+ zákrokov v 1 deň naposledy v roku 1970
  • Reimer vychytal čisté konto
  • Sorokin urobil 44 zákrokov


CGY - PHI 3:4

Ersson pomohol Flyers k výhre nad Flames, hral aj Ružička

Adam Ružička odohral druhý zápas po sebe, tentoraz nahradil Betta Ritchieho v štvrtej formácii. Pripísal si mínusový bod, bodyček, blok a 33,33% úspešnosť na buly. Odohral len 6 minút a 21 sekúnd – nižší hrací čas mal len pri sezónnom debute (5:33). Nebodoval v 16. zápase po sebe. Jeho Calgary prehralo tretí zápas z posledných štyroch, keď podľahlo Philadelphii 3:4. Ukončiť štvorzápasovú sériu prehier „Letcov“ pomohli gólmi Travis Konecny, Nicolas Deslauriers, Tony DeAngelo a Wade Allison. Konecny a DaAngelo pridali aj po asistencii, dve si ich pripísal Scott Laughton. Samuel Ersson čelil 35 strelám, z ktorých ho prekonali Mikael Backlund, Tyler Toffoli a Andrew Mangiapane. Backlund a Mangiapane pridali aj po asistencii, Noah Hanifin ich zaznamenal dve. Jacob Markström kryl 18 striel. Ersson je 11. brankárom histórie NHL, ktorý vyhral prvých šesť zápasov kariéry. Konecny duel nedohral pre zranenie.

Hviezdy duelu: 1. T. Konecny (PHI), 2. M. Backlund (CGY), 3. T. DeAngelo (PHI)

NYR - WPG 1:4

Hellebuyck pomohol Jets ukončiť Rangers bodovú sériu

Connor Hellebuyck predviedol 50 zákrokov, aby pomohol Winnipegu k výhre 4:1 nad Rangers, ktorí prišli o desaťzápasovú bodovú sériu (8-0-2). Predísť tretej prehre Jets po sebe pomohli aj Mark Scheifele s dvoma gólmi a Kyle Connor s gólom a dvoma asistenciami. Gól strelil aj Pierre-Luc Dubois a dve asistencie zaznamenal Josh Morrissey. O čestný úspech New Yorku sa postaral Vincent Trocheck, zatiaľ čo Igor Šesťorkin urobil 17 zákrokov. Artemij Panarin prišiel o sedemzápasovú bodovú sériu.

Článok pokračuje pod reklamou

Hviezdy duelu: 1. C. Hellebuyck (WPG), 2. K. Connor (WPG), 3. M. Scheifele (WPG)

FLA - ANA 4:3 PP

Gibson urobil 51 zákrokov, no Ducks opäť prehrali

Carter Verhaeghe strelil svoj 30. gól v sezóne v druhej minúte predĺženia, aby Florida zdolala Anaheim 4:3 po tom, čo prehrávala 0:2 i 2:3. Prvú stratu zmazali v druhej tretine bratia Eric Staal a Marc Staal, nadstavený čas vynútil v 55. minúte Ryan Lomberg. K druhej výhre z posledných troch zápasov pomohli aj Matthew Tkachuk a Eetu Luostarinen dvoma asistenciami a Sergej Bobrovskij 29 zákrokmi. Podstatne viac práce mal v bráne John Gibson, ktorý urobil 51 zákrokov - 10 dní po tom, čo vytvoril rekord Ducks s 53 zákrokmi. V tretej tretine čelil 23 strelám. Aj napriek tomu Ducks prehrali piaty zápas po sebe. Mason McTavish, Frank Vatrano a dvojbodový Dmitrij Kulikov sa zapísali do streleckej listiny, John Klingberg dvakrát asistoval. Duel pre zranenie nedohral domáci Givani Smith. Staalovci sú šiestym párom bratov za posledných 10 rokov, ktorí skórovali v drese rovnakého tímu v rovnakom zápase. Eric to v Caroline dokázal aj s bratom Jordanom.

Hviezdy duelu: 1. C. Verhaeghe (FLA), 2. E. Staal (FLA), 3. D. Kulikov (ANA)

BOS - OTT 3:1

Pastrňák rozhodol o výhre nad Senators

David Pastrňák strelil svoj 40. a 41. gól v sezóne, aby pomohol Bostonu k triumfu 3:1 nad Ottawou. Skóre stretnutia otvoril Jake DeBrusk a pri všetkých troch góloch asistoval Charlie McAvoy. K natiahnutiu víťaznej série na štyri zápasy pomohol aj Linus Ullmark, ktorého z 31 striel prekonal len Claude Giroux. Kevin Mandolese inkasoval tri góly z 32 striel. Kanadský tím prehral druhý zápas z posledných troch a prišiel o štvorzápasovú bodovú sériu (3-0-1). Pastrňák dosiahol na métu 40 gólov v sezóne po tretíkrát. Viackrát to z aktívnych hráčov dokázali len Alex Ovečkin (12x), Steven Stamkos (6x), Auston Matthews (4x) a Connor McDavid (4x).

Pastrňákov 40. gól v sezóne:

Krejčího ocenili za 1000. zápas v NHL:

Hviezdy duelu: 1. D. Pastrňák (BOS), 2. C. McAvoy (BOS), 3. L. Ullmark (BOS)

SJS - SEA 4:0

Reimer doviedol Sharks k výhre nad Kraken

James Reimer zastavil všetkých 26 striel, aby so svojím druhým čistým kontom sezóny a 27. v kariére doviedol San Jose k triumfu 4:0 nad Seattlom. Bol to pritom jeho prvý štart od 27. januára. Logan Couture a Jevgenij Svečnikov zaznamenali po góle a asistencii, skórovali aj Noah Gregor a Michael Eyssimont, Erik Karlsson dvakrát asistoval. Kým Sharks si ukončili trojzápasovú sériu prehier, Kraken prišli o štvorzápasovú bodovú sériu (3-0-1). Martin Jones opustil duel s 19 zásahmi. Domáci hrali bez Tomáša Hertla, ktorý chýbal z osobných dôvodov, no vo štvrtok by mal byť späť v akcii. Couture zažíva desiaty sezónu s 20 gólmi, čím vyrovnal zápis Joea Pavelskiho. V histórii San Jose mal viac takýchto sezón len Patrick Marleau – 14.

Hviezdy duelu: 1. J. Reimer (SJS), 2. E. Svečnikov (SJS), 3. N. Gregor (SJS)

PIT - NYI 2:4

Islanders otočili stav, Sorokin kryl 44 striel

Bo Horvat a Anders Lee skórovali v rozmedzí 101 sekúnd, aby v tretej tretine otočili stav a rozhodli o výhre Islanders 4:2 nad Penguins. Predišli tak piatej prehre New Yorku z posledných šiestich duelov. Brock Nelson sa trafil do čierneho a neskôr aj do prázdnej brány. Horvat pridal aj asistenciu, dve si z duelu odniesol Zach Parise. Iľja Sorokin čelil 46 strelám, z ktorých ho prekonali Jake Gunetzel a Jason Zucker. Tristan Jarry pri návrate zo zranenia urobil 28 zákrokov. Pittsburgh prehral tretí zápas po sebe a štvrtý z posledných piatich. Penguins majú v tejto sezóne proti Islanders bilanciu 0-3-0 a proti tímom z Metropolitnej divízie 0-6-3.

Horvat vyrovnal stav z ťažkého uhla:

Hviezdy duelu: 1. B. Nelson (NYI), 2. I. Sorokin (NYI), 3. A. Lee (NYI)

Slováci v akcii

Hráč Ice-time G A B +/- TM S Bčk
A. Ružička (CGY) 06:21 0 0 0 -1 0 0 1



Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies