Účet používateľaVyhľadávanie
Menu  .
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
20. 04.
kurzy
23:00info
CAR
NYI
02:00info
BOS
TOR
21. 04.
kurzy
18:30info
FLA
TBL
21:00info
NYR
WSH
01:00info
WPG
COL
04:00info
VAN
NSH
«

Sumáre

Fehérváry si vytvoril nový osobný rekord, Halákovci si ukončili sériu prehier

V nedeľu sa v NHL odohralo sedem zápasov. V akcii bol len jeden Slovák.

Highlighty noci
  • Fehérváry odohral takmer 25 minút, nebodoval
  • Kaprizov a štvorbodový Cozens dosiahli hetrik
  • Kučerov dosiahol 700. bod v kariére
  • Merzlikins urobil 41 zákrokov
  • Varlamov vychytal čisté konto


BUF - WSH 7:4

Cozens zažiaril pri výhre nad Capitals

Dylan Cozens strelil tri góly a pridal asistenciu, aby doviedol Buffalo k výhre 7:4 nad Washingtonom, ktorý prehral siedmy zápas z posledných ôsmich. Tage Thompson strelil 40. gól v sezóne a skórovali aj Jeff Skinner, Zemgus Girgensons a dvojbodový Vinnie Hinostroza. Casey Mittelstadt a Jack Quinn dvakrát asistovali a k tretej výhre v sérii a piatej z posledných šiestich duelov pomohol aj Ukko-Pekka Luukkonen s 26 zákrokmi. Prekonali ho Dylan Strome, T.J. Oshie, Alex Ovečkin a Sonny Milano. Strome a Oshie pridali aj po asistencii, dve zaznamenal Nick Jensen. Darcy Kuemper inkasoval päť gólov z 19 striel, Charlie Lindgren dva z 18. V akcii bol aj slovenský obranca Martin Fehérváry, ktorý si s hracím časom 24:44 vytvoril nový osobný rekord (predošlý bol 24:14 z 22. januára 2022). Prezentoval sa štyrmi blokmi, troma strelami, dvoma bodyčekmi a vylúčením za hrubosť.

Hviezdy duelu: 1. D. Cozens (BUF), 2. T. Thompson (BUF), 3. V. Hinostroza (BUF)

MIN - CBJ 3:2 PP

Kaprizov otočil zápas hetrikom

Kirill Kaprizov zavŕšil čistý hetrik v piatej minúte predĺženia, aby rozhodol o výhre Minnesoty 3:2 nad Columbusom, ktorý po góloch Mathieua Oliviera a Liama Foudyho vstupoval do tretej tretiny s vedením 2:0. K piatej výhre z posledných šiestich duelov, v ktorých Wild zakaždým aspoň asistovali, pomohol aj Marc-Andre Fleury s 22 zákrokmi. Jeho náprotivok, Elvis Merzlikins, ich urobil až 41. Blue Jackets prehrali tretí zápas z posledných štyroch.

Článok pokračuje pod reklamou

Hviezdy duelu: 1. K. Kaprizov (MIN), 2. R. Hartman (MIN), 3. E. Merzlikins (CBJ)

WPG - NYI 0:4

Varlamov vychytal nulu vo Winnipegu

Semion Varlamov zneškodnil všetkých 23 striel, aby s druhým čistým kontom v sezóne a 38. v kariére doviedol Islanders k výhre 4:0 nad Winnipegom, ktorý prehral tretí zápas po sebe a piaty z posledných šiestich. New York vyhral tretí zápas z posledných štyroch aj vďaka štyrom rôznym autorom gólov. Bo Horvat otvoril skóre gólom v oslabení, do čierneho sa trafili aj Alexander Romanov a Brock Nelson, do prázdnej brány Adam pelech. Domáci David Rittich urobil 20 zákrokov.

Hviezdy duelu: 1. S. Varlamov (NYI), 2. B. Horvat (NYI), 3. B. Nelson (NYI)

NYR - LAK 5:2

Trocheck trojbodový pri výhre Rangers nad L.A.

Vincent Trocheck zaznamenal dva góly a asistenciu, aby pomohol Rangers k výhre 5:2 nad Los Angeles, ktorou si ukončili štvorzápasovú sériu prehier. Mika Zibanejad a Artemij Panarin zaznamenali po góle a asistencii, skóroval aj Alexis Lafreniere a dve asistencie si pripísal Adam Fox. Igor Šesťorkin deň po tom, čo striedal, predviedol 26 zákrokov. Prekonali ho Viktor Arvidsson a Matt Roy. Pri oboch góloch asistoval Phillip Danault. Jonathan Quick inkasoval tri góly zo siedmich striel a následne ho nahradil Pheonix Copley, ktorý kryl 12 striel zo 14. Kings prehrali tretí zápas z posledných štyroch.


Hviezdy duelu: 1. V. Trocheck (NYR), 2. A. Fox (NYR), 3. J. Trouba, NYR

PIT - TBL 7:3

Penguins strelil šesť gólov v druhej tretine

Pittsburgh strelil šesť gólov v druhej tretiny, vrátane piatich za 4 minúty a 27 sekúnd, aby porazil Tampu Bay 7:3 a vyhral druhý zápas po sebe po štvorzápasovej sérii prehier. Prispelo k tomu sedem rôznych strelcov a Casey DeSmith s 26 zákrokmi. Do streleckej listiny sa zapísali Drew O’Connor, Jevgenij Malkin, Sidney Crosby, Teddy Blueger, Jeff Carter, Jason Zucker a Brian Dumoulin. Malkin a Crosby pridali aj po asistencii, dve si ich pripísali Kris Letang, Jeff Pery a Marcus Pettersson. Brian Elliott inkasoval sedem gólov z 36 striel. O góly Lightning, ktorí prehrali druhý zápas z posledných troch, sa postarali Anthony Cirelli, Nikita Kučerov a Brayden Point. Poslední dvaja menovaní si pripísali aj po asistencii, Kučerov dosiahol 700. bod v kariére. Nedeľný zápas bol posledný, ktorý Erik Černák vynechal pre suspendáciu. Penguins strelili päť gólov rýchlejšie len raz – za 2 minúty a 7 sekúnd 22. novembra 1972 (proti St. Louis).

Gólová smršť Penguins:

Hviezdy duelu: 1. J. Malkin (PIT), 2. B. Dumoulin (PIT), 3. T. Blueger (PIT)

SEA - TOR 1:5

Matthews strelil dva góly pri výhre nad Kraken

Auston Matthews strelil dva góly, Mitch Marner nazbieral tri asistencie a Iľja Samsonov kryl 26 striel pri výhre Toronta 5:1 nad Seattlom. K tretej výhre v sérii a k piatej z posledných šiestich duelov viedli aj presné zásahy Marka Giordana, Johna Tavaresa a Timothyho Liljegrena, ktorý raz aj asistoval. Dve asistencie si pripísali Michael Bunting a William Nylander, ktorý bodoval v siedmom zápase po sebe. O čestný úspech Kraken, ktorí prehrali tretí zápas po sebe, sa postaral Vince Dunn. Philipp Grubauer inkasoval štyri góly z 21 striel, Martin Jones následne kryl 11 striel z 12.

Giordano sa osamostatnil na čele historického poradia NHL s 2045. blokom kariéry:

Hviezdy duelu: 1. A. Matthews (TOR), 2. M. Marner (TOR), 3. I. Samsonov (TOR)

ARI - NSH 2:6

Josi, Duchene a Novak trojbodoví pri výhre nad Coyotes

Roman Josi zaznamenal dva góly a asistenciu, Matt Duchene a Tommy Novak zaregistrovali po góle a dvoch asistenciách a Juuse Saros urobil 25 zákrokov, aby doviedli Nashville k výhre 6:2 nad Arizonou. K tretej výhre v sérii viedli aj presné zásahy Jakova Trenina a Codyho Glassa, ktorí pridali aj po asistencii. Dve asistencie zaznamenal Mikael Granlund. Shayne Gostisbehere a dvojbodový Nick Schmaltz strelili góly Coyotes, ktorí prehrali druhý zápas po sebe. Connor Ingram ho opustil s 28 zákrokmi. Predators hrali len s 10 útočníkmi, pretože vymenili Tannera Jeannota a Juuso Parssinen bol na poslednú chvíľu vyškrtnutý zo zostavy pre zranenie hornej časti tela.

Hviezdy duelu: 1. R. Josi (NSH), 2. M. Duchene (NSH), 3. N. Schmaltz (ARI)

Slováci v akcii

Hráč Ice-time G A B +/- TM S Bčk
M. Fehérváry (WSH) 24:44 0 0 0 0 2 3 2



Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies