Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
28. 03.
kurzy
00:30info
CAR
DET
00:00info
FLA
NYI
NHL live
00:00info
MTL
PHI
00:00info
OTT
CHI
00:00info
PIT
CBJ
00:00info
TOR
WSH
01:00info
MIN
SJS
01:00info
STL
CGY
01:00info
WPG
VGK
02:00info
COL
NYR
02:00info
EDM
LAK
03:00info
ARI
NSH
03:00info
SEA
ANA
NHL live
03:00info
VAN
DAL
29. 03.
kurzy
00:00info
BUF
NJD
NHL live
«

Sumáre

McDavid prekonal Gretzkyho, vytvoril si nový rekord. Ružička opäť na tribúne

V NHL sa v pondelok odohralo šesť zápasov, ale bez slovenskej účasti. Večer to však bol zaujímavý a nie len pre Connora McDavida, ktorý svoju produktivitu posunul na novú úroveň.

Highlighty noci
  • Ružička ani Fehérváry nehrali
  • Sharks a Flames si ukončili päťzápasové série prehier
  • Senators prišli o päťzápasovú víťaznú sériu
  • McDavid strelil dva góly a vytvoril si nové bodové maximum
  • Stalock vychytal čisté konto
  • Kempe napodobnil Pálffyho
  • Evangelista strelil prvé dva góly v kariére


WPG - SJS 2:3 PP

Couture skóroval v predĺžení, Sharks si ukončili sériu prehier

Logan Couture skóroval v druhej minúte predĺženia, aby rozhodol o výhre San Jose 3:2 nad Winnipegom, ktorý prehral šiesty zápas z posledných siedmich. V normálnom hracom čase raz aj asistoval. K ukončeniu päťzápasovej série prehier kalifornského tému pomohli gólmi aj Steven Lorentz a Tomáš Hertl, ktorý vynútil nadstavený čas len 11 sekúnd pred koncom tretej tretiny. Erik Karlsson dvakrát asistoval a 36 zákrokov predviedol James Reimer. Prekonali ho Nino Niederreiter, ktorý strelil svoj prvý gól po výmene a 200. v kariére, a Nate Schmidt. David Rittich kryl 31 striel. Couture strelil svoj siedmy gól v predĺžení v kariére. Viac ich z hráčov Sharks dosiahli len Brent Burns a Patrick Marleau – desať.

Hviezdy duelu: 1. N. Niederreiter (WPG), 2. J. Reimer (SJS), 3. M. Barron (WPG)

BUF - EDM 2:3

McDavid rozhodol o výhre nad Sabres a vytvoril si rekord

Edmonton dvakrát prišiel o vedenie, no Connor McDavid nakoniec svojím druhým gólom v zápase priklonil misky váh na stranu kanadského tému definitívne. V úvode tretej tretiny rozhodol o výhre 3:2 nad Buffalom. Z gólu sa tešil aj Derek Ryan, zatiaľ čo Sruart Skinner urobil 37 zákrokov. Kým Oilers vyhrali tretí zápas z posledných štyroch, Sabres tri z posledných štyroch prehrali. Ich góly strelili Jeff Skinner a Dylan Cozens. Craig Anderson opustil duel s 34 zásahmi. McDavid, ktorý bodoval v 11. zápase po sebe, má po 65 zápasoch na konte už 124 bodov (54+70), s ktorými si vytvoril nový osobný rekord. Vlani nazbieral 123 bodov v 80 dueloch. Víťazný gól bol už jeho 62. v kariére, čím prekonal zápis Wayne Gretzkyho a zaradil sa na druhé miesto historického poradia tímu za Glenna Andersona (72).

Článok pokračuje pod reklamou

McDavid rozhodol o výhre:

Hviezdy duelu: 1. C. McDavid (EDM), 2. S. Skinner (EDM), 3. J. Skinner (BUF)

DAL - CGY 4:5

Toffoli rozhodol na poslednú chvíľu o výhre nad Stars

Calgary si ukončilo päťzápasovú sériu prehier, keď 6,2 sekundy pred koncom tretej tretiny rozhodol o výhre 5:4 nad Dallasom Tyler Toffoli. Nadviazal na góly Nicka Ritchieho (hral prvý zápas po výmene), Nikitu Zadorova, Eliasa Lidholma a Rasmusa Anderssona. Jonathan Huberdeau, Nazem Kadri a MacKenzie Weegar dvakrát asistovali a Jacob Markström zastavil 29 striel. Stars dvakrát zmazali dvojgólovú stratu, ale nakoniec prišli o trojzápasovú víťaznú a päťzápasovú (4-0-1) bodovú sériu. Prvýkrát stav vyrovnali Jason Robertson a Max Domi, druhýkrát Roope Hintz a Jamie Benn, ktorý pridal aj asistenciu. Jake Oettinger inkasoval päť gólov z 37 striel. Robertson je tretím hráčom Stars vo veku 23 alebo menej rokov, ktorý pokoril métu 80 bodov v sezóne. Dokázali to aj Mike Modano (1993/94) a Tyler Seguin (2013/14). Za hostí opäť nehral Adam Ružička, ktorý vynechal posledných sedem zápasov a desať z posledných 12.

Toffoliho neskorý víťazný gól:

Hviezdy duelu: 1. T. Toffoli (CGY), 2. R. Andersson (CGY), 3. J. Benn (DAL)

CHI - OTT 5:0

Stalock doviedol Chicago k výhre nad rozbehnutou Ottawou

Alex Stalock zneškodnil všetkých 35 striel, aby vychytal svoje druhé čisté konto v sezóne a 11. v kariére a doviedol Chicago k výhre 5:0 nad Ottawou, ktorá prišla o päťzápasovú sériu výhier. Mads Sogaard čelil 21 strelám, z ktorých ho prekonali dvakrát Seth Jones a raz Philipp Kurashev, Jason Dickinson a Lukas Reichel. Dickinson pridal aj asistenciu, dve zaznamenal Andreas Athanasiou a tri Anders Bjork. Blackhawks si ukončili štvorzápasovú sériu prehier. Jones skóroval v treťom zápase po sebe, čo dokázal ako piaty obranca tímu za posledných 30 rokov a prvý od ročníka 2018/19, v ktorom to dokázal Erik Gustafsson. Oba svoje góly strelil v rozmedzí 3 minút a 23 sekúnd. Stal sa prvým obrancom Chicaga od sezóny 1995/96, ktorý bol v jednej sezóne dvojgólový dvakrát. Vtedy to dokázali Chris Chelios a Gary Suter.

Alex DeBrincat sa prvýkrát vrátil do Chicaga:

Hviezdy duelu: 1. A. Stalock (CHI), 2. S. Jones (CHI), 3. A. Bjork (CHI)

VAN - NSH 4:3 SN

Pettersson rozhodol v nájazdoch o výhre nad Predators

Elias Pettersson otvoril skóre zápasu 30. gólom v sezóne a nakoniec ako jediný uspel v samostatných nájazdoch, aby rozhodol o výhre Vancouveru 4:3 nad Nashvillom. K tretej výhre Canucks z posledných štyroch duelov pomohli gólmi aj Vasilij Podkolzin a Dakota Joshua. Arturs Silovs kryl 29 striel a puk vyberal z brány po góloch Coltona Sisonsa a Lukea Evangelistu, ktorý strelil prvé dva góly svojej kariéry. V tretej tretiny nimi vynútil nadstavený čas. Jeremy Lauzon dvakrát asistoval, Juuse Saros kryl 26 striel a Predators bodovali v treťom zápase po sebe (2-0-1). Quinn Hughes sa vďaka asistencii stal prvým obrancom v histórii Vancouveru s viac ako jednou 60-bodovou sezónou.


Samostatné nájazdy:

Hviezdy duelu: 1. E. Pettersson (VAN), 2. L. Evangelista (NSH), 3. D. Joshua (VAN)

LAK - WSH 4:2

Gavrikov začal cestu Kings za výhrou nad Capitals

Rasmus Sandin svojím prvým gólom po výmene poslal Washington do vedenia, no Vladislav Gavrikov svojím prvým gólom po výmene začal cestu Los Angeles za víťazstvom 4:2. Natiahnuť víťaznú sériu na štyri zápasy pomohli gólmi aj Phillip Danault, Mikey Anderson a gólom do prázdnej brány dvojbodový Adrian Kempe. Viktor Arvidsson zaznamenal dve asistencie a Pheonix Copley kryl 20 striel. Prekonal ho aj Alex Ovečkin, ktorému na gól prihrával Sandin. Darcy Kuemper kapituloval trikrát zo 40 striel. Capitals hrali opäť bez zraneného Martina Fehérváryho. Kempe je prvým hráčom Kings od Žigmunda Pálffyho (2000/01 až 2002/03), ktorý dosiahol 30-gólovú métu v dvoch sezónach po sebe.

Hviezdy duelu: 1. V. Arvidsson (LAK), 2. P. Danault (LAK), 3. D. Doughty (LAK)



Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Slafkovského posledná šancu na vylepšenie rekordov. Dokáže toto len ako tretí Európan? Aj Gretzky mal pred Chárom rešpekt: Keď som ho prvýkrát uvidel, utekal som za trénerom Brodeur lamentuje nad dnešnými brankármi: Rozmaznávame ich Slafkovský hovoril o MS. Chce ísť do play-off a experti sa zhodujú: Je naň perfektne stavanýIde do tuhého: Boj o Prezidentskú trofej je mimoriadne vyrovnaný a otvorený Rokovania o sťahovaní tímu Slováka sa ukončili Chromiak prihrával na víťazný gól, Regenda sa pobil + videoCanucks zaradili Demka na listinu dlhodobo zranených. Ako je na tom Lindholm? Nepríjemný náraz sa mu stal osudný: Útočník Blues si už v sezóne nezahrá Mladý slovenský útočník už atakuje dvojcifernú sériu Černák s míľnikom, ktorý dosiahol ako štvrtý hráč Tampy a tretí Slovák v históriiĎalší hráč Washingtonu vstupuje do asistenčného programu! Seattle podpísal zmluvu s nedraftovaným útočníkomSlafkovský nasadil „beast mode“: Neviem, či tu od čias Jágra bol v tomto lepší mladík, tvrdí skaut Video: Trent Frederic vs. Tanner Jeannot (bitka) Slafkovský umlčal kritikov. Raz bude nebezpečný, hovorí víťaz Stanleyho pohára Guentzel otvorene: Chcel som zostať v PittsburghuNezmysel? Obvinení Hart, Dube a spol. sa spájajú s Ruskom Šialené: Shane Doan sledoval, ako jeho syn pri debute snov prepisuje históriu! + videoTortorella sa ospravedlnil svojmu brankárovi za nedeľnú reakciu Zobraziť viacArchív článkov
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies