Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
25. 04.
kurzy
01:00info
TBL
FLA
NHL live
01:30info
NYI
CAR
NHL live
26. 04.
kurzy
01:00info
WSH
NYR
NHL live
01:30info
NSH
VAN
04:00info
COL
WPG
04:30info
LAK
EDM
NHL live
«

Sumáre

Fleury žiaril, Kubalík si splnil cieľ. Hviezdny Kaprizov sa zranil

V NHL sa v stredu odohrali tri zápasy, v ktorých sme slovenského hráča nevideli.


WPG - MIN 2:4

Fleury doviedol Wild k výhre i natiahnutiu série

Marc-Andre Fleury predviedol 46 zákrokov, aby doviedol Minnesotu k výhre 4:2 nad Winnipegom, ktorou si natiahla bodovú sériu už na 11 zápasov (9-0-2). „Tento zápas nám vyhral náš brankár,“ povedal tréner Dean Evason. K piatej výhre z posledných šiestich duelov pomohli aj góly dvojbodového Marcusa Foligna, Fredricka Gaudreaua, Ryana Hartmana a Mason Shawa, ktorý pečatil triumf gólom do prázdnej brány. Po dve asistencie si pripísali Oskar Sundqvist a Jake Middleton. Logan Stanley a Nino Niederreiter strelili góly Jets, ktorí prehrali siedmy zápas z posledných ôsmich. Pre Niederreitera išlo o 400. bod v kariére. Connor Hellebuyck inkasoval tri góly z 22 striel. Pre Wild neopadlo všetko ideálne, keď sa im v tretej tretine zranil Kirill Kaprizov. Pri odchode do šatne venoval pozornosť ľavej nohe. „Ešte nemám žiadne informácie, ale bol schopný odkorčuľovať sám, tak to je hádam pozitívne znamenie,“ poznamenal Evason. Wild ťahali len raz dlhšiu bodovú sériu – v sezóne 2016/17 13-zápasovú.

Zranenie Kaprizova:

Hviezdy duelu: 1. M. Fleury (MIN), 2. M. Foligno (MIN), 3. N. Niederreiter (WPG)

Článok pokračuje pod reklamou

DET - CHI 4:3

Detroit si ukončil sériu prehier, víťazný gól strelil Kubalík

Lucas Raymond a Dominik Kubalík otočili v závere tretej tretiny definitívne stav, aby si Detroit triumfom 4:3 nad Chicagom ukončil šesťzápasovú sériu prehier. V zápase pritom prehrával 0:2 a 2:3. Prvýkrát dokázali stratu zmazať Jake Walman a Dylan Larkin v druhej tretine. Alex Chiasson zaznamenal dve asistencie a Ville Husso 17 zákrokov. Až o 20 viac ich urobil Alex Stalock, ktorého Blackhawks prehrali piaty zápas z posledných šiestich. O dva ich góly sa postaral Taylor Raddych, o jeden Joey Anderson. Kubalík prvé tri sezóny v NHL hrával za Chicago. Po zápase bol rád, že ho pomohol zdolať: „Vždy chcete poraziť svoj bývalý tím. Ich mužstvo je iné, samozrejme, po tých výmenách, ale stále chcete nad ním vyhrať a skórovať proti nemu.“ Duel pre zranenie nedohral Robby Fabbri.


Hviezdy duelu: 1. D. Kubalík (DET), 2. T. Raddysh (CHI), 3. L. Raymond (DET)

VAN - ANA 3:2 PP

Miller rozhodol o výhre nad Ducks

J.T. Miller strelil svoj druhý gól v jubilejnom 700. zápase kariéry po 20 sekundách predĺženia, aby rozhodol o výhre Vancouveru 3:2 nad Anaheimom. V normálnom hracom čase skóroval aj Andrej Kuzmenko a Thatcher Demko pomohol k natiahnutiu série výhier na tri zápasy 20 zákrokmi. Prekonali ho Troy Terry a Brock McGinn. V bráne Ducks, ktorí prehrali tretí zápas z posledných štyroch, stál Lukáš Dostál, ktorý kryl 31 striel.

Hviezdy duelu: 1. E. Pettersson (VAN), 2. T. Zegras (ANA), 3. J. Miller (VAN)



Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
V hokeji, vo fitku i v živote: Kĺby sú základom, o ktorý sa musíme staraťJohnny Bower prepísal dejiny a stal sa legendou, hoci to mal nesmierne ťažkéJedna hviezda za druhou: Súper Slovenska v skupinovej fáze zverejnil prvých 15 nominovaných hráčovMladíci na tribúne. Ako začali play-off AHL potenciálne posily Slovenska?Podpíše Crosby novú zmluvu krátko na to, ako bude oficiálne môcť? Nebolo to k Slafkovskému fér, tvrdí expert. Porovnal preto draftové jednotky inak! Tréner Toronta: Je neuveriteľné, ako to Marchandovi prechádza! Gajan žiaril v zápase o prežitie, dvaja Slováci idú ďalej!Islanders urobia pred ďalším zápasom série zmenu v bráneDôležitý obranca Hurricanes by mal vynechať minimálne zvyšok prvého kolaHviezda Floridy utrpela nešťastné zranenie. Vynechá minimálne týždeň Ďalší vyhodený tréner, tentoraz v KaliforniiČeský velikán sa rozhodol: Definitívne zavesil korčule na klinecSeattle si upísal len osemnásťročného obrancu Marchand prepisoval históriu, Vegas je pred návratom domov na koni, dráma v Edmontone! Nemec sa z vlaňajška poučil. Teší sa na MS i vyvrcholenie prípravy: Takýto turnaj tu nebol dlho V boji o juniorský Stanley Cup zostávajú stále dvaja talentovaní SlováciMarchand uznáva: Maple Leafs sú stavaní inak ako v minulých rokoch Canadiens, Capitals i Devils sú medzi klubmi s rekordnými trestami v platovom rozpočte Slafkovský na dne: Skauti porovnali Celebriniho s poslednými 9 draftovými jednotkami Zobraziť viacArchív článkov
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies