Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
18. 04.
kurzy
01:00info
MIN
SEA
NHL live
02:00info
WPG
VAN
03:00info
CGY
SJS
03:30info
COL
EDM
NHL live
04:00info
VGK
ANA
NHL live
04:30info
LAK
CHI
19. 04.
kurzy
Žiadne zápasy
«

Sumáre

Fehérváry má za sebou rekordný večer. Rekord si vytvorili aj Wild

V stredu sa v kanadsko-americkej NHL odohrali štyri zápasy. V jednom z nich sme videli aj Slováka. Tešil sa z výhry.


WSH - BUF 5:4 SN

Ovečkin pri návrate dvojbodový, Capitals zdolali Sabres po nájazdoch

Tom Wilson vyrovnal stav 68 sekúnd pred koncom tretej tretiny, Jevgenij Kuznecov a T.J. Oshie následne uspeli ako jediní v nájazdoch a Washington zdolal Buffalo 5:4 v zápase, v ktorom prehrával trikrát o dva góly. K vyrovnaniu viedol aj gól Alexa Ovečkina, ktorý sa vrátil po jednozápasovej absencii. Pridal aj asistenciu. Kuznecov a dvojbodový Oshie tiež skórovali, Dylan Strome dvakrát asistoval. Charlie Lindgren pomohol k druhej výhre z posledných troch zápasov 23 zákrokmi. Prekonali ho Iľja Ľjubuškin, JJ Peterka, Tyson Jost a Zemgus Girgensons. Peyton Krebs dvakrát asistoval a Ukko-Pekka Luukkonen urobil 35 zákrokov. Sabres prehrali piaty zápas z posledných šiestich. V zápase si zahral aj slovenský obranca Martin Fehérváry, ktorý bol s časom 25:22 druhým najvyťažovanejším hráčom tímu. Išlo aj o jeho osobný rekord. Predtým bolo jeho maximom odohraných 24 minút a 44 sekúnd z 25. februára proti Sabres. Fehérváry sa v stredu prezentoval aj jednou strelou, jedným blokom a s Wilsonom zdieľal vedenie s piatimi bodyčekmi. Tých už má na konte v tejto sezóne 175 - po odchode Garneta Hathawaya vedie tím. Capitals delia od druhej divokej karty vo Východnej konferencii tri body. V tretej tretine sa im zranil obranca Nick Jensen.

Samostatné nájazdy:

Hviezdy duelu: 1. A. Ovečkin (WSH), 2. T. Oshie (WSH), 3. P. Krebs (BUF)

Článok pokračuje pod reklamou

TOR - COL 1:2 SN

MacKinnon rozhodol o výhre nad Maple Leafs

Nathan MacKinnon asistoval pri vyrovnávajúcom góle a následne uspel ako jediný v samostatných nájazdoch, aby Colorado uspelo v Toronte 2:1 a vyhralo tretí zápas po sebe. Hviezdny útočník bodoval v šiestom zápase v sérii. Stav zápasu vyrovnal Mikko Rantanen v 15. minúte prvej tretiny, keď využil presilovku po sekaní Marka Giordana. Alexandar Georgiev urobil 17 zákrokov, Iľja Samsonov 28. Stav zápasu otváral Morgan Rielly. Maple Leafs prehrali druhý zápas po sebe.

Samostatné nájazdy:

Hviezdy duelu: 1. A. Georgiev (COL), 2. I. Samsonov (TOR), 3. M. Rielly (TOR)

STL - MIN 5:8

Wild si zdolali Blues a vytvorili si rekord

Minnesota strelila päť gólov v druhej tretine, aby zdolala St. Louis 8:5 a vytvorila si nový klubový rekord so 14-zápasovou bodovou sériou (11-0-3). Ryan Hartman zaznamenal dva góly a asistenciu, Joel Eriksson Ek zaznamenal gól a dve asistencie, Alex Goligoski a Ryan Reaves po góle a asistencii. Z gólov sa tešili aj John Klingberg, Mason Shaw a Oskar Sundqvist, Sam Steel a Matt Boldy dvakrát asistovali. K tretej výhre z posledných štyroch zápasov pomohol s 31 zákrokmi aj Marc-Andre Fleury, ktorý sa skoro pobil s Jordanom Binningtonom. Ten zápas po vyvolaní hromadnej šarvátky nedohral. Dovtedy inkasoval päť gólov z 24 striel. Thomas Greiss následne inkasoval trikrát z 11 striel. O góly Blues sa postarali dvaja hráči – dva strelil Jakub Vrána, tri Pavel Bučnevič, ktorý bodoval v desiatom zápase po sebe. Torey Krug nazbieral tri asistencie, Robert Thomas dve. Predošlý rekord si Wild vytvorili pôvodne v decembri 2016, kedy bodovali v 13 zápasoch po sebe. Kormidelník Blues Craig Berube sa stal šiestym trénerom NHL, ktorý absolvoval 500 zápasov na lavičke po tom, čo v lige odohral 1000 zápasov ako hráč.


Hviezdy duelu: 1. R. Hartman (MIN), 2. P. Bučnevič (STL), 3. J. Eriksson Ek (MIN)

ANA - NYI 3:6

Palmieri pomohol Islanders k výhre nad Ducks

Kyle Palmieri strelil gól a pridal tri asistencie, aby doviedol Islanders k výhre 6:3 nad Anaheimom. Newyorský tím sa vyhol tretej prehre v sérii aj vďaka dvom gólom Brocka Nelsona, či presným zásahom Hudsona Faschinga, dvojbodového Zacha Pariseho a dvojbodového Pierra Engvalla. Adam pelech zaznamenal dve asistencie a Iľja Sorokin urobil 20 zákrokov. Prekonali ho Max Jones a dvakrát Kevin Shattenkirk. John Gibson opustil duel s 27 zákrokmi.

Hviezdy duelu: 1. K. Palmieri (NYI), 2. B. Nelson (NYI), 3. K. Shattenkirk (ANA)

Slováci v akcii

Hráč Ice-time G A B +/- TM S Bčk
M. Fehérváry (WSH) 25:22 0 0 0 0 0 1 5



Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Slafkovský je v spoločnosti veľkých mien. Vie, že sa môže zlepšiť. Čo plánuje po MS?Nemec mal svoje chyby, ale svojou defenzívou prekvapil. Akú známku si vyslúžil? Slováci v USHL postupovali ďalej, v CHL nie. Čaká nás séria slovenských brankárov Chromiak hrdinom zápasu, presadil sa aj Regenda + videoRok zmenil vo vnímaní Slafkovského veľa. Hovoril o tom viceprezident Canadiens Erik Karlsson otvorene o sezóne v Pittsburghu: Obrovské sklamanie V NHL debutoval bývalý dorastenec Trnavy. A hneď aj bodoval! NHL zverejnila termíny prvých duelov play-off. Kedy začnú Slováci? Majiteľ Jazz sa vyjadril k informáciám o predaji Coyotes Matthews robil, čo mohol, ale nebolo mu to súdené. Chýbali milimetre a štipka šťastia + video Kučerov napodobnil McDavida: Exkluzívny klub rozšíril na päť hráčov a dočkal sa ovácií v stoji! Dvojnásobný víťaz Stanleyho pohára s Pittsburghom úspech nezažil. Končí kariéru Canadiens urobili zásadné rozhodnutie ohľadom svojho trénera NHL zverejnila nominácie na King Clancy TrophyDetroit a Philadelphia podpísali vstupné zmluvy s vysokoškolákmi Na waiver listine je útočník Red WingsČernák viedol zápas a videl historický moment. Matthews ten svoj nezažil, Coyotes sa lúčili víťazne Hlavaj sa stretne v kempe aj s legendou: Fleury pokračuje v kariéreMS sa blížia: Optimizmus ohľadom Regendu, Mešár a Dvorský otázni, Nemec príde! Capitals vytvorili postupom negatívny rekord. Potopila Detroit neskorá informácia v rukách Tortorellu?Zobraziť viacArchív článkov
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies