Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
29. 03.
kurzy
00:00info
BUF
NJD
NHL live
30. 03.
kurzy
17:30info
FLA
DET
19:30info
MIN
VGK
NHL live
21:00info
EDM
ANA
23:00info
ARI
NYR
23:00info
COL
NSH
NHL live
00:00info
WPG
OTT
00:00info
BUF
TOR
00:00info
CBJ
PIT
00:00info
MTL
CAR
00:00info
PHI
CHI
00:00info
TBL
NYI
00:00info
WSH
BOS
01:00info
STL
SJS
04:00info
SEA
DAL
04:00info
CGY
LAK
«

Sumáre

Fehérváry útočí na osobné maximum: Strelil pekný gól

V piatok sa v NHL odohrali štyri zápasy, v ktorých bol zo Slovákov v akcii len Martin Fehérváry. Tešil sa z gólu, no z víťazstva nie.


WSH - STL 2:5

Fehérváry skóroval pri prehre s Blues

Slovenský obranca Martin Fehérváry skóroval po peknej prihrávke Alexa Alexejeva, ale prehre Washingtonu 2:5 so St. Louis nezabránil. Sammy Blais skóroval dvakrát a Joel Hofer vo svojom prvom štarte v NHL v tejto sezóne urobil 32 zákrokov, aby „Bluesmani“ odvrátili tretiu prehru po sebe. Do čierneho sa trafili aj Jordan Kyrou a Kasperi Kapanen, do prázdnej brány Brayden Schenn, ktorý pridal aj asistenciu. Dve si z duelu odniesli Nick Leddy a Brandon Saad. Pavel Bučnevič bodoval v 11. zápase po sebe, keď zaznamenal asistenciu. Okrem Fehérváryho pomohol skresať stratu Capitals aj Nicklas Bäckström. Darcy Kuemper inkasoval štyri góly z 21 striel a Capitals prehrali druhý zápas z posledných troch. Na postupovú pozíciu na východe strácajú stále päť bodov. Fehérváry, ktorý odohral necelých 20 minút aj so ziskom plusové bodu a troch striel, viedol zápas so siedmimi bodyčekmi. Druhý v poradí, Nathan Walker, urobil o tri bodyčeky menej. Po 55 dueloch sezóny má bratislavský rodák na konte 6 gólov a 14 bodov. K vyrovnaniu osobných maximá už potrebuje streliť len dva góly a nazbieral tri body.

Šiesty gól Fehérváryho v sezóne:

Hviezdy duelu: 1. J. Hofer (STL), 2. S. Blais (STL), 3. M. Fehérváry (WSH)

Článok pokračuje pod reklamou

PHI - BUF 5:2

Tippett doviedol Flyers k výhre nad Sabres

Owen Tippett strelil svoj prvý hetrik v NHL, aby pomohol Philadelphii ukončiť štvorzápasovú sériu prehier víťazstvom 5:2 nad Buffalom, ktoré prehralo siedmy zápas z posledných ôsmych a ôsmy z posledných desiatich. Z gólov sa tešili aj Joel Farabee a James van Riemsdyk, po dve asistencie si pripísali Tony DeAngelo a Kevin Hayes. Carter Hart zneškodnil 36 striel, kým jeho náprotivok, Craig Anderson, urobil len 17 zákrokov. Sabres prehrávali už 0:4, keď strelil prvý zo svojich dvoch gólov v zápase Victor Olofsson. Oba padli v presilovkách a pri oboch asistoval Casey Mittelstadt. Buffalo stráca na postupovú pozíciu vo Východnej konferencii šesť bodov.


Hviezdy duelu: 1. O. Tippett (PHI), 2. K. Hayes (PHI), 3. T. DeAngelo (PHI)

TOR - CAR 5:2

Aston-Reese dvojgólový pri výhre nad Hurrricanes

Zach Aston-Reese skóroval dvakrát, Iľja Samsonov urobil 32 zákrokov a Toronto zdolalo Carolinu 5:2, aby sa vyhlo tretej prehre v sérii. Morgan Rielly zaznamenal gól a asistenciu, po góle strelili aj Mitchell Marner a Auston Matthews. Calle Jarnkrok a John Tavares medzitým dvakrát asistovali. Brady Skjei a Marti Nečas strelili góly Hurricanes, ktorí prehrali tretí zápas z posledných štyroch. Piotr Kočetkov ho opustil s 19 zásahmi. Carolina stále vedie Metropolitnú divíziu s náskokom bodu pred New Jersey a so zápasom k dobru. Piatkový duel nedohral domáci útočník Noel Acciari, ktorého zranil neúmyselný úder do hlavy od Jesseho Puljujärviho.

Marner strelil svoj 25. gól sezóny:

Hviezdy duelu: 1. C. Jarnkrok (TOR), 2. Z. Aston-Reese (TOR), 3. I. Samsonov (TOR)

ANA - CBJ 7:4

Jones rozhodol o výhre Ducks nad Blue Jackets

Max Jones prelomil nerozhodný stav v závere tretej tretiny, aby Anaheim zdolal Columbus pomerom 7:4 a predišiel tretej prehre po sebe. Do čierneho sa trafili aj Trevor Zegras, Max Comtois, dvojbodový Troy Terry a Scott Harrington, ktorý strelil ešte jeden gól aj do prázdnej brány. Do nej sa trafil aj dvojbodový Ryan Strome. Simon Benoit dvakrát asistoval a Lukáš Dostál kryl 38 striel. Prekonali ho Nick Blankenburg, Boone Jenner, Cole Sllinger a Patrik Laine, ktorý pridal aj asistenciu. Michael Hutchinson kryl 31 striel z 36 a Blue Jackets prehrali šiesty zápas z posledných siedmich. Udržujú si najväčšie šance na výhru v draftovej lotérii.

Hviezdy duelu: 1. M. Jones (ANA), 2. T. Terry (ANA), 3. S. Harrington (ANA)

Slováci v akcii

Hráč Ice-time G A B +/- TM S Bčk
M. Fehérváry (WSH) 19:53 1 0 1 +1 0 3 7



Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies