Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
po 2. tr.
SEA
2
BUF
5
19. 03.
kurzy
00:00info
BOS
OTT
NHL live
00:00info
DET
CBJ
00:00info
NJD
PIT
00:00info
NYR
WPG
00:00info
PHI
TOR
00:30info
NYI
CAR
01:00info
NSH
SJS
01:00info
STL
COL
02:00info
EDM
MTL
03:00info
ANA
MIN
03:30info
LAK
CHI
03:00info
VAN
BUF
03:00info
VGK
TBL
NHL live
20. 03.
kurzy
00:30info
WSH
TOR
NHL live
01:00info
DAL
ARI
03:00info
LAK
MIN
«

Sumáre

Černák bodoval a vyslúžil si bučanie, Ružička opäť nehral

V utorok sa v kanadsko-americkej NHL odohralo desať zápasov. V akcii bol aj Erik Černák.

Highlighty noci
  • Černák zaznamenal asistenciu, Ružička nehral
  • Chicago prehralo šiesty zápas po sebe
  • Boston prišiel o víťaznú sériu, Los Angeles o bodovú
  • Vasilevskij a Reimer vychytali čisté konto
  • Reimer urobil 41 zákrokov
  • Perron strelil hetrik
  • E. Kane dosiahol svoj 300. bod v kariére
  • Nugent-Hopkins bol päťbodový


CAR - TBL 0:4

Vasilevskij pomohol Tampe k ukončeniu sériu prehier, bodoval aj Černák

Andrej Vasilevskij zneškodnil všetkých 31 striel, aby so svojím tretím čistým kontom v sezóne a 31. v kariére položil základy víťazstva Tampy Bay 4:0 nad Carolinou. K odvráteniu hrozby piatej prehra v sérii pomohol dvom gólmi a asistenciou Brayden Point, do čierneho sa trafil aj trojbodový Steven Stamkos a do prázdnej brány Alex Killorn. Nikita Kučerov dvakrát asistoval a k triumfu prispel asistenciou aj Erik Černák. Slovenský obranca odohral 19 a pol minúty aj so ziskom plusového bodu, strely a troch bodyčekov. Na konci druhej tretiny súčasne so zvukom bzučiaka vrazil pred striedačkou Hurricanes do Jesperiho Kotkanemiho. Vznikla z toho šarvátka i bučanie domácich fanúšikov, ktorým sa to nepáčilo. V bráne Hurricanes, ktorí prehrali druhý zápas po sebe, stál Piotr Kočetkov. Kryl 17 striel z 20. Duel nedohral pre zranenie Stefan Noesen. Carolina má na čele Metropolitnej divízie trojbodový náskok pred New Jersey s jedným zápasom k dobru.

Hviezdy duelu: 1. B. Point (TBL), 2. A. Vasilevskij (TBL), 3. S. Stamkos (TBL)

NYR - CBJ 6:2

Kane a Tarasenko skórovali prvýkrát od výmen v jednom zápase, Rangers vyhrali

Igor Šesťorkin urobil 28 zákrokov a šesť rôznych hráčov skórovalo, aby Rangers zdolali Columbus 6:2 a natiahli si víťaznú sériu na tri zápasy. K siedmej výhre z posledných ôsmich duelov viedli presné zásahy Filipa Chytila, Vladimira Tarasenka, Patricka Kanea, Artemija Panarina, Miku Zibanejada a Vincenta Trochecka, ktorý skóroval do prázdnej brány. Poslední traja menovaní pridali po asistencii, dve si z duelu odniesli Adam Fox a Alexis Lafreniere. Kirill Marčenko a dvojbodový Johnny Gaudreau strelili góly Blue Jackets, zatiaľ čo Michael Hutchinson kryl 30 striel z 35. Marčenko vyrovnal klubový rekord Pierre-Luca Duboisa s 20 gólmi strelenými nováčikom v jednej sezóne. Potreboval na to o 32 zápasov menej.

Článok pokračuje pod reklamou

Hviezdy duelu: 1. I. Šesťorkin (NYR), 2. A. Panarin (NYR), 3. M. Zibanejad (NYR)

PHI - MTL 3:2

Frost dvojgólový pri výhre nad Canadiens

Morgan Frost strelil dva góly, no nakoniec až gól Owena Tippetta do prázdnej brány rozhodol o výhre Philadelphie 3:2 nad Montrealom. Stav totiž ešte znížil Rafael Harvey-Pinard, ktorý nadviazal na gól Brendana Gallaghera. K natiahnutiu bodovej série Flyers na šesť zápasov (5-0-1) a víťaznej na štyri pomohol aj Felix Sandstrom s 27 zákrokmi. Cayden Primeau inkasoval dva góly z 26 striel. „Habs“ už nemôžu postúpiť do play-off ani v teoretickej rovine.

Hviezdy duelu: 1. M. Frost (PHI), 2. F. Sandstrom (PHI), 3. C. York (PHI)

BOS - NSH 1:2

Saros pomohol ukončiť víťazné ťaženie Bostonu

Juuse Saros predviedol 35 zákrokov a Cody Glas zaznamenal gól a asistenciu, aby Nashville predišiel tretej prehre v sérii a zdolal Boston tesne 2:1. Víťazný gól bol nakoniec ten, ktorý Cole Smith strelil do prázdnej brány. Sarosovi totiž čisté konto zničil David Pastrňák len dve sekundy pred koncom zápasu. Linus Ullmark kryl 21 striel z 22. Bruins prišli o sedemzápasovú sériu výhier a nevyužili prvú šancu spečatiť si zisk Prezidentskej trofeje po tom, čo Carolina prehrala s Tampou Bay. Oba tímy nevyužili ani jednu z piatich presiloviek.

Hviezdy duelu: 1. J. Saros (NSH), 2. L. Ullmark (BOS), 3. C. Glass (NSH)

DET - PIT 7:4

Perron pomohol s hetrikom k výhre nad Penguins

David Perron dosiahol v tretej tretine hetrik a Detroit predišiel tretej prehre v sérii, keď zdolal Pittsburgh 7:4. Dylan Larkin strelil gól do prázdnej brány a pridal dve asistencie. Pred ním skórovali aj Jonatan Berggren, dvojbodový Andrew Copp a Dominik Kubalík. Po dve asistencie nazbierali Moritz Seider, Jordan Oesterle a Pius Suter. Alexa Nedeljkovica z 39 striel prekonali Jason Zucker, Jake Guentzel, Jeff Carter a Josh Archibald. Jevgenij Malkin a Rickard Rakell dvakrát asistovali, Casey DeSmith zastavil 18 z 24 striel. Penguins prehrali druhý zápas z posledných troch a šiesty z posledných ôsmich. Na pozícii druhej divokej karty Východnej konferencie majú trojbodový náskok pred Floridou. Zo zápasu bol v druhej tretine vykázaný domáci tréner Derek Lalonde za jeho protesty proti rozhodnutiu rozhodcov.


Berggren a Copp skórovali v rozmedzí 34 sekúnd:

Hviezdy duelu: 1. D. Perron (DET), 2. M. Seider (DET), 3. D. Larkin (DET)

STL - VAN 6:5 PP

Vrána rozhodol v predĺžení o výhre nad Canucks

Jakub Vrána strelil v predĺžení dvoj druhý gól v zápase, aby rozhodol o výhre St. Louis 6:5 nad Vancouverom, ktorý prišiel o trojzápasovú sériu výhier. Justin Faulk zaznamenal gól a dve asistencie, Pavel Bučnevič gól a asistenciu. Po góle pridali Robert Thomas a Alexej Toropčenko, dvakrát asistovali Sammy Blais a Brandon Saad. K tretej výhre z posledných štyroch zápasov pomohol Jordan Binnington s 32 zákrokmi. Dvakrát ho prekonali Andrej Kuzmenko a trojbodový Quinn Hughes, raz trojbodový Brock Boeser. Po dve asistencie si pripísali J.T. Miller a Elias Pettersson. Thatcher Demko urobil 25 zákrokov. Pettersson bodoval v 13. zápase po sebe. Už len dva ho delia od klubového rekordu. Sám však prišiel o rekord, keď Kuzmenko dosiahol už 67. bod v sezóne – získal ich najviac v rámci privej sezóny v drese Canucks.

Hviezdy duelu: 1. J. Vrána (STL), 2. Q. Hughes (VAN), 3. J. Faulk (STL)

CHI - DAL 1:4

Dallas sa vyrovnal Coloradu, Blackhawks opäť prehrali

Tyler Seguin, Colin Miller, Joe Pavelski a Luke Glendening skórovali, Jake Oettinger urobil 17 zákrokov a Dallas zdolal Chicago 4:1, aby vyhral druhý zápas z posledných troch a vyrovnal sa Coloradu, ktoré má zápas k dobru, na druhom mieste Centrálnej divízie. Blackhawks prehrali už šiesty zápas po sebe. O ich čestný úspech sa postaral Tyler Johnson, ktorý znížil na konečných 1:4. všetky štyri góly inkasoval Alex Stalock, ktorý čelil 30 strelám. V závere duelu dostal trest do konca zápasu za nešportové správanie – nepáčilo sa mu rozhodnutie rozhodcov nevylúčiť Glendeninga, ktorý do neho vrazil krátko po tom, čo skóroval. Petr Mrázek kryl všetky tri strely, ktoré na neho smerovali.

Hviezdy duelu: 1. J. Pavelski (DAL), 2. T. Seguin (DAL), 3. J. Oettinger (DAL)

CGY - LAK 2:1

Flames ukončili Los Angeles dlhú bodovú sériu

Jacob Markstrom urobil 32 zákrokov a Walker Duehr strelil víťazný gól na konci prvej tretiny, aby Calgary zdolalo Los Angeles 2:1 a pripísalo si tretiu výhru z posledných štyroch zápasov. Skóroval aj Andrew Mangiapane, na ktorého gól odpovedal Sean Durzi. Hostia prišli o trojzápasovú víťaznú i 12-zápasovú bodovú sériu. Joonas Korpisalo opustil duel s 30 zásahmi. Adam Ružička si za Flames nezahral.

Hviezdy duelu: 1. J. Markstrom (CGY), 2. A. Mangiapane (CGY), 3. W. Duehr (CGY)

VGK - EDM 4:7

Nugent-Hopkins päťbodový pri výhre nad Vegas

Ryan Nugent-Hopkins zaznamenal gól a štyri asistencie, Evander Kane strelil svoj 300. gól v kariére a Edmonton zdolal Vegas 7:4, aby vyhral siedmy zápas z posledných ôsmich, v ktorých zakaždým bodoval. Z gólov sa tešili aj Evan Bouchard, Zach Hyman, Brett Kulak, Darnell Nurse a dvojbodový Leon Draisaitl. Connor McDavid nazbieral tri asistencie, aby mal po 75 zápasoch na konte už 143 bodov. Stuart Skinner urobil 18 zákrokov. Dva góly Golden Knights, ktorí prišli o štvorzápasovú víťaznú sériu, strelil Jonathan Marchessault, po jednom pridali William Karlsson a Michael Amadio. Alex Pietrangelo dvakrát asistoval. Jonathan Quick inkasoval šesť gólov z 34 striel, Laurent Brossoit kryl v tretej tretine štyri strely z piatich.

300. gól Evandera Kanea v NHL:

Hviezdy duelu: 1. R. Nugent-Hopkins (EDM), 2. C. McDavid (EDM), 3. L. Draisaitl (EDM)

SJS - WPG 3:0

Reimer vynuloval Jets, Sharks konečne vyhrali

James Reimer zneškodnil všetkých 41 striel, aby so svojím tretím čistým kontom v sezóne a 28. v kariére doviedol San Jose k výhre 3:0 nad Winnipegom, ktorou kalifornský tím ukončil svoju deväťzápasovú sériu prehier. Connor Hellebuyck urobil v dôležitom zápase pre Jets 26 zákrokov a prekonali ho Noah Gregor, Kevin Labanc a Martin Kaut. Gregor pridal aj asistenciu. Winnipeg má na poslednej postupovej pozícii v Západnej konferencii už len dvojbodový náskok pred Calgary.

Hviezdy duelu: 1. J. Reimer (SJS), 2. N. Gregor (SJS), 3. M. Vlasic (SJS)

Slováci v akcii

Hráč Ice-time G A B +/- TM S Bčk
E. Černák (TBL) 19:33 0 1 1 +1 0 1 3



Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Slovenský súboj v NHL je za nami, zažiaril v ňom Ovečkin. Prepisoval dejiny Anaheim priniesol nemilú správu o RegendoviVytvorí Nemec rekord? Ak by skončil ročník teraz, bol by jeho! Bedard medzi hráčmi týždňa. Na čele je ruská hviezda Život v prvom útoku: Nový parťák je skvelý, no musíte byť neustále v strehu, tvrdí Pospíšil Slafkovský by s týmto tempom dokázal, čo naposledy zvládli Hossa a Gáborík!Dvorského gólová séria je mimoriadna. Len jeden hráč v lige zažil dlhšiu! Gretzky odmietol podiel v kanadskom tíme! Aký som len hlúpy, ľutuje s odstupom časuBoj o Celebriniho: Aké šance majú aktuálne tímy na zisk draftovej jednotky? Petrovský zatienil Dvorského a bol terčom veľkej špinavosti! Slovák vychytal výhru nad Mešárom + videoKelemen a Kňažko potvrdili formu pri víťazných góloch. Koch prišiel o sériu Latkóczy to dokázal, zahrá si finálový turnaj! Výhru vychytal aj ďalší Slovák Zhodenie rukavíc sa mu vypomstilo: Obranca Oilers utrpel zlomeninuPôjde na koberec: Ruského obrancu čaká konfrontácia s disciplinárkou NHL Nemec viedol svoj tím, prvý tím so Slovákom je vyradený z hry o play-off!Mešár: Mužský hokej by mi pomohol. MS alebo AHL? Rastie nám hviezda: Dvorský má lepší gólový priemer aj ako najlepší strelec ligy!Nemec atakoval Top 10, na rekord stratil 5 minút. Nedrží ho Zdeno Chára Na ľade si nič nedarujú: Pospíšil hovoril o účasti na MS i incidente so SlafkovskýmSlafkovský klubový rekord neohrozí. Už je v top 40 všetkých čias, prekoná aj Tomáša Jurča? Zobraziť viacArchív článkov
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies