Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
Žiadne zápasy
20. 04.
kurzy
23:00info
CAR
NYI
NHL live
02:00info
BOS
TOR
NHL live
21. 04.
kurzy
18:30info
FLA
TBL
NHL live
21:00info
NYR
WSH
NHL live
01:00info
WPG
COL
NHL live
04:00info
VAN
NSH
«

Magazín

TV Tipsport: Druhé kolo play-off NHL pokračuje ďalšími zápasmi

PR článok
04.05.2023

Odštartovalo druhé kolo play-off NHL. V osudí sa tak nachádza už iba posledná osmička tímov. Tie si poradili s prvou prekážkou a ich útok na Stanley Cup tak nabral reálnejšie kontúry. V noci z dneška na zajtrajšok si to v druhej partii rozdá Toronto s Floridou a Dallas preverí doma opäť Seattle. O deň nato uvidíme v akcii Tomáša Tatara, hviezdneho člena najväčšej komunity tipérov. Jeho New Jersey bude čeliť Caroline. Kto uspeje?

Tipnite si a top hokejovú súťaž sveta sledujte exkluzívne naživo na TV Tipsport. Zaregistrujte sa v Tipsporte, získate 30 EUR zadarmo na prvé stávky a vstupný bonus až 4 000 EUR!

Rozbehnutá Florida

Panteri z Floridy majú poriadny apetít. V prvom kole vyraďovacej časti sa im podarilo vyradiť držiteľa Prezidentského pohára z Bostonu 4:3 na duely a zaknihovali tak štvrté víťazstvo v rade. Výborne teda Duclair a spol. začali aj ďalšiu fázu. Toronto na jeho ľade porazili pomerom 4:2.

Maple Leafs v predošlej sérii rozplynuli sen o striebornej trofeji celku, ktorého súčasťou je slovenský bek Erik Černák. Séria s Tampou Bay skončila 4:2 na zápasy.

Konkrétny rezultát druhého merania síl? Pre tipéra s nickom Vladis9 nie je až tak úplne podstatný. V analýze s kurzom 2,1 si totiž zahral to, že sa proti Floride do gólových štatistík minimálne raz zapíše domáci Auston Matthews. Inšpirujete sa ním?

Ofenzívne chúťky Stars?

V noci z dneška na zajtrajšok si to rozdajú medzi sebou aj Dallas so Seattlom. Krakeni prekvapivo uspeli v Texase. Stars zdolali 5:4 po predĺžení. Za hviezdy sa až v štyroch prípadoch (!) presadil 38-ročný Joe Pavelski. Vybuchne tento Američan gólovo aj v nasledujúcej bitke?

Dallas v predchádzajúcom kole vyprevadil Minnesotu celkovo 4:2. Seattle sa zase postaral o hokejové prázdniny úradujúcemu majstrovi z Colorada, ktorého vyradil 4:3 na zápasy.

Na ďalší duel si posvietil tipér matto772. Ten počíta s ofenzívnymi chúťkami Stars a prognózuje to, že medzi strelcami nebudú chýbať mená ako Jason Robertson (kurz 2,4) a Roope Hintz (2,4). Dostanú obe jeho analýzy zelené požehnanie?

Diabli zahnaní do pekla?

Zo soboty na nedeľu je na pláne druhý zápas Caroliny s New Jersey. Prvú partiu ovládli Hurricanes 5:1. Zaskvela sa hlavne ich druhá elitná formácia. Lajna okolo Pesceho a spol. vydolovala krásnych sedem kanadských bodov!

Tomáš Tatar, slovenský reprezentant a hviezdny člen komunity Tipsportu, v siedmom dueli s NY Rangers ukončil svoje bodové suchoty v play-off. V rozhodujúcom súboji totiž pridal gól a bol tak výrazným medzičlánkom výhry Devils 4:0. Proti Caroline však pre tentokrát vyšiel naprázdno.

Bude to v odvete iná pesnička? Tipnite si!

Pridajte sa k Tipsportu ešte dnes a dostanete bonus30 EUR zadarmo na prvé stávky a vstupný bonus až 4 000 EUR.




Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies