Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
po 2. tr.
VGK
1
ANA
1
po 2. tr.
LAK
3
CHI
1
20. 04.
kurzy
CAR
NYI
BOS
TOR
21. 04.
kurzy
Žiadne zápasy
«

Špekulácie

Je John Gibson na odchode z Anaheimu?

O budúcnosti brankár Johna Gibsona v Anaheime sa špekuluje už dlhšie. Špekulácie nabrali na intenzite po ďalšej neúspešnej sezóne kalifornského tímu a zdá sa, že po menšej odmlke sú späť.

Frank Seravalli z Daily Faceoff tvrdí, že Gibson dal Ducks vedieť, že po desiatich sezónach v tíme je pripravený na zmenu prostredia. To, že požiadal o výmenu, potvrdila Lisa Dillmanová z kalifornského denníka OC Register. Malo k tomu dôjsť ešte minulý mesiac.

„Gibson má 29 rokov a štyri zostávajúce roky v zmluve s priemernou hodnotou 6,4 milióna amerických dolárov a obmedzenou klauzulou zakazujúcou výmeny do 10 tímov. Nie je to bez komplikácií, no mohlo by k tomu počas tohto leta dôjsť. Pittsburgh má nového prezidenta hokejových operácií v Kyleovi Dubasovi a otvára sa priestor v bránkovisku, keďže Tristan Jarry je na konci zmluvy a bude neobmedzeným voľným hráčom,“ poznamenala.

Seravalli uvažuje, či si Ducks udržia nejakú porciu Gibsonovho platu, aby zvýšili šance jeho výmeny, ktorá by inak mohla byť zložitá pre vyšší cap-hit a fakt, že má za sebou štatisticky najhoršiu sezónu kariéry. Šance by podľa „insidera“ zvýšilo, ak by sa cap-hit priblížil úrovni piatich miliónov amerických dolárov.




Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies