Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
20. 04.
kurzy
23:00info
CAR
NYI
NHL live
02:00info
BOS
TOR
NHL live
21. 04.
kurzy
18:30info
FLA
TBL
NHL live
21:00info
NYR
WSH
NHL live
01:00info
WPG
COL
NHL live
04:00info
VAN
NSH
«

Slováci v NHL

Konečné rebríčky Ferrariho a Wheelera: Ani Dvorský, ani Honzek jednotkou Slovenska?

Ďalší dvaja odborníci, Tony Ferrari z The Hockey News a Scott Wheeler z The Athletic, vydali svoje konečné rebríčky pred tohtoročným vstupným draftom v NHL. Obaja zoradili 100 najväčších nádejí. Ako si počínali mladí Slováci?

Wheelerov rebríček zahŕňal sedem Slovákov, pričom center Dalibor Dvorský figuruje už na 8. mieste za Connorom Bedardom, Matvejom Mičkovom, Adamom Fantillim, Leom Carlssonom, Willom Smithom, Zachom Bensonom a Gabeom Perreaultom v rámci tretej kvalitatívnej skupiny zo šiestich.

V štvrtej, na celkovom 25. miesta, nájdeme krídelníka Samuela Honzeka. V piatej figuruje krídelník Alex Čiernik, ktorého expert vidí na 33. mieste. Ďalší Slováci sú až v poslednej, šiestej kvalitatívnej skupine a mimo druhého kola – krídelník Juraj Pekarčík je na 67. mieste, brankár Adam Gajan na 68. mieste, obranca Maxim Štrbák na 71. mieste a krídelník Martin Mišiak na 87. mieste.

Ferrari prekvapuje tým, že za slovenskú jednotku považuje Čiernika, ktorého zaradil na 19. miesto za Bedarda, Fantilliho, Carlssona, Mičkova, Smitha, Olivera Moorea, Bensona, Axela Sandin Pellikku, Ryana Leonarda, Smitriho Simašova, Quentina Mustyho, Galvina Brindleyho, Michaila Guľjajeva, Otta Steberga, Daniila Buta, Jaydena Perrona, Toma Willandera a Andrewa Cristalla.

Druhým Slovákom v poradí jeho rebríčka je Dvorský na 21. mieste. V druhom kole by boli podľa neho draftovaní Mišiak (35. pozícia), Honzek (44. pozícia) a Štrbák (60. pozícia). Na 99. pozícii je ešte Pekarčík a za zmienku stáli mimo rebríčka aj Ondrej Molnár, Adam Cedzo a František Dej.




Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies