Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
04. 10.
kurzy
19:00info
BUF
NJD
NHL live
05. 10.
kurzy
16:00info
NJD
BUF
NHL live
06. 10.
kurzy
Žiadne zápasy
07. 10.
kurzy
Žiadne zápasy
08. 10.
kurzy
22:30info
SEA
STL
NHL live
01:00info
FLA
BOS
04:00info
UTA
CHI
NHL live
«

Správy z NHL

Canucks podpísali zmluvy s dvojicou hráčov. Hviezda vstúpi na trh s voľnými hráčmi

Jozef Struhár  
28.06.2024

Tím Vancouver Canucks vo štvrtok oznámil, že podpísal novú štvorročnú zmluvu v hodnote 3,25 milióna amerických dolárov ročne s útočníkom Dakotom Joshuaom a trojročnú zmluvu v hodnote 3 milióny amerických dolárov ročne s obrancom Tylerom Myersom. Podľa všetkého si však neupíše Eliasa Lindholma.

Joshua si v 63 zápasoch minulej sezóny vytvoril osobné maximá s 18 gólmi a 32 bodmi. V 13 zápasoch play-off pridal štyri góly a štyri asistencie. V 28 rokoch má za sebou 184 zápasov NHL so ziskom 33 gólov a 31 asistencií. V minulosti si zahral aj za St. Louis. Draftovalo ho Toronto zo 128. miesta v roku 2014.

Myers zaznamenal 29 bodov (5+24) a 77 trestných minút v 77 zápasoch minulej sezóny, v ktorej po prvýkrát v kariére hrával menej ako 20 minút na zápas (necelých 19 minút). V 12 dueloch play-off si pripísal asistenciu. Nová zmluva zahŕňa aj plnú klauzulu o nevymeniteľnosti v prvých dvoch rokoch a obmedzenú na 12 tímov v poslednom roku.

Tridsaťštyriročný Američan má skúsenosti z 995 zápasov NHL, v ktorých zaznamenal 93 gólov a 371 bodov. V play-off pridal 16 bodov (7+9) v 61 dueloch. V minulosti si zahral za Winnipeg a Buffalo, ktoré ho draftovalo z 12. miesta v roku 2008.

Obaja sa v pondelok mohli stať neobmedzenými voľnými hráčmi. Tým sa podľa Darrena Dregera z TSN stane Lindholm, ktorého Canucks získali koncom januára od Calgary za Andreja Kuzmenka, Joniho Jurma, Huntera Brzustewicza, voľbu v prvom kole draftu 2024 a voľbu v štvrtom kole draftu 2024.

Dvadsaťdeväťročný Švéd zaznamenal šesť gólov a šesť asistencií v 26 zápasoch v drese Canucks, pričom v 13 dueloch play-off pridal desať bodov. Jeho aktuálny cap-hit je 4,85 milióna amerických dolárov a nový by mohol byť podľa odhadov na úrovni 7,5 až 8 miliónov amerických dolárov pri dlhodobej zmluve.




Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Tréner Flames priznal, že mu Honzek komplikuje život: Stále sa zlepšuje! St. Louis o bitke Slafkovského: Musí ukázať, že dokáže aj niečo také Montreal oznámil po zápase škrty: Filip Mešár odchádza! Slovenskí brankári hviezdili, dvaja ich krajania bodovali. Kiss aj skóroval Škrty v NHL neprežil štvrtý Slovák Slafkovský sa pobil, Honzekovi skončila séria. Ďalší Slovák zažil premiéru, Dvorský v prvom útokuAko nahradia Kings zraneného velikána?Mišiak opäť bodoval, Pekarčík zažil premiéru Neskončila ešte sága s bieloruským brankárom? Vraj prišiel osobne ukončiť kontrakt Trojnásobný víťaz Norrisovej trofeje sa stále nepripojil k spoluhráčom Laine utrpel brutálne zranenie, z ľadu potreboval pomoc. Tréner sa obul aj do ligy + video Edmontonu sa v sobotu zranil brankár. Po kolízii so spoluhráčom + video Na waiver listine je cez 20 hráčov z ôsmich tímov Canadiens dnes čelia opäť Leafs. V akcii bude tentoraz len jeden SlovákPrvý týždeň prípravy: 11 slovenských bodov, Honzek jasne prvý, Tatar poslednýKmec: Podpis zmluvy s tímom NHL je neuveriteľný pocit. Teraz sa musím vrátiť nohami na zem Fleury nechce špeciálne zaobchádzanie v jeho poslednej sezóne v NHL Predĺženie zmluvy s Rantanenom nebude pre Avalanche lacný špás. Zabojuje o neho Toronto? Mišiak pri sezónnom debute zažiaril. Presadil sa aj Kmec + video Skúsený útočník je otvorený rokovať s Islanders aj počas sezóny Zobraziť viacArchív článkov
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies