Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
01:00info
MIN
SEA
NHL live
02:00info
WPG
VAN
03:00info
CGY
SJS
03:30info
COL
EDM
NHL live
04:00info
VGK
ANA
NHL live
04:30info
LAK
CHI
18. 04.
kurzy
01:00info
MIN
SEA
NHL live
02:00info
WPG
VAN
03:00info
CGY
SJS
03:30info
COL
EDM
NHL live
04:00info
VGK
ANA
NHL live
04:30info
LAK
CHI
19. 04.
kurzy
Žiadne zápasy
«

Sumáre

Višňovský asistoval, Ducks podľahli Canucks

V stredu sa v zámorskej NHL odohralo päť stretnutí, v ktorých sa predstavili aj traja Slováci. Do bodovania sa zapísal Ľubomír Višňovský, z výhry mal radosť Tomáš Kopecký. Pittsburgh vyhral 11. duel v rade.

Ako jediný sa v stredu dokázal zo Slovákov zapísať do kanadského bodovania obranca Ľubomír Višňovský, ktorý zaznamenal jednu asistenciu počas necelých 26 minút, ktoré strávil na ľade. Bol zároveň najvyťažovanejším obrancom Anaheimu, ktorý v tretej tretine viedol nad Vancouver o dva góly, no nakoniec prehral 4:5 po samostatných nájazdoch. Víťazný premenil v prvej sérii Jeff Tambellini, ktorý sa presadil aj v normálnom hracom čase. Ryan Kesler v ňom strelil dva góly a pridal jednu asistenciu, a z gólu sa tešil i Daniel Sedin. Corey Perry, Jeffrey Lupul, Teemu Selanne a Cam Fowler prekonali Roberta Luonga, ktorý zaznamenal 16 zákrokov. Canucks vyslali na bránu Ducks 40 striel.

Zvyšní dvaja slovenskí zástupcovia nebodovali, no z víťazstva sa tešil útočník Tomáš Kopecký, ktorého Chicago porazilo Dallas pomerom 5:3. Troy Brouwer strelil víťazný gól a Corey Crawford zastavil 28 striel. Svoj prvý gól v NHL vsietil Jeremy Morin a strelecky sa presadili aj Bryan Bickell, Jonathan Toews a v samom závere Patrick Sharp, ktorý svoj 17. gól v ročníku vsietil do prázdnej brány. Z hráčov Dallasu sa presadili James Neal, Brandon Segal a Louis Eriksson. Andrew Raycroft zaznamenal 20 zákrokov. Raz ho ohrozil aj Kopecký, ktorý v akcii strávil 16 minút a 39 sekúnd. Chicago vyhralo druhý zápas v rade.

Philadelphia na domácom ľade privítala San Jose, ktoré sa v 20. minúte ujalo vedenia zásluhou gólu Ryana Clowea. Druhá tretina patrila domácim a po góloch Claudea Girouxa, Villeho Leina a Nikolaja Žerdeva viedli 3:1. Náskok bol už dokonca trojgólový, keď vedenie zvyšoval v 47. minúte Scott Hartnell. Sharks sa však podarilo vynútiť predĺženie, keď Jason Demers, Logan Couture a Joe Pavelski vyrovnali na 4:4. Flyers mohli vyhrať po predĺžení, no gól Mika Richardsa nebol uznaný, pretože už vypršal čas. Napokon sa z víťazstva tešili hostia. V nájazdoch o tom rozhodli premenené nájazdy Couturea a Clowea. Andrej Meszároš v zápase odohral 23 minút a bol druhým najvyťažovanejším hráčom svojho tímu. Do štatistík si pripísal štyri strely na bránu.

Článok pokračuje pod reklamou

Sidney Crosby strelil dva góly a Pittsburgh vyhral svoj 11. zápas v rade, keď v stredu porazil Toronto 5:2. Penguins majú momentálne druhú najdlhšiu víťaznú sériu v klubovej histórii. Ich klubový rekord je zároveň aj rekordom NHL – 17 zápasov v roku 1993. Chris Kunitz zaznamenal v stredu tri asistencie a strelecky sa presadili aj Pascal Dupuis a dvakrát Mark Letestu. Tyler Bozak a Mikhail Grabovski strelili góly Toronta.

Colin Wilson, Martin Erat a J.P. Dumont sa presadili strelecky, Anders Lindback urobil 35 zákrokov a Nashvillu dokázal poraziť Detroit 3:2, čo pre Red Wings znamenalo tretiu prehru v rade. Johan Franzen sa presadil strelecky z hráčov Detroitu a Pavel Dacjuk okrem gólu pridal aj asistenciu.

Slováci v akcii Ice-time G A B +/- S TM
Tomáš Kopecký (CHI) 16:39 0 0 0 0 1 0
Andrej Meszároš (PHI) 23:03 0 0 0 0 4 0
Ľubomír Višňovský (ANA) 25:50 0 1 1 0 1 0



Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Slafkovský je v spoločnosti veľkých mien. Vie, že sa môže zlepšiť. Čo plánuje po MS?Nemec mal svoje chyby, ale svojou defenzívou prekvapil. Akú známku si vyslúžil? Slováci v USHL postupovali ďalej, v CHL nie. Čaká nás séria slovenských brankárov Chromiak hrdinom zápasu, presadil sa aj Regenda + videoRok zmenil vo vnímaní Slafkovského veľa. Hovoril o tom viceprezident Canadiens Erik Karlsson otvorene o sezóne v Pittsburghu: Obrovské sklamanie V NHL debutoval bývalý dorastenec Trnavy. A hneď aj bodoval! NHL zverejnila termíny prvých duelov play-off. Kedy začnú Slováci? Majiteľ Jazz sa vyjadril k informáciám o predaji Coyotes Matthews robil, čo mohol, ale nebolo mu to súdené. Chýbali milimetre a štipka šťastia + video Kučerov napodobnil McDavida: Exkluzívny klub rozšíril na päť hráčov a dočkal sa ovácií v stoji! Dvojnásobný víťaz Stanleyho pohára s Pittsburghom úspech nezažil. Končí kariéru Canadiens urobili zásadné rozhodnutie ohľadom svojho trénera NHL zverejnila nominácie na King Clancy TrophyDetroit a Philadelphia podpísali vstupné zmluvy s vysokoškolákmi Na waiver listine je útočník Red WingsČernák viedol zápas a videl historický moment. Matthews ten svoj nezažil, Coyotes sa lúčili víťazne Hlavaj sa stretne v kempe aj s legendou: Fleury pokračuje v kariéreMS sa blížia: Optimizmus ohľadom Regendu, Mešár a Dvorský otázni, Nemec príde! Capitals vytvorili postupom negatívny rekord. Potopila Detroit neskorá informácia v rukách Tortorellu?Zobraziť viacArchív článkov
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies