Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
24. 04.
kurzy
01:00info
TOR
BOS
NHL live
03:30info
DAL
VGK
NHL live
04:00info
EDM
LAK
25. 04.
kurzy
01:00info
TBL
FLA
NHL live
01:30info
NYI
CAR
NHL live
«

Sumáre

Meszároš nebodoval, Flyers vyhrali nad Atlantou

V šiestich dueloch, ktoré boli v NHL na programe v noci z piatka na sobotu, nastúpil zo Slovákov len Andrej Meszároš, ktorý nebodoval, ale tešil sa z výhry. Až päťkrát sa z víťazstva radovali hostia.

Philadelphia sa spamätala z piatkovej prehry proti Bostonu a na ľade Atlanty vyhrala 5:2, keď o svojom víťazstve rozhodla v tretej tretine, v ktorej strelila tri góly. Rozhodujúci gól strelil Danny Briere, pre ktorého to bol už 24. presný zásah v ročníku. Do streleckej listiny sa za „letcov“ zapísali aj Jody Shelley, Kimmo Timonen, Claude Giroux a do prázdnej brány uzatvoril skóre zápasu Jeff Carter. Sergei Bobrovsky prispel k výhre 27 úspešnými zákrokmi. Puk zo svojej brány vyťahoval len po góloch Andrew Ladda a Richa Peverleyho, ktorí skórovali v druhej tretine. Domáci brankár, Ondřej Pavelec, zlikvidoval 31 striel. Raz ho ohrozil aj slovenský obranca Andrej Meszároš, ktorý odohral takmer 20 a pol minúty, počas ktorých nazbieral dve trestné minúty, dva hity a dve zblokované strely.

Doma sa z výhry tešili len Blue Jackets z Columbusu, ktorí zdolali Detroit 3:2 po trestných strieľaniach a ukončili sériu piatich prehier v rade. Rozhodujúci nájazd premenil v štvrtej sérii Antointe Vermette a v normálnej hracej dobe sa za Columbus presadili Voráček a Clitsome, ktorí dostali svoj tím v prvej tretine do dvojgólového vedenia. V druhej dvadsaťminútovke však „červené krídla“ zásluhou Millera a Hudlera vyrovnali. Steve Mason z Columbusu chytil 26 striel. Jimmy Howard, jednotka Red Wings, zlikvidoval 9 z 11 striel a pre zranenie kolena musel v prvej tretine zápas opustiť. Jeho náhradník, Joey MacDonald, mal na svojom konte 21 úspešných zákrokov.

V atraktívnom stretnutí medzi Capitals a Canucks sa z víťazstva tešili hráči „kosatiek“, ktorí získali dva body po výsledku 4:2. Veľkú zásluhu na tom majú Daniel Sedin, ktorý strelil dva presné zásahy, vrátane víťazného, a brankár Roberto Luongo, ktorý opustil duel s 25 úspešnými zákrokmi. O ďalšie presné zásahy kanadského klubu sa postarali Edler a Ehrhoff. Hansen získal dve asistencie. Semion Varlamov chytil 32 striel a z jeho spoluhráčov sa do listiny strelcov zapísali len Hendricks, ktorý otvoril skóre zápasu, a Johansson.

Článok pokračuje pod reklamou

Patrik Eliáš bol autorom víťazného gólu, Iľja Kovaľčuk zaznamenal dva góly, aby New Jersey vyhralo nad Tampu Bay 5:2. K víťazstvu dopomohol aj brankár Martin Brodeur, ktorý chytil 30 striel a za jeho chrbtom skončili len strely z hokejok Stamkosa a St. Louisa. Ďalšie góly Devils dosiahli Rolson a Zajac. Dwayne Roloson dostal v prvej tretine štyri góly z deviatich striel a v bráne ho nahradil Dan Ellis, ktorý dochytal duel a zlikvidoval 15 striel. Kouč New Jersey, Jacques Lemaire, zaznamenal jubilejnú 250. výhru na lavičke spomínaného tímu.

Milan Hejduk strelil v 18. minúte víťazný gól, Craig Anderson zlikvidoval 33 striel, aby „lavíny“ porazili Minnesotu 4:1. Porter, Fleischmann a Wilson, ktorý skóroval do prázdnej brány, boli autormi ďalších presných zásahov denverského klubu, ktorí mal v dueli na svojom konte len 17 streleckých pokusov. Jediný gól „divochov“, ktorí prehrali tretíkrát v rade, strelil Brunette. Anton Chudobin chytil štrnásť striel.

David Moss strelil v prvej desaťminútovke druhej tretiny dva góly a Calgary pomohol k výhre nad Ottawou v pomere 3:2. Briana Elliotta z Ottawy, ktorý chytil 23 striel, prekonal aj Kotalík. Henrik Karlsson z Calgary zlikvidoval 33 striel a za „senátorov“ sa presadili len Foligno a Milan Michálek. Ottawa prehrala štvrtý domáci zápas v rade.

Slováci v akcii Ice-time G A B +/- S TM
Andrej Meszároš ((PHI) 20:23 0 0 0 0 1 2



Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Nemec sa z vlaňajška poučil. Teší sa na MS i vyvrcholenie prípravy: Takýto turnaj tu nebol dlho V boji o juniorský Stanley Cup zostávajú stále dvaja talentovaní SlováciMarchand uznáva: Maple Leafs sú stavaní inak ako v minulých rokoch Canadiens, Capitals i Devils sú medzi klubmi s rekordnými trestami v platovom rozpočte Slafkovský na dne: Skauti porovnali Celebriniho s poslednými 9 draftovými jednotkami Anaheim by sa v lete mohol posilniť o zvučné mená. Priority sú dveSlovenský brankár žiaril v súboji s Gajanom, z postupového mečbalu sa teší aj Pekarčík Pohroma pre Canucks: V druhom zápase boli bez opory, zvyšok série je v ohrození! Obranca Bruins utrpel zranenie. Uvidíme ho ešte v play-off? Švajčiarska hviezda Devils podstúpi operáciu. Stihne kemp? Colorado umiestnilo na waiver listinu útočníka Strelil viac gólov ako Dvorský, teraz podpísal zmluvu v NHLSlováci sú po drámach bližšie k MS: Jeden spálil tutovku, druhý bol svedkom zákroku play-off!Ďalšie dve veľké posily Slovenska sú o krok bližšie k MS. V hre je späť aj útočník, ktorý si zahral NHLV AHL začalo prvým zápasom play-offFlyers podpísali novú zmluvu s ruským brankáromFanúšikovia Canadiens nechápu: Aj po takejto sezóne je Slafkovský tak podceňovaný?Anketa: Ako oznámkujete Slovákov v NHL za ich výkony?Francis nevylučuje pred letom zmeny v zostave i na lavičke Kraken Ramsay: Pospíšilovi by náš štýl mal sadnúť. Mešár a Dvorský? Niekedy sa musíte rozhodnúť inak Zobraziť viacArchív článkov
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies