Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
20. 04.
kurzy
CAR
NYI
BOS
TOR
21. 04.
kurzy
Žiadne zápasy
«

Správy z NHL

Policajti vo Winnipegu sa pripravujú na oslavy

WINNIPEG – V poslednom období sa popísalo veľa o sťahovaní organizácie Atlanta Thrashers do Winnipegu a veľká časť informácií boli nepresnosti. Jedná vec, ktorú už takmer s určitosťou môžeme povedať je, že k sťahovaniu dôjde.

Kúpa organizácie skupinou True North bude podľa Montreal Gazette skompletizovaná v dostatočnom predstihu pred tým, ako Rada guvernérov schváli sťahovanie 21. júna a tím bude pripravený hrať v Manitobe už v budúcej sezóne.

Kým skalní priaznivci v Atlante stále dúfajú v zázrak, skutočnosť je taká, že nikto z miestnych podnikateľov nemá záujem tím zachrániť. A ani záujem o hokej nebol veľký. Kým na zápasy Canadiens sa prišlo pozrieť 13 668 a 11 156 divákov, ostatné nevidelo naživo viac ako 7 000 ľudí.

Dohoda o predaji organizácie by mala byť spečatená v priebehu budúceho týždňa. A znamením, že k predaju dôjde, je aj skutočnosť, že polícia vo Winnipegu už tvorí plány ako sa vysporiadať s oslavami, ktoré budú nasledovať po oficiálnom oznámení sťahovania.




Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies