Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
01:00info
NYR
WSH
01:30info
FLA
TBL
NHL live
03:30info
WPG
COL
04:00info
VAN
NSH
NHL live
23. 04.
kurzy
01:00info
NYR
WSH
01:30info
FLA
TBL
NHL live
03:30info
WPG
COL
04:00info
VAN
NSH
NHL live
24. 04.
kurzy
01:00info
TOR
BOS
NHL live
03:30info
DAL
VGK
NHL live
04:00info
EDM
LAK
«

Komunita: Diskusia > MS 2014 vo futbale-kvalifikácia

Tému založil: ky7k0
30.08.2012 - 20:06:45
UZ v buduci piatok začíne kvalifikácia na MS 2014 v brazilii a Slováci odohraju prvy zápas v Litve.
Kto postupi na MS??? Komu zostanu oči pre plač??? Dostanu sa tam aj nasi???

05.09.2013 - 20:07:02
avatar
Neviem či zrovna hokej a futbal sa dá porovnávať v odhodlanosti vo futbale tak hráči možno viac vyzerajú, že na to "kašlú" lebo predsa futbal je na pozeranie nudnejší ako hokej a možno to vytvára ten dojem aspoň myslím ... a súdiť hráčov podľa tetovaní je fakt blbosť, dosť možné je, že to aj frčí medzi hokejistami
06.09.2013 - 14:50:52
avatar
mno predpokladané zostavy podla denníka šport
Bosna a Hercegovina
Begovič
Mujdža Spahič Bičakič Lulič
Medunjanin
Misimovič Pjanič Salihovič
Džeko Ibiševič


Slovensko
Mucha
Pekarík šktel Ďurica Hubočan
Pečovský Kucka
Šesták Hamšík Jendrišek
Jakubko
Ja som sa rozhodol v nike vsadit na vítazstvo našich tak dúfam že to zmáknu
06.09.2013 - 14:55:21
avatar
kurnik som to mal rozpísane podla postov a takto mi to hodilo
06.09.2013 - 15:13:36
avatar
Misimovič, Pjanič, Salihovič, Džeko, Ibiševič. WOOW!
Mucha bude musieť odchytať životný zápas, aby sme mohli pomýšľať na víťazstvo.
hodnost .
06.09.2013 - 15:17:57
avatar
My mame Hamsika v zivotnej forme !!!
06.09.2013 - 15:49:54
avatar
no r3v3r3nd jeden hráč sám zápas nevyhrá
ale aj tak verím našim budeme musiet hrat zodpovedne vzadu a spoliehat sa na rýchle protiutoky a štandartky v ktorých premienaní je jakubko dobrý (hlavne kvoli svojej výške čiže je velmi výborný hlavičkár teda štandartky by mali íst na neho)
06.09.2013 - 16:33:33
avatar
Slovak nezabúdaj na Begoviča, ale tá ich útočná sila je neskutočná no podľa našej zostavy to nevidím najlepšie ale proti súperom, kde nie sme jasný favoriti sa nám darí
hodnost .
06.09.2013 - 17:33:11
avatar
Balkanci su neprijemni superi. Ci Bosna alebo Chorvati ci Srbi, Rumuni...

Prave ta horkokrvnost by mohla zauradovat
06.09.2013 - 20:14:16
avatar
Zasa Hubočan na kraji , Pekarík v základe.. ech..
06.09.2013 - 21:20:13
avatar
Gratulujem Čechom!!!
hodnost .
06.09.2013 - 21:27:55
avatar
Nemozem z toho Weissa jak vsetko dodr.be
06.09.2013 - 21:34:33
avatar
to čo nedal boha?
hodnost .
06.09.2013 - 21:47:15
avatar
Daj tam Jakubka s Makom omg... Weiss a Pecovsky dole. Nech ma Hamsik viac priestoru.

Tak uz nic...

TEC!!! Stastie teraz stalo pri nas, ale tie strely z dialky mi chybali v nasom prejave... super
06.09.2013 - 22:12:16
avatar
Veľká gratulácia pre Janka Kozáka! Ďakujem pán tréner!
06.09.2013 - 22:16:42
avatar
konečne naši hráči ukázali, prečo hrajú v špičkových európskych kluboch...
a samozrejme pripájam sa ku gratulácii pánovi trénerovi
06.09.2013 - 22:49:55
avatar
Co mas proti Weissovi? Ved hral dobre, defenzivne na jeho pomery zodpovedne, vpredu vymyslal, velmi dobre... nebola tam slabina, def. celeho muzstva fungovala, od skvelych stoperov, cez def zaloznikov az po Hamsika, ktory bol motorom nasich akcii, v podstate poslal 3 finalne skvele prihravky (raz Nemcovi, raz Weissovi a este jedna tam bola, ale uz nepamatam komu).

Robota Janka Kozaka sa ukazala, zodpovedny disciplinovany vykon, ziadne lazo plazo, prechod do utoku vyborny. On nie je trener, ktory by betonoval. Samozrejme, musime hrat to, na co mame, ale bol vidno jeho rukopis aj v ofenzivnej faze, viackrat sme dlhsie podrzali loptu, hrali trpezlivo, boli fazy, ked sme zas udreli rychlym brejkom. Vyborne.

Len tak dalej. Tato kvalifikacia uz tazko, aj ked teoreticky je este mozne sicko, ale v dalsej, o postup na ME 2016 vo Francuzsku mame sancu. Pretoze priamo postupuju dve muzstva kazdej skupiny, kedze na zaverecnom turnaji bude 24 muzstiev. Samozrejme, vela bude zalezat od zrebu a aj preto, treba tieto zapasy brat velmi vazne (a duplom, ze ide o repre!), kazdy bod do rebricka sa zide.

A ja Jankovi Kozakovi verim, ze odvedie dobru robotu. Pretoze ho velmi dobre poznam.
hodnost .
06.09.2013 - 23:12:42
avatar
Aby sme od Bosny doma este nedostali 0:4

Aj dnes stalo pri nas vela svatych.
06.09.2013 - 23:18:41
avatar
V akych akciach konkretne pri nas stali vsetci svati? Bosna nemala skoro nic, my sme mali 3 ciste sance (Weiss jedna, Pecovsky druha, Nemec tretia. Neratam dalsie polosance, hlavne strely z vacsej vzdialenosti).

Bosna mala iba platonicky tlak, prihravky mimo nebezpecnej zony. Bolo to nasou zasluhou, my sme ich k skoro nicomu nepustili (a ked sme aj stratili loptu, hlavne v prvom polcase sa to dvakrat stalo, hned sme sa vratili a vyborne dostupili aj stoperi, ktori dnes odviedli skvelu robotu). Hraci toho nabehali vela, vymienali si pozicie, rychlo dostupovali, aj pressing tam bol solidny. Bosna mozno do toho dnes nedala 100%, aspon ja som mal taky pocit, ale my sme im to dost znechutili.

A stat sa moze vsetko, aj to, ze prehrame v utorok 0:6. Ale hlavne, nech hraju na maximum a zopakuju dnesny vykon. Pretoze presne tak ako dnes sa ma hrat stale. S pristupom, systemom, bojovnostou a samozrejme kvalitou...
07.09.2013 - 00:04:45
avatar
Skvele napísané pato.

Tento tím má na viac ako len remizovať s Lichtenštajnskom a dvakrát s Litvou. Žiaľ, musíme to brať tak, ako to je a asi už nepostúpime do Brazílii, ale... Treba si to užiť, tento výsledok je krásny, keď si vezmeme všetky okolnosti, ktoré hrali proti nám. Hrali sme tragicky celú kvalifikáciu (až na zápas s Gréckom). Bosna mala pred dnešným zápasom najproduktívnejší útok z celej kvalifikácie! Hráči ako Džeko, Ibiševič, Pjanič, Misimovič, Salihovič či Begovič nehrajú Corgoň ligu, 2. Bundesligu, Tureckú ligu, či Českú ligu. Ale naopak... Hrajú Bundesligu, Premier League, Serie A, kde patria k najlepším hráčom ligy.

Prišiel PÁN TRÉNER Kozák a našich dal do laty. Jeden bojoval za druhého, druhý za tretieho. A tak to má byť. Dať do toho srdce a bojovať za Slovensko. Toto mi po celú kvalifikáciu chýbalo a pán tréner to dokázal priniesť do mužstva. Vytiahol Adama Nemca, ktorý odohral veľmi kvalitný zápas (na to, že hral len 2. zápas za repre). Dal Marekovi voľnosť a hral vynikajúco (aj keď ja som na jeho výkony v repre nikdy nepovedal krivé slovo, pretože podľa mňa hraje za repre stále veľmi dobre, patrí v každom zápase k najlepším hráčom na ihrisku, dáva do toho srdce, je tam obrovské chcenie, no čím viac chce, tým to ide ťažšie, a má moju plnú dôveru). Dal dôveru Janovi Muchovi a ten ho nesklamal. Musím pravdu povedať, že Pečovskému som vôbec neveril, ale aj tu spravil Jano Kozák skvelú prácu a nebál sa ho tam postaviť. Odohral životný zápas, ktorý okorenil šťastným gólom, nemusia také dávať vždy len bratia Česi (ktorý dnes prekvapujúco doma prehrali s Arménskom 1:2 a priznám sa v našej obývačke sme traja chlapi hnali posledných 20 minút Arménov, aby to vybojovali a nakoniec sa to podarilo).

K výkonom hráčov:

Mucha podal kvalitný výkon, možno jedna chybička, kedy mu vypadla strela spoza šestnástky a Džeko sa ocitol vo veľkej šanci.

Pekarík ma dosť prekvapil. Dlho som nevidel, tak skvelý defenzívny výkon z jeho strany, hral fakt dobre dozadu a jeho výška vôbec nebola problémom v dnešnom zápase. No bojím sa, že to bol len taký výstrel do tmy, mal by to potvrdiť v ďalších zápasoch.

Škrteľ - jeden z najlepších hráčov na ihrisku, ak nie vôbec najlepší. Dirigent našej obrany nespravil ani jednu jedinú chybičku a úplne, ale úplne vygumoval pána Džeka (hral dnes vôbec?). Takže Maťo, dnes si bol eño-ñuño.

Ďurica bol pre mňa ďalším prekvapením. Tento hráč, ktorý v posledných repre zápasoch kopil jednu chybu za druhou odohral popri Škrteľovi skvelý zápas bez jedinej chybičky. Dnes si s Maťom skvele rozumel. Už dlho som nevidel tak kvalitný defenzívny výkon v podaní celého našeho mužstva.

Hubočan tam mal tiež veľmi pekné zákroky a odohral dobrý zápas, dosť mu pomohol aj Vladko Weiss. Hubočan hral dôrazne a nekompromisne v našom pokutovom území. Niekedy som sa až bál faulu z jeho strany a následnej jedenástky, ale zvládol to.

Stanko Šesták hral v prvom polčase dobre, mal tam nejaké svetlé momenty, mám taký pocit, že je to konečne starý dobrý Stanko, ktorý viackrát dobre zrobil pri krásne rozprávke v kvalifikácii do JAR.

Kucka hral niekedy dosť riskantne v obrannej fáze, a pár krát stratil loptu. Mal tam nepresné pokusy spoza šestnástky. Ale odohral si svoje.

Pečovský je ďalší hráč, ktorý ma príjemne prekvapil. Myslel som si, že na repre nemá. Dostal sa do 3 veľmi dobrých šancí a v tej tretej konečne uspel. V defenzíve spoľahlivý výkon.

Hamšík - už som sa k nemu vyjadroval. U mňa má plnú dôveru. Taký typ hráča som v slovenskej repre ešte nezažil. Proste hráč, ktorý má bezchybný pohyb po trávniku, je vždy tam, kde byť má, skvelá technika, o prihávkach ani nepíšem (dnes ich predviedol minimálne 4 na svetovej úrovni). Poslal do tutoviek Pečovského, Nemca a Weissa. No skórovať za repre mu nie je súdené. Vidím to tak, že až priveľmi chce, no je to len otázkou času, kedy to prelomí.

Weiss zahral vpredu tak, ako sme u neho zvyknutý. Možno mal pár akcii riešiť prihrávkou, ale toto je on a je dobré, že máme takého drzáňa v repre. Dosť som čumel "jak bager na tvardu hlinu", keď som videl jeho bojovnosť a chuť v každom defenzívnom súboji. To som u neho v živote nevidel. Veľmi pomohol Hubočanovi. A jeho šanci chýbali centimetre.

Nemec, na to, že odohral len svoj 2. zápas za repre si počínal veľmi dobre. Nepamätám si, kedy naposledy som videl tak dobre zahrať ten náš problémový post v repre. Zaslúžil si gólik.

Jakubko prišiel hlavne kvôli záverečnému náporu a jeho výške, aby pomohol v defenzíve hlavou. Guedé si myslím tiež zapadol a splnil si všetky svoje povinnosti, odvracal asi 2-3 krát loptu z našej šestnástky. Jendrišek nahradil Stanka a bol s ním skoro na rovnakej úrovni, čo sa týka výkonu.

Takže takto som to videl ja. Bosna vygumovaná, v utorok nás čaká Hercegovina. Ďakujeme pán tréner. Prajem Vám to, zaslúžite si to!
07.09.2013 - 00:27:12
avatar
Suhlasim s tebou slovak v podstate so vsetkym. Azda by som pridal len to, ze Durica bol dnes porovnatelne skvely so Skrtelom. Obaja bezchybny vykon. Johny Durica je bojovnik, ja ho mam rad. Viem, ze mal v repre slabsie obdobie, ale to uz je zbytocne riesit. Ved slabsie obdobie v repre malo veru dost borcov. A mozno tim ako celok. Co bolo, to bolo.

V podstate vygumovali Dzeka, snad len jednu hlavicku s nim prehrali. A to je Dzeko skvely vo vzduchu. Inak fantasticky vykon stoperov.

Uvidime v utorok. Aj ked to nevyjde, mam nadej a vieru do dalsej kvalifikacie. A myslim, ze nie falosnu.

1 2 3 4 5 6

Ak sa chcete zapojiť do diskusie, prosím prihláste sa alebo ak ešte nemáte vlastný úcet, zaregistrujte sa.

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies