Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
24. 04.
kurzy
01:00info
TOR
BOS
NHL live
03:30info
DAL
VGK
NHL live
04:00info
EDM
LAK
25. 04.
kurzy
01:00info
TBL
FLA
NHL live
01:30info
NYI
CAR
NHL live
«

Komunita: Diskusia > MS 2014 vo futbale-kvalifikácia

Tému založil: ky7k0
30.08.2012 - 20:06:45
UZ v buduci piatok začíne kvalifikácia na MS 2014 v brazilii a Slováci odohraju prvy zápas v Litve.
Kto postupi na MS??? Komu zostanu oči pre plač??? Dostanu sa tam aj nasi???

10.09.2013 - 22:32:58
avatar
este nebol,9.3 2014 je zreb
10.09.2013 - 22:33:31
avatar
Ja ďakujem chlapcom a pánovi trénerovi, že bojovali a každý z hráčov šiel na dno svojich síl. To je dôležité. Druhý polčas už dochádzali sily, bolo to jasne vidno. Podotýkam, že sme odohrali 3 skvelé polčasy v priebehu 4 dní s mužstvom, ktoré sa nachádza na 13. priečke v Európskom rankingu. Chýbal už len ten "štvrtý polčas".

Kuwo sa po piatkovom zápase snažil brzdiť moje (podľa neho) prehnané slová chvály na Adama Nemca, ale... V prvom polčase vyhral každý súboj, každú hlavičku. Ja som normálne nechápal ako mobilne sa tam pohybuje a bol pri každej nakopnutej lopte dopredu. Dvakrát jeho hlavička resp. ľavačka minule len tesne bránu, v ktorej stál už prekonaný Begovič. Na svoju výšku má skvelú techniku, pohyb, orientáciu. Skvele si rozumie či už s Vladkom, alebo Marekom Hamšíkom. Takýto hráč keby hral v tých remízových zápasoch s Lichtenštajnskom a dvakrát s Litvou, tak by sme teraz mohli byť úplne inde. Bakoš, Jakubko, Hološko sa v tejto kvalifikácii ani nepriblížili k tomu, čo tento už 28-ročný útočník dokázal v dvoch zápasoch s Bosnou. Toto nie je preháňanie, to je všetko videné.

No nevadí, verím že Janko Kozák bude ďalej pracovať s tímom a budú takéto skvelé výkony aj naďalej.

Ešte by som dodal (a nechcel som po zápase kritizovať nikoho, ale musím), že jednoznačne najhorším hráčom na našej strane bol bohužiaľ Ďuro Kucka (+ Hubočan hral veľmi nevydarený zápas).

Ibiševič = primitív
10.09.2013 - 22:36:15
avatar
nie, este len bude.

Opakujem, priamo budu postupovat dva timy, takze sanca vacsia. Uvidime, koho nam prisudi zreb. Som ale pokojny a mam celkom dobry pocit. Mame konecne trenera, ktoreho tito borci potrebovali. Presne takyto typ kouča tu bolo treba. Ktovie, ak by bol od zaciatku tohto cyklu na lavicke, ake by to bolo... Ale to uz je zbytocne riesit. Teraz ma priestor vyskusat si nejake veci, pridu dva dolezite kvalifikacne zapasy (body do FIFA rebricka potrebujeme ako sol), pridu pripravne zapasy na otestovanie novych chlapcov.

Skoda, ze nam chyba ten pravidelne skorujuci hrac. Ale takym pracovitym bojovnym futbalom v nasadeni sa da dosiahnut vselico.

a na zaver - pacila sa mi posledna veta, ktoru povedal Janci Baci, ze bude rad, ked aj slovenski fans pridu v takom pocte na ihrisko supera a dokonca po prehre 0:1... ale toho sa asi nedozijeme.
11.09.2013 - 01:03:15
avatar
tak... po dlhom case prvy zapas repre co som videl, a bol som neskutocne priemne prekvapeny urovnou. Fakt to pod tym Kozakom vyzera inak. Tak dufam ze v takychto vykonoch budu pokracovat...
11.09.2013 - 07:21:03
avatar
yes, súhlasím...Nemec hral výborne...stále, sú to len dva zápasy a ako ukázal kvalitu v udržaní ťažkých lôpt a zapájaní spoluhráčov do útokov, tak aj ukázal, že v kľúčových momentoch nedokázal dať gól (hlavne tou hlavou)...každopádne Bosniaci sa poučili a v druhom polčase nielen vystupňovali tlak, ale aj vygumovali katalyzátor akcií SVK, keď Hamšíka bránili výborne...
12.09.2013 - 17:51:13
avatar
momentálne sme 32 team Európy. Čo nás radí do 4 kvalifikačného koša. Takže v posledných zápasoch nejde o nič. Ide o to polepšiť si aby sme boli losovaní čo najlepšie.

1 ... 1 2 3 4 5 6

Ak sa chcete zapojiť do diskusie, prosím prihláste sa alebo ak ešte nemáte vlastný úcet, zaregistrujte sa.

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies