Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
24. 04.
kurzy
01:00info
TOR
BOS
NHL live
03:30info
DAL
VGK
NHL live
04:00info
EDM
LAK
25. 04.
kurzy
01:00info
TBL
FLA
NHL live
01:30info
NYI
CAR
NHL live
«

Komunita: Diskusia > Olympiáda Peking 2022 - Hokej

Tému založil: pan kryska
06.06.2021 - 14:40:57
Slovenská reprezentácia sa bude tento rok musieť pobiť o postup na hlavný turnaj.
V kvalifikačnej skupine, ktorá sa bude hrať na Slovensku, nás postupne čakajú zápasy:

Rakúsko - Slovensko (26.08. 20:15)
Slovensko - Poľsko (27.08. 20:15)
Slovensko - Bielorusko (29.08. 20:15)

Verme, že kvalifikácia pre nás dopadne úspešne a znovu si zahráme na olympiáde aj s hráčmi z NHL.

V prípade postupu sa na hlavnom turnaji stretneme v skupine s Fínskom, Švédskom a ďalším kvalifikovaným tímom (pravdepodobne Lotyšskom).

27.08.2021 - 18:37:10
avatar
Reakcia na: Zámčan, 27.08.2021 - 18:05:33
No to by aj mňa zaujímalo. Začínal som si myslieť, že bratranec alebo agent Tatara či čo :LOL: Takto do krvi obhajovať neúčasť hráčov a presvedčovať o tom, že to bolo správne rozhodnutie napriek tomu, že ostatné krajiny sú prakticky v 100%-ej olympijskej zostave (a upozorňovať na to, že Raffl tiež odmietol napriek tomu, že to je jediný Rakúšan v NHL), som ešte nevidel.
∧ skryť ∧
Som na peenke tak sa nudim a mam kopu času.
chápem dôvod prečo odmietli to je všetko a nikde som nepresviedčal že to bolo správne rozhodnutie. Dôverujem mužstvu čo tam mame a nevyplakavam kto všetko neprišiel,kvality tam mame dosť
27.08.2021 - 22:07:52
avatar
Reakcia na: penguin89, 27.08.2021 - 15:58:18
pupo, smiem sa spýtať kto vlastne si? nejaká nastrčená figúrka zo zväzu či cudzinec alebo? Lebo mne nepríde normálne, že tvojou celodennou náplňou je tu obhajovať neúčasť našich hráčov na OH, že to tak je správne a podporovať toto ich rozhodnutie a vlastne odporúčať, aby nabudúce neprišli zas, však sú profíci atď. Argumenty sme ti tu x-krát vyvvrátili, ostatných 95% hráčov NHL z iných krajín prišlo, aj napriek neodporúčaniu hráčskej asociácie atď atď opakoval by som sa. Úprimne by ma zaujímalo, kto vlastne si? Lebo neverím, že si bežný skalný fanúšik. Ten totiž asi ťažko krvopotne bojuje 24/7 za to, aby jeho tím bol v čo najslabšom zložení a že to tak je dobre. Však to je choré myslenie a prístup... ešte to podporovať...
∧ skryť ∧
to fakt mas pocit, ze tu niekto "krvopotne bojuje 24/7 za to, aby jeho tím bol v čo najslabšom zložení"
pozri, ci nemas niekde na klavesnici take tlacitko, ze patos on/patos off
27.08.2021 - 23:48:55
avatar
Reakcia na: prasjanko, 27.08.2021 - 22:07:52
to fakt mas pocit, ze tu niekto "krvopotne bojuje 24/7 za to, aby jeho tím bol v čo najslabšom zložení" :-) pozri, ci nemas niekde na klavesnici take tlacitko, ze patos on/patos off :-D
∧ skryť ∧
Samozrejme som to myslel nadnesene, čo si myslím, že každý rozumný pochopí. Lebo už neviem ako som mal svoje pocity vyjadriť aby sa tu pochopila podstata. Že treba zmeniť mentalitu a nastavenie, aby sa reprezentačné vystúpenia začali brať vážnejšie a bola to pre hráčov česť hrať za národný tím, ako tomu bolo v minulosti. Čo sa postupom času nejak vytratilo a pointou bolo poukázať na ten rozdiel medzi minulosťou a súčasnoťou, že je to takto zle.

Tak hádam preto ja, Zámčan a ďalší, ktorým záleží na slovenskom hokeji aby napredoval, nemusíme byť za tých "zlých". A myslím si, že po rokoch skutočne aj posun dopredu začína byť vidieť. Je tu už schopnejšie vedenie, chuť robiť hokej a celý tréningový proces lepšie, mladé talenty. Hádam to vydrží.

Dneska proti Poliakom to bolo dobré. Už sme to konečne hrali vo vyššom tempe, lepšie sme korčuľovali ako proti Rakúšanom, kde som si vravel, uff chvalabohu za tie 3 body. Dnes som mal z toho dobrý pocit a na takého Jura Slafkovského radosť pozerať.
28.08.2021 - 08:12:23
avatar
Reakcia na: penguin89, 27.08.2021 - 23:48:55
Samozrejme som to myslel nadnesene, čo si myslím, že každý rozumný pochopí. Lebo už neviem ako som mal svoje pocity vyjadriť aby sa tu pochopila podstata. Že treba zmeniť mentalitu a nastavenie, aby sa reprezentačné vystúpenia začali brať vážnejšie a bola to pre hráčov česť hrať za národný tím, ako tomu bolo v minulosti. Čo sa postupom času nejak vytratilo a pointou bolo poukázať na ten rozdiel medzi minulosťou a súčasnoťou, že je to takto zle. Tak hádam preto ja, Zámčan a ďalší, ktorým záleží na slovenskom hokeji aby napredoval, nemusíme byť za tých "zlých". A myslím si, že po rokoch skutočne aj posun dopredu začína byť vidieť. Je tu už schopnejšie vedenie, chuť robiť hokej a celý tréningový proces lepšie, mladé talenty. Hádam to vydrží. Dneska proti Poliakom to bolo dobré. Už sme to konečne hrali vo vyššom tempe, lepšie sme korčuľovali ako proti Rakúšanom, kde som si vravel, uff chvalabohu za tie 3 body. Dnes som mal z toho dobrý pocit a na takého Jura Slafkovského radosť pozerať.
∧ skryť ∧
Aj v minulosti sa nám ospravedlňovali hráči s podobnych dôvodo ,okrem Satana ktorý naozaj vždy prišiel keď mohol. Zas neberme to až tak emotívne naše zlate časy trvali asi 5 rokov+ 3 roky po rozdelení, keď sa každý aj zo zranením hlásil k repre.
Mentalita a nastavenie sa výrazne zmenili od nástupu Ramseyho,ajhráči chodia lebo Repre je pre nich odrazový mostík k lepšej zmluve.
Keď si prečítam kritiku Ramseyho na Pospisila tak niečo podobne sme tu nemali tak sa veci riešia
29.08.2021 - 21:19:12
avatar
Super, super, super. Zvládlo sa to, gratulujem! Ale boli to nervy, ako vždy
Takto sa môžeme tešiť na ZOH, to by bolo veľké sklamanie keby tam nie sme a facka pre hokej, chvalabohu za toto. V skupine máme Fínov, Švédov a Lotyšov, to ani nie je také zlé.

Špinaví Bielorusi. Na MS začali zápas nechutným zákrokom na Šimona Nemca, tu bol pre zmenu ich cieľom Juro Slafkovský. Fuj. Ešteže spravodlivosť zvíťazila a môžeme Šarangovičovi ukázať viete čo.

Čo sa týka môjho zhodnotenia turnaja, dalo sa čakať, že to bude tak trochu boj a nervy. Aj tak bolo, výkon určite mohol byť aj lepší, ale aj horší. Čo nás však zúfalo trápilo, to bolo zakončenie, koľko šancí my potrebujeme na gól... ?

Z individuálnych výkonov..

Výborne Braňo Konrád! Bol pre nás oporou a to bolo pre nás kľúčové. Snáď si zachytá aj nejaký zápas v Pekingu.

Obrancovia nesklamali. Lídrom tu bol pre mňa trochu prekvapivo Peter Čerešňák, odohral skvelý turnaj a bol našim lídrom aj v produktivite. Sympaticky hrali aj Martin Gernát a Samuel Kňažko, zbytok asi taký priemer. Zaostával akurát Marek Ďaloga, ktorého hra akosi nemala hlavu a pätu

S útočníkmi to bolo horšie, tu práve haprovala tá spomínaná koncovka. V tejto oblasti je našim č.1 samozrejme Peter Cehlárik. Gól som si vedel predstaviť ešte od Adama Ružičku a Libora Hudáčka, ktorý je gólový, no zbytku som nejak v premieňaní šancí neveril...
Ale dobré momenty ukázali Juro Slafkovský, Kristián Pospíšil (hokejovo áno, mentálne klasicky nie), Marián Studenič. Od Mareka Hrivíka som čakal o niečo viac, na druhej strane bol výborným lídrom a keď bol dneska na ľade on, bol som úplne pokojný.

Od koho som čakal viac? Určite Robo Lantoši, tomu tento turnaj vyložene nesadol. Marko Daňo, tu vlastne neviem či som čakal viac, pretože jeho nominácia ma veľmi prekvapila a tu sa mi len potvrdilo, že na repre hrajúcu v najsilnejšom zložení už proste nemá. Taktiež od Tomáša Jurča som čakal viac, aj keď on do repre zostavy na rozdiel od Daňa ešte stále patrí.

Postup na ZOH je teda doma, to je hlavné, mať už tento nevďačný turnaj za sebou. Takže ďakujeme chalanom!
30.08.2021 - 10:07:24
avatar
Reakcia na: penguin89, 29.08.2021 - 21:19:12
Super, super, super. Zvládlo sa to, gratulujem! Ale boli to nervy, ako vždy :s17: Takto sa môžeme tešiť na ZOH, to by bolo veľké sklamanie keby tam nie sme a facka pre hokej, chvalabohu za toto. V skupine máme Fínov, Švédov a Lotyšov, to ani nie je také zlé. Špinaví Bielorusi. Na MS začali zápas nechutným zákrokom na Šimona Nemca, tu bol pre zmenu ich cieľom Juro Slafkovský. Fuj. Ešteže spravodlivosť zvíťazila a môžeme Šarangovičovi ukázať viete čo. Čo sa týka môjho zhodnotenia turnaja, dalo sa čakať, že to bude tak trochu boj a nervy. Aj tak bolo, výkon určite mohol byť aj lepší, ale aj horší. Čo nás však zúfalo trápilo, to bolo zakončenie, koľko šancí my potrebujeme na gól... ? Z individuálnych výkonov.. Výborne Braňo Konrád! Bol pre nás oporou a to bolo pre nás kľúčové. Snáď si zachytá aj nejaký zápas v Pekingu. Obrancovia nesklamali. Lídrom tu bol pre mňa trochu prekvapivo Peter Čerešňák, odohral skvelý turnaj a bol našim lídrom aj v produktivite. Sympaticky hrali aj Martin Gernát a Samuel Kňažko, zbytok asi taký priemer. Zaostával akurát Marek Ďaloga, ktorého hra akosi nemala hlavu a pätu :) S útočníkmi to bolo horšie, tu práve haprovala tá spomínaná koncovka. V tejto oblasti je našim č.1 samozrejme Peter Cehlárik. Gól som si vedel predstaviť ešte od Adama Ružičku a Libora Hudáčka, ktorý je gólový, no zbytku som nejak v premieňaní šancí neveril... Ale dobré momenty ukázali Juro Slafkovský, Kristián Pospíšil (hokejovo áno, mentálne klasicky nie), Marián Studenič. Od Mareka Hrivíka som čakal o niečo viac, na druhej strane bol výborným lídrom a keď bol dneska na ľade on, bol som úplne pokojný. Od koho som čakal viac? Určite Robo Lantoši, tomu tento turnaj vyložene nesadol. Marko Daňo, tu vlastne neviem či som čakal viac, pretože jeho nominácia ma veľmi prekvapila a tu sa mi len potvrdilo, že na repre hrajúcu v najsilnejšom zložení už proste nemá. Taktiež od Tomáša Jurča som čakal viac, aj keď on do repre zostavy na rozdiel od Daňa ešte stále patrí. Postup na ZOH je teda doma, to je hlavné, mať už tento nevďačný turnaj za sebou. Takže ďakujeme chalanom! :sr:
∧ skryť ∧
Podľa mna Dano odohral veľmi dobrý turnaj, je hráč do kombinácie a takisto na čiernu robotu. Zlepšil hlavne pohyb a prvý krok to bolo jasne vidieť.
Jurco ešte nemá formu to že je pre nás stále rozdielovým hracom sa nemusíme baviť (Tatar by nevyzeral asi lepšie keďže má odtrenovane ešte menej,pri všetkej individuálnej kvalite,ale nechajme tak tu diskusiu sme viedli).
Ruzicka s Lantosim si nesadli smerom dopredu ich bolo vidieť ale v defenzíve sa dostavali pod tlak a potom horel
Hrivik bol líder aj keď až tak nedominoval, k nemu ešte Hudacek Konrád a Ceresnak.
V obrane zaostával asi len Daloga mne sa nepáčil už na MS. Marincin Ceresnak Gernat sú EU extratrieda, Nemca nepočítam ten pôjde po sezóne asi do zámoria, Grman hral veľmi zodpovedne vzadu skoro bez chyb, Kňažko potvrdil vysoký štandard a dúfam že dostane ice time vo Fínsku.
30.08.2021 - 10:39:04
avatar
Reakcia na: pupo, 30.08.2021 - 10:07:24
Podľa mna Dano odohral veľmi dobrý turnaj, je hráč do kombinácie a takisto na čiernu robotu. Zlepšil hlavne pohyb a prvý krok to bolo jasne vidieť. Jurco ešte nemá formu to že je pre nás stále rozdielovým hracom sa nemusíme baviť (Tatar by nevyzeral asi lepšie keďže má odtrenovane ešte menej,pri všetkej individuálnej kvalite,ale nechajme tak tu diskusiu sme viedli). Ruzicka s Lantosim si nesadli smerom dopredu ich bolo vidieť ale v defenzíve sa dostavali pod tlak a potom horel Hrivik bol líder aj keď až tak nedominoval, k nemu ešte Hudacek Konrád a Ceresnak. V obrane zaostával asi len Daloga mne sa nepáčil už na MS. Marincin Ceresnak Gernat sú EU extratrieda, Nemca nepočítam ten pôjde po sezóne asi do zámoria, Grman hral veľmi zodpovedne vzadu skoro bez chyb, Kňažko potvrdil vysoký štandard a dúfam že dostane ice time vo Fínsku.
∧ skryť ∧
Súhlasím s Daňom. V zápase s Poľskom vybojoval minimálne 2 presilovky. Nie je to hráč do 1-2. formácie, no v tých nižších formáciách hrá veľmi dobre, je to tiež hráč do oslabení. Stále si myslím, že lepší ako taký Marcinko, Buc alebo Sukeľ.
30.08.2021 - 10:54:58
avatar
Reakcia na: balasic, 30.08.2021 - 10:39:04
Súhlasím s Daňom. V zápase s Poľskom vybojoval minimálne 2 presilovky. Nie je to hráč do 1-2. formácie, no v tých nižších formáciách hrá veľmi dobre, je to tiež hráč do oslabení. Stále si myslím, že lepší ako taký Marcinko, Buc alebo Sukeľ.
∧ skryť ∧
Zlepšil hlavne prvý krok čo mu v zámorí vyčítali, uvidíme kde podpise.
30.08.2021 - 11:56:52
avatar
Absolutny suhlas s Danom, nanho som bol zvedavy, hlavne na korculovanie, co bola jeho asi najslabsia stranka. A zda sa , ze spravil pokrok, len tak dalej Marko!
30.08.2021 - 13:39:25
avatar
Reakcia na: balasic, 30.08.2021 - 10:39:04
Súhlasím s Daňom. V zápase s Poľskom vybojoval minimálne 2 presilovky. Nie je to hráč do 1-2. formácie, no v tých nižších formáciách hrá veľmi dobre, je to tiež hráč do oslabení. Stále si myslím, že lepší ako taký Marcinko, Buc alebo Sukeľ.
∧ skryť ∧
Marcinko a Buc su uz hadam definitivne reprezentacna minulost. Marcinko s Bucom uz maju svoj vek a pri omladzovani tam nemaju co robit.

Sukel od domacich MS neurobil ziaden krok vpred, prave naopak mam pocit, ze urobil 2 vzad. Aj na poslednych MS to nebola ziadna slava, hlavne co sa tyka zakoncenia. Myslim, ze Roman je uz vo svojom mladom veku lepsi ako on, a do 4. formacie hrac ako lusk. Podobne Griger.

Daloga bol v lese presne tak isto, ako na MS. Neviem, preco tak vykonnostne klesol, ved doteraz ked hral, tak patril vzdy k najlepsim v time. Asi najvacsie sklamanie kvalifikacie.

Dano prekvapivo nehral vobec zle, sam som bol prekvapeny, ako rychlo na jeho pomery korculuje, dostaval sa do sanci, bol aktivny, nemam voci nemu aktualne ziadne vyhrady.
30.08.2021 - 17:06:56
avatar
Jeden detail, ktorý som si po týchto troch zápasoch uvedomil:

Slovenský útok-
Naše "európske hviezdy" (Hrivik, Cehlarik, Hudáček, Pospíšil) versus hráči na hrane NHL/AHL (Daňo, Studenic, Jurčo, Lantosi, Ružička) vyznieva jednoznačne v prospech Európy. Zo zámorských útočníkov obstáli lepšie iba keď Ružička a Daňo, zvyšok slabota.

Záver - netreba vehementne brat všetko spoza mora,ale záleží aj od prínosu toho ktorého hráča.

Tiež z obrancov bol najlepší jednoznačne Čerešňak, niekoľkokrát som sa divil, že prečo hra "iba" českú ligu. ..
30.08.2021 - 18:20:27
avatar
Reakcia na: Caezar18, 30.08.2021 - 17:06:56
Jeden detail, ktorý som si po týchto troch zápasoch uvedomil: Slovenský útok- Naše "európske hviezdy" (Hrivik, Cehlarik, Hudáček, Pospíšil) versus hráči na hrane NHL/AHL (Daňo, Studenic, Jurčo, Lantosi, Ružička) vyznieva jednoznačne v prospech Európy. Zo zámorských útočníkov obstáli lepšie iba keď Ružička a Daňo, zvyšok slabota. Záver - netreba vehementne brat všetko spoza mora,ale záleží aj od prínosu toho ktorého hráča. Tiež z obrancov bol najlepší jednoznačne Čerešňak, niekoľkokrát som sa divil, že prečo hra "iba" českú ligu. ..
∧ skryť ∧
Musis vziat do uvahy, ze v zamori zacina sezona o dost neskor ako v Europe. Zatial co v Europe uz priprava vrcholi, a hracom za tyzden ci dva zacina sezona, v zamori zacina sezona az 15.10 (AHL), co je viac ako mesiac oproti Europe. To moze zasadne skreslovat kvalitu hracov. Mesiac pripravy je obrovsky rozdiel.

Dalsia vec, koho ineho by si zobral namiesto zamorskych hracov? Mne ozaj ziaden lepsi dostupny hrac nenapada. Mali sme tam to najlepsie, co bolo v danej situacii k dispozicii.

A napriklad Studenic hral dobre. Svojim megarychlym korculovaim riadne podkuroval superovym hracom. Ano, nie je to ziaden lider, co bude sypat body jedna radost, ale na defenzivne ulohy je to nesmierne platny hrac.

Ale Lantosi s Jurcom hrali ozaj pod priemer. U Lantosiho bolo vidno, ze je absolutne z formy, Jurco bol v lese totalne, ten sa zviditelnil akurat faulmi.

Napriklad ani Hrivik nezahral tak dobre ako na MS. Ano, ked bol na lade, bol platnym hracom, lidrom a siel z neho pokoj, z ofenzivneho hladiska to bolo ale biedne. A to mu sezona zacina za 3 dni, nie za mesiac a pol.
31.08.2021 - 07:35:35
avatar
Reakcia na: Terminatoir, 30.08.2021 - 18:20:27
Musis vziat do uvahy, ze v zamori zacina sezona o dost neskor ako v Europe. Zatial co v Europe uz priprava vrcholi, a hracom za tyzden ci dva zacina sezona, v zamori zacina sezona az 15.10 (AHL), co je viac ako mesiac oproti Europe. To moze zasadne skreslovat kvalitu hracov. Mesiac pripravy je obrovsky rozdiel. Dalsia vec, koho ineho by si zobral namiesto zamorskych hracov? Mne ozaj ziaden lepsi dostupny hrac nenapada. Mali sme tam to najlepsie, co bolo v danej situacii k dispozicii. A napriklad Studenic hral dobre. Svojim megarychlym korculovaim riadne podkuroval superovym hracom. Ano, nie je to ziaden lider, co bude sypat body jedna radost, ale na defenzivne ulohy je to nesmierne platny hrac. Ale Lantosi s Jurcom hrali ozaj pod priemer. U Lantosiho bolo vidno, ze je absolutne z formy, Jurco bol v lese totalne, ten sa zviditelnil akurat faulmi. Napriklad ani Hrivik nezahral tak dobre ako na MS. Ano, ked bol na lade, bol platnym hracom, lidrom a siel z neho pokoj, z ofenzivneho hladiska to bolo ale biedne. A to mu sezona zacina za 3 dni, nie za mesiac a pol.
∧ skryť ∧
Súhlasím s Tebou. Zostava bola skutočne to najlepšie, čo sme mohli mať, ak odpočítame tých, ktorí nemohli či odmietli.... Jedine možno mi tam chýbal Martin Bakoš i keď neviem, či je v pohode. Ja som si len všimol tú skutočnosť, že tí naši európski hráči boli lídrami.
03.09.2021 - 12:24:57
avatar
Turnaj je za nami, chvalabohu s úspešným koncom. Veril som tomuto mužstvu napriek neúčasti hráčov z NHL. A k tomu sa chcem vyjadriť. Už sa tu toho podiskutovalo dosť, ale myslím si, že neúčasť hlavne Tatara, ale aj ďalších je sklamanie z prístupu k reprezentácii. Argumenty o príprave u mňa neobstoja - o turnaji vedeli dlhodobo, mohli si so svojimi trénermi a špecialistami nastaviť prípravu podľa toho. Druhá vec - padol tu argument, že keď stratia dva týždne z prípravy, už to nedobehnú - takže Fehérváry, Studenič, Jaroš... ani nemusia chodiť do kempov, veď budú nepripravení? Takisto mimo. Keď si človek spomenie na Petra Šťastného, ktorí si takmer v 40-ke dal ako podmienku pri podpise zmluvy v NHL možnosť reprezentovať, na Demitru so zlomeným prstom, na všetkých tých, ktorí prišli v Salt Lake City na zápas o nič... Tu sa ukázalo srdce a národná hrdosť. A takýchto prípadov je viac. V tomto kontexte si viac vážim aj hráčov, ktorí sa urazili, keď sa nedostali na nejaké majstrovstvá (Julo Hudáček), pretože aj týmto postojom, síce nešťastným, ukázali, že CHCÚ reprezentovať a že im na tom ZÁLEŽÍ...
03.09.2021 - 13:53:47
avatar
Reakcia na: milobo87, 03.09.2021 - 12:24:57
Turnaj je za nami, chvalabohu s úspešným koncom. Veril som tomuto mužstvu napriek neúčasti hráčov z NHL. A k tomu sa chcem vyjadriť. Už sa tu toho podiskutovalo dosť, ale myslím si, že neúčasť hlavne Tatara, ale aj ďalších je sklamanie z prístupu k reprezentácii. Argumenty o príprave u mňa neobstoja - o turnaji vedeli dlhodobo, mohli si so svojimi trénermi a špecialistami nastaviť prípravu podľa toho. Druhá vec - padol tu argument, že keď stratia dva týždne z prípravy, už to nedobehnú - takže Fehérváry, Studenič, Jaroš... ani nemusia chodiť do kempov, veď budú nepripravení? Takisto mimo. Keď si človek spomenie na Petra Šťastného, ktorí si takmer v 40-ke dal ako podmienku pri podpise zmluvy v NHL možnosť reprezentovať, na Demitru so zlomeným prstom, na všetkých tých, ktorí prišli v Salt Lake City na zápas o nič... Tu sa ukázalo srdce a národná hrdosť. A takýchto prípadov je viac. V tomto kontexte si viac vážim aj hráčov, ktorí sa urazili, keď sa nedostali na nejaké majstrovstvá (Julo Hudáček), pretože aj týmto postojom, síce nešťastným, ukázali, že CHCÚ reprezentovať a že im na tom ZÁLEŽÍ...
∧ skryť ∧
O turnaji vedel každý dlhodobo, ale musíš uznať že je rozdiel keď ti skončí sezóna v apríli/máji a v júli že?
Cernak nešiel na tlak klubu. Každý bol sklamaný s výkonov Jurca čo myslíš žeby Tatar s trojtyzdnovou prípravou zahral lepšie?
Ešte raz okrem Satana sa ospravedlnil už každý či Demitra Hossa Chara atd. V tých rokoch keď sa každý hlásil do repre sme hrali o medail (to obdobie bolo max. 5 rokov)alebo bolo tesne po rozdelení republiky a každý cítil krivdu.
04.09.2021 - 20:06:09
avatar
Číne hrozí vylúčenie. Nemajú absolútne konkurencieschopný tím, nevedia poriadne korčuľovať, prídu hráči z NHL a v skupine majú Kanadu a USA. V rebríčku IIHF sú pred nimi aj Srbsko, Holandsko či dokonca Španielsko. Podľa niektorých by skóre so zámorskými tímami mohlo byť pokojne aj trojciferné. No podľa mňa by Kanada vyhrala aj keby tam hral McDavid so Stamkosom bez brankára. IIHF chce predísť hanbe. Spomína ale, že by dovolila nastúpiť za Čínu cudzincom, ktorí čo to odohrali v Číne (úprimne, nepáči sa mi, že takýmto spôsobom ohýbajú pravidlá pre Čínu. Skoro každý sa teraz Číne líška a podvoľuje). No dúfam, že ich vylúčia. Ja som hovoril od začiatku, že Čína nemá čo robiť ani na druhotriednom turnaji, nie to na olympiáde a ešte k tomu s hráčmi z NHL. Domáci tím alebo nie, nemajú tam čo robiť.

Nevedia hrať hokej. Niektorí v Číne ani nevedia, že taký šport existuje. Posúďte sami: https://sport.aktuality.sk/c/238858/video-poriadny-trapas-novacika-khl/
05.09.2021 - 20:00:28
avatar
Ako tipujete zostavu canady?

stamkos MacKinnon Tavares
stone McDavid Huberdeau
Crosby Bergoron Marchand
Eberle Point Nugent Hopkins
Barzal

Letang Barrie
Makar Hamilton
Doughty Ekblad
07.09.2021 - 08:29:51
avatar
Tatar sa včera vyjadril k neúčasti na kvalde.
Príprava na sezónu trvá 8-10 týždňov, tento rok ju musel skrátiť na 4-5. Pred kempom vo Zvolene bol 1x na ľade. Povedal jasne že si to nemohol dovoliť skoro 2 týždne vynechať lebo by ho to v sezóne dobehlo, tak to bolo aj s vedením odkomunikované ktoré to chápalo,ale mohli to dať aj tak von aby to ľudia chápali a predbehlo sa špekuláciám
25.09.2021 - 14:36:40
avatar
Tady je jízdní řád repre na OH:10.2.Slovensko-Finsko v 9:40. 11.2 Švédsko v 9:40. 13.2.Lotyšsko v 5:10 Přidám zápasy Česka 9.2 Dánsko v 14:10 11.2.Švýcarsko v 9:40 12.2.Rusko v 14:10.Pokud to tady bylo již napsáno tak se omlouvám.
07.10.2021 - 18:36:09
avatar
vybrali 3 hráče na OHalát,Pastrňák,Voráček

< 1 ... 3 4 5 6 7 8 ... 32 >

Ak sa chcete zapojiť do diskusie, prosím prihláste sa alebo ak ešte nemáte vlastný úcet, zaregistrujte sa.

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies