Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
20. 04.
kurzy
23:00info
CAR
NYI
NHL live
02:00info
BOS
TOR
NHL live
21. 04.
kurzy
18:30info
FLA
TBL
NHL live
21:00info
NYR
WSH
NHL live
01:00info
WPG
COL
NHL live
04:00info
VAN
NSH
«

Komunita: Diskusia > Calgary Flames

Tému založil: miropo
06.03.2011 - 13:10:52
Čo si myslíte, akú šancu by mali Flames v PO, pokiaľ by už teraz ostala tabuľka, tak ako je? A čo si myslíte, ostanú vôbec na postupovej pozícií? Nebolo by skvele mať na západe dva kanadské tímy v PO? A čo tak prvé kolo Canucks vs. Flames (v prípade 8. postupovej pozícií u Flames)? Dva kanadské tímy proti sebe, hneď v úvode? Kedy sme mali naposledy niečo také? Ináč držím palce aj Torontu na východe, nech máme v PO 3 kanadské tímy, aj, keby sa Toronto a Calgary ďaleko nedostali, tak si myslím, žeby to bolo skvelé

10.04.2016 - 18:11:56
avatar
Reakcia na: jozi P, 10.04.2016 - 14:03:00
Absolútny súhlas zo všetkým čo si napísal, som rád ,že niekto má rovnaký názor na Flames. Backlund ma prekvapil, takú fazónu akú s Colbornom ukázali posledný mesiac som rozhodne nečakal a je škoda, že sa základná časť už skončila i keď toľko šťastných gólov čo tí dvaja teraz dali im už možno do konca kariéry nepadne. Mňa najviac sklamal Bennett- no sklamal je silné slovo- je mladý a určite sa zmení, ale trápi ma jeho hra na seba, slabá obrana a hlavne množstvo zbytočných faulov za ktoré pravidelne fasujeme góly kedže oslabovka bola \"najlepšia\" v lige- no aby som len nepindal, zostal som príjemne prekvapený tou zmenou a počtom SH gólov na konci.
∧ skryť ∧
Bennett mi trochu pripomenul P.K.Subana... P.K. mal tiez vo svojom zrode problem s tym ze hral ako jednotlivec a nie timovo hodne bol za to buzerovany a trestany... presne toto je vidiet u Bennetta doteraz, je to ako keby len cakal na puk a aby urobil nejaky ulet ktory by mu priniesol potlesk, Backlund to tuto sezonu casto urobil, ale on na svoj uspech pouziva rozum a taktiku celeho utoku... Bennett je zatial v takej pozicii z mojho pohladu ze bud prerazi dalsi alebo treti rok. Je taky nevyzrety este na timovu spolupracu, taky trosku sebec zatial. Kto sleduje Flames, musi mat prehlad a podobny nazor, vysledky nepustia, z Bennetta si CGY chcelo spravit na zaciatku play-off minuly rok velku atrakciu ako keby to bol MCDavid ale tak kto vidi co je marketing a cim viac ludi na stadione tym lepsie, samozrejme ze jeho kariere to nemohlo prospiet, lebo od jeho telesnej schranky mat take ocakavania ako od MCDavida nie je mozne. Za posledne roky najvacsi talent ktory do CGY prisiel je jednoznacne Johnny Gaudreau a ked tohoto hraca neudrzia a nedaju mu priestor ako potrebuje skoda jeho talentu a prajem mu ine muzstvo v jeho rozvoji... kazdopadne si prajem jeho ako buducnost Flames... Co hovoris na Engellanda? Ma tento clovek este sancu pokracovat u Flames? Ja typujem ze skonci u NJD dalsiu sezonu... to je take parkovisko hracov co skoncili u Flames
11.04.2016 - 15:23:33
avatar
Reakcia na: DarroCGY, 10.04.2016 - 18:11:56
Bennett mi trochu pripomenul P.K.Subana... P.K. mal tiez vo svojom zrode problem s tym ze hral ako jednotlivec a nie timovo hodne bol za to buzerovany a trestany... presne toto je vidiet u Bennetta doteraz, je to ako keby len cakal na puk a aby urobil nejaky ulet ktory by mu priniesol potlesk, Backlund to tuto sezonu casto urobil, ale on na svoj uspech pouziva rozum a taktiku celeho utoku... Bennett je zatial v takej pozicii z mojho pohladu ze bud prerazi dalsi alebo treti rok. Je taky nevyzrety este na timovu spolupracu, taky trosku sebec zatial. :s03: Kto sleduje Flames, musi mat prehlad a podobny nazor, vysledky nepustia, z Bennetta si CGY chcelo spravit na zaciatku play-off minuly rok velku atrakciu ako keby to bol MCDavid ale tak kto vidi co je marketing a cim viac ludi na stadione tym lepsie, samozrejme ze jeho kariere to nemohlo prospiet, lebo od jeho telesnej schranky mat take ocakavania ako od MCDavida nie je mozne. Za posledne roky najvacsi talent ktory do CGY prisiel je jednoznacne Johnny Gaudreau a ked tohoto hraca neudrzia a nedaju mu priestor ako potrebuje skoda jeho talentu a prajem mu ine muzstvo v jeho rozvoji... kazdopadne si prajem jeho ako buducnost Flames... Co hovoris na Engellanda? Ma tento clovek este sancu pokracovat u Flames? Ja typujem ze skonci u NJD dalsiu sezonu... to je take parkovisko hracov co skoncili u Flames :LOL:
∧ skryť ∧
Bennett jednoznačne nie je mentálne na úrovni hráča NHL. Engelland? No má ešte rok zmluvy asi niečo cez 3 melóny. Takže si myslím, že je nevymeniteľný. A k jeho hre? Nemám na neho veľké nároky takže ma neprekvapuje to čo predvádza a povedal by som, že dobre aj tak veď dokáže aj horšie . Viac ma sere, že dostáva až veľa času na ľade ale asi si urobil očko u trénera vlani keď hral s Brodiem po zranení Gia. Budúcu sezónu ho vidím na tribúne ako siedmeho beka. Hrať by mali Gio- Brodie, Dougie-Jokypakka a Wideman-Nakládal. Čakal som, že aspoň niekomu pár krát rozbije hubu (alebo Bollig) za to ako si niektorí dovoľujú na Johnnyho no oni nič. Neviem či to majú zakázané alebo čo, ale ak by bolo na mne, tak miesto v zostave by mal iba aby chránil chlapcov. Ak GM privedie cez leto obrancu tak dúfam, že nejakého defenzívneho psa typu Ulf Samuelsson . Ináč sa teším na Rasmesa Anderssona tak o dva roky v prvom mužstve- ten chlapec ma uchvátil v predsezónnych dueloch (mal výbornú sezónu v OHL) a ak bude takto napredovať tak z neho bude veľká star.
11.04.2016 - 23:04:45
avatar
Reakcia na: jozi P, 11.04.2016 - 15:23:33
Bennett jednoznačne nie je mentálne na úrovni hráča NHL. Engelland? No má ešte rok zmluvy asi niečo cez 3 melóny. Takže si myslím, že je nevymeniteľný. A k jeho hre? Nemám na neho veľké nároky takže ma neprekvapuje to čo predvádza a povedal by som, že dobre aj tak veď dokáže aj horšie :-D . Viac ma sere, že dostáva až veľa času na ľade ale asi si urobil očko u trénera vlani keď hral s Brodiem po zranení Gia. Budúcu sezónu ho vidím na tribúne ako siedmeho beka. Hrať by mali Gio- Brodie, Dougie-Jokypakka a Wideman-Nakládal. Čakal som, že aspoň niekomu pár krát rozbije hubu (alebo Bollig) za to ako si niektorí dovoľujú na Johnnyho no oni nič. Neviem či to majú zakázané alebo čo, ale ak by bolo na mne, tak miesto v zostave by mal iba aby chránil chlapcov. Ak GM privedie cez leto obrancu tak dúfam, že nejakého defenzívneho psa typu Ulf Samuelsson ;-) . Ináč sa teším na Rasmesa Anderssona tak o dva roky v prvom mužstve- ten chlapec ma uchvátil v predsezónnych dueloch (mal výbornú sezónu v OHL) a ak bude takto napredovať tak z neho bude veľká star.
∧ skryť ∧
boha! ja ze uz mu kontrakt koncil tento rok Engellandovi!!! No to je v prdeli, dobre si to vystihol, na utokoch Flames sa dost a vlastne aj celkom pochopitelne vsetci dovoluju a nikto ich nevie chranit... Bollig ten nieco zacne a hned je na lade rozesekany jak puzzle. Trend bitkarov v NHL rapidne klesa NHLPA na to tlaci ale ja hovorim ze v kadri treba mat nejakeho "hromotlka" co podobne situacie vyriesi a ostatnych trochu zastrasi. defenzivny pes Samuelsson to ti vyslo... posledny bitkar co odisiel z CGY bol McGrattan ten bol podareny ale hokej hral asi ako ja . Chce to jednoznacne nejake zvieratko inak sa neprebiju dalej to je jasne. Andersson je buducnost, ja len dufam ze mu to napredovanie aj zostane bez podobnych hracov to CGY dalej ako za druhe kolo PO nedotiahne. Nechajme sa prekvapit co nas caka.
12.04.2016 - 17:29:02
avatar
Reakcia na: DarroCGY, 11.04.2016 - 23:04:45
:CRY: boha! ja ze uz mu kontrakt koncil tento rok Engellandovi!!! No to je v prdeli, dobre si to vystihol, na utokoch Flames sa dost a vlastne aj celkom pochopitelne vsetci dovoluju a nikto ich nevie chranit... Bollig ten nieco zacne a hned je na lade rozesekany jak puzzle. Trend bitkarov v NHL rapidne klesa NHLPA na to tlaci ale ja hovorim ze v kadri treba mat nejakeho \"hromotlka\" co podobne situacie vyriesi a ostatnych trochu zastrasi. defenzivny pes Samuelsson :LOL: :LOL: to ti vyslo... posledny bitkar co odisiel z CGY bol McGrattan ten bol podareny ale hokej hral asi ako ja :-P . Chce to jednoznacne nejake zvieratko inak sa neprebiju dalej to je jasne. Andersson je buducnost, ja len dufam ze mu to napredovanie aj zostane bez podobnych hracov to CGY dalej ako za druhe kolo PO nedotiahne. Nechajme sa prekvapit co nas caka. :s04:
∧ skryť ∧
Minulé leto Treliving zaspal. L.A. angažovali Lučiča, Ducks- Stewarta, Vancouver myslím Dorsetta, Edmonton teraz Maroona a my??? Frolík. A ešte sa zbavil McGrattena- ten mohol kľudne hrať na farme u nás a posielať ho hore dole keď je treba ako vlani.


Čo je horšie zmluvy na ďalší rok majú aj Wideman, Šmíd, Raymond.... som zvedavý ako podpíše #23 a #13?
13.04.2016 - 00:24:51
avatar
Reakcia na: jozi P, 12.04.2016 - 17:29:02
Minulé leto Treliving zaspal. L.A. angažovali Lučiča, Ducks- Stewarta, Vancouver myslím Dorsetta, Edmonton teraz Maroona a my??? Frolík. A ešte sa zbavil McGrattena- ten mohol kľudne hrať na farme u nás a posielať ho hore dole keď je treba ako vlani. [enter] Čo je horšie zmluvy na ďalší rok majú aj Wideman, Šmíd, Raymond.... som zvedavý ako podpíše #23 a #13? :-/
∧ skryť ∧
Tazka pravda... minuly rok pred uzavierkou ked tahali a nahanali body kde sa dalo, zranil sa Giordano, kazdy cakal ze GM urobi riadny nakup ved uz nemal kto byt v obrane a prisiel SCHLEMKO... ako nejaka hviezda... ako nic proti hral dostojne ale naozaj som pri tolkych volnych esach cakal viac od Trelivinga... Smido je v prdeli, podla mna ten v NHL konci a Raymond za 30 zapasov 5bodov... to je horsie ako gula na nohe mat s takym hracom kontrakt. Zmluvy koncia tento rok: Hiller, Backstrom, Ramo, Ortio, Gaudreau, Monahan, Colborne, Jooris, Nakladal, Grant. ked to clovek porata, oni ani nemozu moc skakat s nakupom, Frolik(4,3) im zatazil s Hamiltonom(5,7) riadne ucet... Hamiltona by som ponukol, ale pochybujem ze ho niekto s kontraktom do 2020 niekto za take prachy by chcel a hlavne po tom co predvadza na lade . Co bolo vlastne Smidovi posledne? Posledna info bola ze bol poslany na kondicak do Stocktonu a od tej doby som ho nevidel na lade... McGrattan bol lacny a hlavne sikovny... ked si spomeniem alebo pozriem archiv jeho bitiek, vsetky mali co do seba bol to sialenec na spravnom mieste
13.04.2016 - 00:28:31
avatar
Reakcia na: Bernard, 12.04.2016 - 16:50:05
https://www.youtube.com/watch?v=_lCCSjDmNZU
∧ skryť ∧
gratulujem ti Bernard... zabil si mi minutu zivota nudnym odkazom na YT.
17.04.2016 - 13:35:04
avatar
O útočníka pražské Sparty Daniela Přibyla je v zámoří velký zájem. Hovoří se minimálně o polovině mančaftů. Nejpravděpodobnějším kandidátem na zisk třiadvacetiletého forvarda se zdají být Calgary Flames. Klub se však k této informaci, kterou přinesl respektovaný novinář Elliotte Friedman, zatím nevyjádřil.
25.06.2016 - 02:59:22
avatar
1kolo Matthew Tkachuk... moze byt...
25.06.2016 - 08:14:44
avatar
Brankár za 2 a 3 kolo plus Tkachuk = veľká spokojnosť
26.06.2016 - 01:08:22
avatar
Reakcia na: jozi P, 25.06.2016 - 08:14:44
Brankár za 2 a 3 kolo plus Tkachuk = veľká spokojnosť
∧ skryť ∧
Tak tak... Treliving sa trochu predviedol... Celkom dobre to vyriesil a nepustil ani vyber v prvom kole ako znela ponuka za Fleuryho... No a mozu sa sustredit na Gaudreaua a Monahana a dalsich kritickych... som zvedavy kto pojde z kola von.
19.08.2016 - 19:00:39
avatar
Monahan podepsal na 7 let za 6,3mega za sezonu
19.08.2016 - 19:23:33
avatar
Ano, pekny podpis. Dostal podobne ako MacKinnon ci Scheifele.
16.09.2016 - 19:35:23
avatar
Na skúške Nicklas Grossman. Ďalší hráč so spoločnou minulosťou s Gulutzanom. Tak sa nám to pomaly zbiera Vey, Higgins, Chiasson... Takže na Nakládala môžeme zabudnúť. Na druhej strane som zvedavý na toho Grossmana, lebo obrancu s takými telesnými parametrami treba ako soľ, len či bude stíhať rýchlostne a jeho prínos vo fyzickej hre bude prevažovať nad neobratnosťou? Plus dnes nadránom začína turnaj mladíkov YOUNG STARS CLASSIS - prvý zápas proti Winnipegu
17.09.2016 - 20:55:56
avatar
Nakladal aj za Cesko ukazuje svoje kvality. Myslim si, ze si najde job v NHL.
11.10.2016 - 00:27:34
avatar
Gaudreau - $6,750,000 na 6 rokov. To je parádny podpis pre Calgary!
11.10.2016 - 08:51:55
avatar
Reakcia na: Reese, 11.10.2016 - 00:27:34
Gaudreau - $6,750,000 na 6 rokov. To je parádny podpis pre Calgary!
∧ skryť ∧
Presne tak. Výborné zmluvy podpísal s Johnym aj Monahanom.
12.10.2016 - 22:01:59
avatar
FORWARDS

Johnny Gaudreau - Sean Monahan - Kris Versteeg

Matthew Tkachuk - Sam Bennett - Troy Brouwer

Micheal Ferland - Mikael Backlund - Michael Frolik

Lance Bouma - Matt Stajan - Alex Chiasson

DEFENCE

Mark Giordano - Dennis Wideman

TJ Brodie - Deryk Engelland

Nicklas Grossman - Dougie Hamilton

GOALTENDER

Brian Elliott

To si asi niekto robí srandu, že Engelland v druhom páre a Jokipakka na tribúne
12.10.2016 - 22:16:55
avatar
Engelland v druhom páre
13.10.2016 - 12:29:39
avatar
Reakcia na: jozi P, 12.10.2016 - 22:01:59
FORWARDS Johnny Gaudreau - Sean Monahan - Kris Versteeg Matthew Tkachuk - Sam Bennett - Troy Brouwer Micheal Ferland - Mikael Backlund - Michael Frolik Lance Bouma - Matt Stajan - Alex Chiasson DEFENCE Mark Giordano - Dennis Wideman TJ Brodie - Deryk Engelland Nicklas Grossman - Dougie Hamilton GOALTENDER Brian Elliott To si asi niekto robí srandu, že Engelland v druhom páre a Jokipakka na tribúne :s01:
∧ skryť ∧
ja nechaaaapem... co im mrda? Jokkiho nechaju sediet a tu kotvu CGY daju do druhej D formacie... nemam na to co povedat, bud tam niekto fajci co nema alebo maju radi cierny humor.
13.10.2016 - 19:00:21
avatar
Podozrivé mi to bolo keď som na nejakej stránke o hokeji narazil na článok o známostiach Engellanda a Gulutzana. Prečítal som len nadpis a s pocitom, že na bulvár serem, no teraz mi to začína nejak dochádzať... varovaním mohli byť skúšobné kontrakty pre Higginsa, Grossmana či angažovanie Chiassona s Veyom, že šancu budú dostávať hráči ktorých tréner pozná a zrejme žiada do mužstva.

Ináč ak si niekto myslel, že problém Flames vlani bol záležitosť brankárov tak ho príprava a tento zápas vyviedli z omylu. Defenzívna hra niektorých jedincov stojí slušne povedané za hovno. Individuálne chyby hráčov si doslova pýtajú góly súpera do našej siete a chytať môže hocikto a nepomôže to. Celý zápas si pozriem až zajtra v práci no aj z highlightov vidno to trápenie. Dúfam, že sa to postupne zlepší a Calgary nám budú robiť viac radosť, veď s novým trénerom by mal prísť aj avizovaný nový systém hry no zatiaľ som nevybadal žiadny rozdiel...

< 1 ... 7 8 9 10 11 12 ... 15 >

Ak sa chcete zapojiť do diskusie, prosím prihláste sa alebo ak ešte nemáte vlastný úcet, zaregistrujte sa.

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies