Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
23. 04.
kurzy
01:00info
NYR
WSH
01:30info
FLA
TBL
NHL live
03:30info
WPG
COL
04:00info
VAN
NSH
NHL live
24. 04.
kurzy
01:00info
TOR
BOS
NHL live
03:30info
DAL
VGK
NHL live
04:00info
EDM
LAK
«

Komentáre:

Nick Foligno by sa mohol pripojiť k bratovi

Qucoboy Ignorovať19. 07. 2021 07:14
Skutočne ho Minnesota potrebuje? Načo im prosím bude? Opäť odďaľujeme prestavbu, či sme sa zbavili Pariseho, tak treba priviesť iného veterána, aby bol "limit" naplnený?
Wild Ignorovať19. 07. 2021 12:19
A akých veteránov momentálne Minnesota má? Podpísaní hráči nad 30 rokov sú iba Zuccarello, Spurgeon a Talbot. Guerin žiadnu prestavbu neodďaľuje, no nedá sa hrať len s mladíkmi bez veteránov, ktorých postavenie vie byť silne založené aj na tom, aby mohli byť vzormi pre mladíkov, nie len na ľade ale aj mimo neho. Druhá vec, akých mladíkov tam majú Wild postaviť? Boldy bude najskôr v základe, ale je ľavé krídlo, Rossi k septembru 2021 bude mať 18 mesiacov bez hokeja (nerátajúc do toho 4 zápasy na WCJ a 1 zápas za ZSC Lions) a prekonal ťažké srdcové problémy, Beckman má za sebou celkom slabú sezónu vo WHL/AHL a je ľavé krídlo, v štvrtom útoku možno dostane miesto Dewar (ale opäť ľavé krídlo), v obrane najskôr Addison a možno aj Menell, ak sa ho podarí dotiahnuť. Khovanov sa nedokázal presadiť v KHL, takže nič viac ako AHL ho nečaká, Khusnutdinov a O'Rourke sú ešte príliš mladý. Wild majú síce viacero dobrých mladíkov, no väčšina nie je pripravená hrať v NHL už v najbližšej sezóne. Navyše, Wild sú príšerne slabí na centri, ak sú JEEK a Rask TOP2 centri, tak to myslím hovorí samo za seba. Druhú off-season nevie Guerin vymeniť Dumbu za kvalitného prvého/druhého centra, navyše obrana je oslabená po odchode Sutera a najskôr odchode Soucyho do Seattle, takže je potrebné asi len počkať, kým dozrie Rossi a Khusnutdinov, pretože Guerin skôr plánuje už Dumbu nechať u Wild. Kto má hrať na centri dovtedy? Do ďalšej sezóny sa má ísť s JEEK, Raskom, Bjugstadom a Sturmom? Foligno je kvalitný univerzál do tretej formácie, ktorý ale zahrá aj v druhej, má v Minnesote brata, ktorý si Wild mimoriadne pochvaľuje, vďaka čomu možno bude preferovať Wild aj ak neponúknu najviac peňazí. Vidím samé výhody a takmer žiadne mínusy v situácii, ak by Guerin na 1, 2 či max. 3 roky podpísal aj staršieho Foligna. Obaja to vedia s médiami, silný leadership, dostatočne tvrdý, roal models pre mladších hráčov a verím, že by si to spolu na ľade vedeli užívať, čo by sa aj prenieslo do ich hry.
Užívateľovi mantis_x64 sa páči tento príspevok.
Qucoboy Ignorovať19. 07. 2021 14:48
Dobré zhrnutie. Nemám žiadne výhrady, len by som tu radšej videl napríklad Paula Stastnyho na tie dva roky, než Foligna. Ale ak to bude za rozumný peniaz, tak okey. To, že tu má brata je pravda, že možno bude naklonený hraniu tu ale tak ktovie, či on je ten koho Wild potrebujú. Bude to lotéria. Do Seattleu predpokladám odchod Kähkonena, nie Soucyho. Obrana je oslabená odchodom Sutera ale ak sa šance chytí Allison, tak to bude len dobre pre Wild ;) Podpísať chcú aj Colea a Bonina.
mike24 Ignorovať19. 07. 2021 14:43
Toto nerád počujem, Folino je prototypom hráča, ktorého by Hextall a Burke do Pens chceli priniesť.
Krátke správy
Najnovšie články
Fanúšikovia Canadiens nechápu: Aj po takejto sezóne je Slafkovský tak podceňovaný?Anketa: Ako oznámkujete Slovákov v NHL za ich výkony?Francis nevylučuje pred letom zmeny v zostave i na lavičke Kraken Ramsay: Pospíšilovi by náš štýl mal sadnúť. Mešár a Dvorský? Niekedy sa musíte rozhodnúť inak Zámorský novinár urobil rebríček Top 10 nádejí Blues: Sú v ňom obaja Slováci Top 5 nováčikov, ktorí by mohli mať v play-off najväčší vplyv Slovenský brankár prešiel najkratšiu cestu k postupu, pre útočníka sezóna končíAké plány majú Penguins v lete so svojím bránkoviskom?Veľký návrat: Lindy Ruff sa vracia do tímu, v ktorom tvoril rekordyĎalšia posila Slovenska z NHL je potvrdená. Švajčiari ich hlásia hneď niekoľko!Matthews zavelil k vyrovnaniu, žiarili aj McDavid či Hyman. Dalo Vegas facku fair-play?Video: Kyle MacLean vs. Stefan Noesen (bitka) „Šokujúca“ novinka: Obhajcovi titulu sa v prvom zápase play-off vráti hviezdaSlafkovského útok bol jeden z najlepších v NHL. Za sebou nechal aj útoky superhiezdMešár s Dvorským na MS nedávajú zmysel. Ich čas príde, hovoria majstri sveta V hre o Calderov pohár bude viacero Slovákov. V základnej časti im kraľovali Studenič s Regendom Mešára teraz čaká tvrdá konkurencia. Toto bude pre neho múdre, ak chce zlepšiť šance na úspech Slafkovského útok patrí medzi tri pozitíva budúcej sezóny. Spomína sa aj Mešár Slovensko má ďalšiu posilu zo zámoria! V tejto sezóne si zahrala aj v NHLMeno možno mať nový tím hneď nebude, ale pre tieto 4 dôvody môže skončiť úspechomZobraziť viacArchív článkov
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies