Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
Žiadne zápasy
20. 04.
kurzy
23:00info
CAR
NYI
NHL live
02:00info
BOS
TOR
NHL live
21. 04.
kurzy
18:30info
FLA
TBL
NHL live
21:00info
NYR
WSH
NHL live
01:00info
WPG
COL
NHL live
04:00info
VAN
NSH
«

Komentáre:

Ďalšia výmena medzi Coyotes a Leafs: Sťahuje sa brankár

Qucoboy Ignorovať22. 02. 2022 07:24
Ako? V Toronte majú veľa peňazí, tak sa chcú podeliť a dať nejaké aj Huttonovi?
konrad Ignorovať22. 02. 2022 07:44
možno je to to "budúce vyrovnanie" z predchádzajúcich (budúcich) výmen v rámci dobrých obchodných vzťahov
depay Ignorovať22. 02. 2022 09:27
Menili ritchieho...dzingela zobralo san jose, Toronto usetrilo 2.5m tak tych 750 tisic nasli na huttona, i ked je to zbytocny brankar, statistiky ma katastrofalne
Tento príspevok sa páči 2 užívateľom: mike24, colorado68.
mysterio Ignorovať22. 02. 2022 10:56
dnes som si asi po 3 mesiacoch pozrel zapas Toronta. Tragikomedia. Nic sa nezmenilo, ten tim je stale o tom istom uz 5 rokov a tie kozmeticke upravy co sa robia su uz fakt na smiech. Holl je najvacsi traged z celeho muzstva, to co dnes predvadzal, za to by si zasluzil ist minimalne do AHL alebo este nizsie. Jediny, kto sa mi fakt pacil je Bouting. Toronto stale nedokaze hrat fyzicky hokej, zrazat sa, vyhravat tvrde suboje, stale sme azda najjemnejsi tim v nhl. Akonahle pride muzstvo, ktore to "zavre" a zacnu hrat fyzicky hokej 1na1, su stratení, neschopni a nevedia co vobec maju robit, narazis do nich a lietaju tam jak vrabcaci. A to je presne ten PO hokej, ktory stale nedokazu hrat a mozu si nahovarat co len chcu. Jediny, kto sa tam vie postavit a aj postavil za zapas je 38r Spezza....Mrazek ten co predvadza v tej brane? uplne mimo, nechapem, co ho po 3 gole nestriedal, totalne mimo pozicii, v podstate nechytil nic, cisla katastrofa. Ta obrana? na smiech. Nerozumiem na co cakaju, Holl, Dermott okamzite prec + kludne pridat Engvalla, Mikheyeva, pripadne Kerfoota, jedina ich vyhoda je na oslabovky, ale aj to nie su vobec nenahraditelni, v PO hraju aj tak hovno cele roky. Muzzin sa zasa zrani na PO som o tom presvedceny, nie som zrovna jeho velky fanusik. Mrazka keby sa da tradnut, tiez by to nebolo naskodu a Tavares by mal ist na tribunu za tie vykony, ideal prec z Toronta, to bol cert dlzen ho podpisat na tolko rokov a za tolko, toho sa asi nikdy nezbavia..no hroza, florida alebo tampa ich zadupu do zeme a akurat co len dalsiu ostudu si spravia, ak chcu ist s tymto timom "vyhrat"
Užívateľovi colorado68 sa páči tento príspevok.
Soky Ignorovať22. 02. 2022 13:43
No torontu by trebalo hráča typu Regenda alebo Roman
Užívateľovi mysterio sa páči tento príspevok.
mysterio Ignorovať22. 02. 2022 15:07
Soky suhlasim. Regenda odohral fantasticky turnaj, neviem, ci to patri k jeho standartom takto hrat, ale bol vyborny. Presne by Toronto potrebovalo zamenit utocnikov ako Engvall, Kerfoot, Mihkeyev takymi hracmi, ale najvacsi kamen urazu je aj tak v tej obrane.
GoAvsGo Ignorovať22. 02. 2022 14:50
Inak, čo sa tej mäkkosti týka. Ja napríklad pozorujem toto na Col. Naši hráči sú rýchli,technickí, kombinační a veľmi produktívny. No chyba im dôraz a tvrdosť. A v dosť veľkej miere. Preto sa nám nedarí spraviť úspech v PO. Keď na nás vybehne tvrdé mužstvo,ako je napr. Vegas, tak proti nim nemáme šancu. Toto nám (col) chýba k úspechu. Výkon brankára a tvrdosť. Teda aspoň z môjho pohľadu.
Užívateľovi colorado68 sa páči tento príspevok.
mysterio Ignorovať22. 02. 2022 15:03
mozu si podat ruky teda, takymto stylom to ani jeden nedotiahne velmi daleko, Toronto opat na prve kolo, vy na druhe. som zvedavy co vymyslia za ten mesiac na prestupovom trhu, ak nic poriadne, odmietam sledovat aj PO, resp. s tym vobec stracat cas, pretoze vysledok bude jasny uz popredu.
LongiSVK Ignorovať22. 02. 2022 17:09
Ja osobne strašne verím a dúfam, že obidva tímy sa stretnú vo finále. Mám omnoho radšej ako divák takýto "pekný" hokej, čiže ak by sa im obom podarilo s tým preraziť a stala by sa z toho cesta, ktorou by sa začali uberať aj zvyšné tímy, tak by to bola pecka.
Soky Ignorovať22. 02. 2022 20:34
no podľa mna to bude kameň úrazu aj teraz ked neposilnia typologickych hracov do 4 lajnu , ktorí vačšinou rozhoduju zápasy play off , prvý mi napadne smith-pelly. .... v tomto omnoho viac verím floride v PO kedže ma hlbku kádru a v 4 lajne výborný Lomberg a po zranení sa vratil aj acciari
Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies