Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
01:00info
TOR
BOS
NHL live
03:30info
DAL
VGK
NHL live
04:00info
EDM
LAK
24. 04.
kurzy
01:00info
TOR
BOS
NHL live
03:30info
DAL
VGK
NHL live
04:00info
EDM
LAK
25. 04.
kurzy
01:00info
TBL
FLA
NHL live
01:30info
NYI
CAR
NHL live
«

Komentáre:

Slafkovského by som vymenil, povedal Laraque. Nasledoval smiech i výmena názorov

hayemaker Ignorovať04. 02. 2023 09:18
Je pravda ze slaf dostava hrozne vela uderov fo hlavy. Taktiez to koleno. Viem si ho predstavit ako neustale zraneneho hraca.
Užívateľovi colorado68 sa nepáči tento príspevok.
FanusikH Ignorovať04. 02. 2023 09:42
A to by mal byť akože dôvod jeho výmeny? Veď v NHL je krátko a má len 18 rokov. A zas hrozne veľa to nebolo to vyzneje ako keby to bolo v každom zápase čo nebolo. Takisto to koleno si zranil pri blokovaní striel a vieme len to čo dá von klub, čiže tak. A aj tá posledná veta sa mi nepozdáva a ja si to nemyslím. Treba mu dať čas a uvidíme. Hodnotiť by sa malo aspoň po 3 sezónach odohratých v NHL. Ja mu stále verím.
Užívateľovi tasho sa páči tento príspevok.
Lecavalier Ignorovať04. 02. 2023 11:12
Je pravda, že Juraj bude potrebovať na etablovanie viac času, možno bola aj chyba, že ho neposlali na čas do AHL, ale McDavid v prvej sezóne tiež vynechal polovicu sezóny z dôvodu zraneného ramena a nie je neustále zraneným hráčom a navyše ho to očividne nijak nepoznačilo (neprirovnávam Juraja k nemu). Zbytočne vydávať súdy a nad týmito špekuláciami sa možno jedine len usmiať. Navyše si i tak myslím, že keď Dubois bude chcieť skončiť v Montreale tak tam aj bude, sám sa vyjadroval o tom ako u Habs chce hrať, čiže ak bude záujem aj zo strany Canadiens tak to vyriešia vzhľadom na jeho blížiaci sa štatút UFA aj bez toho aby sa museli niekoho z ich nádeji zbavovať.
Tento príspevok sa páči 2 užívateľom: colorado68, tasho.
FanusikH Ignorovať04. 02. 2023 09:28
To nie je prvýkrát čo sa Laraque takto vyjadruje o Jurajovi. Hlavne, že keď bol draftovaný a tuším sa stretli v reštike alebo bol v jeho reštike neviem presne urobil si s ním selfie a pridal ju na siete. Takéto vyjadrenia bez toho aby mu dal šancu. Pritom pozerám si elite a Laraque nejako v NHL neexceloval tak nechápem jeho vyjadrenia a výsmech. S Morinarom súhlasím a správne Jura obhájil. Nemá to Juro ľahké už len preto, že je draftová 1 a v MTL. Je veľmi sledovaný a vyvíjaný je na neho enormný tlak. Za čo Jura obdivujem ako to zvládal a zvláda. Sám Laraque hral za MTL tak nie aby ho podporil a pochopil ale už by ho vymenil. Bolo vidieť, že Juro sa snaží a takisto bolo vidieť progres. V rozhovoroch bol taký ako ho poznáme. Nechápem ozaj nechápem. Jurovi veľmi fandím.
buffalo Ignorovať04. 02. 2023 10:02
to si zle pozeral na elite, laraque ma svoje stats na hockeyfights com
konrad Ignorovať04. 02. 2023 23:37
Tiež by som povedal že Laraque v určitých veciach celkom exceloval
Senator18 Ignorovať04. 02. 2023 09:46
Georges bol na bomby do hlavy zvyknutý, preto sa tak vyjadruje, jak sa vyjadruje. On tú hlavu v prvom rade nikdy nepotreboval.
Užívateľovi Lstmajo81 sa páči tento príspevok.
Užívateľovi colorado68 sa nepáči tento príspevok.
prasjanko Ignorovať05. 02. 2023 07:57
Hlava je dolezita. Potrebujes aj niekam polozit tu prilbu, co je sucastou povinného vystroja a tiez je dost nechutne, kde si na veceri pchas lyzicu rovno do krku
tasho Ignorovať05. 02. 2023 08:21
Laraque bol bitkár nič viac. Bla bla bla výmena ani náhodou. Dubois sám stanley cup nevyhrá. Lafreniere prvá sezóna ešte slabšia ako Jurajova a postupne sa etabloval. Ja Jurajovi verím pokiaľ sa nezraní ďalšia sezóna bude lepšia.
Hossa#81 Ignorovať05. 02. 2023 19:18
Pre Juraja sa rychlejsi hokej stal osudnym,uz ho odpisuju,ze nestiha v nhl kontrolovat zaroven puk a hraca co ho atakuje.Ano je to pravda ze jeho nasadenie do tohto rychlika bez akejkolvek pripravy na uzsie klzisko a tvrdsiu hru,bolo rizikove.Dufajme teda ze kym si nezvykne,nepride k fatalnym zraneniam.
Krátke správy
Najnovšie články
Nemec sa z vlaňajška poučil. Teší sa na MS i vyvrcholenie prípravy: Takýto turnaj tu nebol dlho V boji o juniorský Stanley Cup zostávajú stále dvaja talentovaní SlováciMarchand uznáva: Maple Leafs sú stavaní inak ako v minulých rokoch Canadiens, Capitals i Devils sú medzi klubmi s rekordnými trestami v platovom rozpočte Slafkovský na dne: Skauti porovnali Celebriniho s poslednými 9 draftovými jednotkami Anaheim by sa v lete mohol posilniť o zvučné mená. Priority sú dveSlovenský brankár žiaril v súboji s Gajanom, z postupového mečbalu sa teší aj Pekarčík Pohroma pre Canucks: V druhom zápase boli bez opory, zvyšok série je v ohrození! Obranca Bruins utrpel zranenie. Uvidíme ho ešte v play-off? Švajčiarska hviezda Devils podstúpi operáciu. Stihne kemp? Colorado umiestnilo na waiver listinu útočníka Strelil viac gólov ako Dvorský, teraz podpísal zmluvu v NHLSlováci sú po drámach bližšie k MS: Jeden spálil tutovku, druhý bol svedkom zákroku play-off!Ďalšie dve veľké posily Slovenska sú o krok bližšie k MS. V hre je späť aj útočník, ktorý si zahral NHLV AHL začalo prvým zápasom play-offFlyers podpísali novú zmluvu s ruským brankáromFanúšikovia Canadiens nechápu: Aj po takejto sezóne je Slafkovský tak podceňovaný?Anketa: Ako oznámkujete Slovákov v NHL za ich výkony?Francis nevylučuje pred letom zmeny v zostave i na lavičke Kraken Ramsay: Pospíšilovi by náš štýl mal sadnúť. Mešár a Dvorský? Niekedy sa musíte rozhodnúť inak Zobraziť viacArchív článkov
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies