Howson a Arniel majú zatiaľ miesta bezpečné

COLUMBUS – Prezident Columbusu Blue Jackets Mike Priest povedal, že neplánuje vymeniť generálneho manažéra ani trénera v blízkej dobe. Tím z Ohia je jediným, ktorý v aktuálnej sezóne ešte nevyhral, čo vytváralo priestor pre rôzne špekulácie.

Médiá v zámorí nešpekulovali len o výmenách hráčov, ale aj o tom, že generálny manažér Scott Howson a kormidelník Scott Arniel sa pohybujú po tenkom ľade. To však prezident zraneniami sužovaného klubu pre Columbus Dispatch poprel.

„Samozrejme, som sklamaný z toho začiatku. Som veľmi frustrovaný z toho všetkého, čo musel tím vydržať pri tom, ako sa veci akosi vymkli z noriem, ktoré by ste očakávali. Suspendácia Wisniewskiho, zranenia hráčov, ktorý majú svojim spôsobom vplyv na tím. Tieto ťažkosti musíte jednoducho prekonať,“ povedal Priest.

Blue Jackets majú piaty najväčší platový rozpočet z tímov NHL, no sužujú ich dlhodobé zranenia Kristiana Huseliusa, Jareda Bolla a potenciálne Jeffa Cartera, ktorý vynechá so zlomenou nohou bližšie neurčitú dobu.

Priest z tohto dôvodu nechce hodnotiť prácu generálneho manažéra a trénera, pretože nemal ešte možnosť vidieť hrať tím pokope: „Cítim, že dokážeme víťaziť. Čas ukáže, ale absolútne verím, že budeme víťaziť. Ukázali sme to v lete a nebudeme oddychovať, kým nebudeme vyhrávať. Dúfali sme, že nebudeme tam, kde sme teraz. Musíme sa cez to dostať, no tiež potrebujeme vidieť náš tím. Momentálne ho nemáme. Keď bude celý tím pohromade a bude čas na rozhodnutie, potom budeme schopní veľmi dobre zvážiť situáciu a rozhodnúť sa.“


Autor: Jozef Struhár | Vydané: 21. 10. 2011 | Rubrika: Správy z NHL


SlovakNHL.sk - aktuálne spravodajstvo zo sveta NHL