Meszároša trápi poranenie ramena

Andrej Meszároš bol 19 sekúnd pred koncom sobotného zápasu proti Phoenixu Coyotes tvrdo narazený Raffim Torresom na mantinel. Po bodyčeku nasledovala bolestivá grimasa. Slovenský obranca Philadelphie Flyers utrpel zranenie pravého ramena.

Rodák z Považskej Bystrice po zákroku okamžite zamieril do šatne a vo Philadelphii vznikli obavy, pretože pri zraneniach Chrisa Prongera a Andreasu Lilju by absencia Meszároša nebola príliš vítaná. Generálny manažér Flyers Paul Holmgren však neveril, že pôjde o vážne zranenie.

Meszároš absolvoval v nedeľu vyšetrenia, ktoré potvrdili správnosť predpokladov Holmgrena. Flyers majú trojdňové voľno a vyzerá to tak, že slovenský obranca vďaka tomu nevynechá ani jeden zápas. Do akcie by mal nastúpiť už v stredu proti Buffalu.

Dvadsaťšesťročný Meszároš odohral v tomto ročníku 25 zápasov, v ktorých strelil dva góly a pridal štyri asistencie. V minulosti mal už problémy s ramenom. Pre zranenie ľavého ramena vynechal v sezóne 2008/09 posledných 30 zápasov základnej časti.


Autor: Jozef Struhár | Vydané: 05. 12. 2011 | Rubrika: Slováci v NHL


SlovakNHL.sk - aktuálne spravodajstvo zo sveta NHL