Vymenia Canucks Schneidera za Ricka Nasha?

V piatok sme informovali, že medzi klubmi, do ktorých by bol Rick Nash ochotný akceptovať výmenu, sa nachádza aj tím Vancouver Canucks. A ten by o kapitána Columbusu Blue Jackets taktiež rad zabojoval.

Očakáva sa, že ak by k výmene medzi týmito klubmi došlo, tak by sa Canucks zrejme museli rozlúčiť so spoľahlivým náhradným brankárom Corym Schneiderom, ktorý by mohol byť súčasťou balíka spolu s útočníkom Codym Hodgsonom.

Ako protihodnota by však mohli poslúžiť aj iní hráči zo základnej zostavy minuloročného finalistu Stanleyho pohára. Špekuluje sa o tom, že by sa jednalo o obrancu Keitha Ballarda, prípadne útočníka Masona Raymonda.

O Nasha sa medzitým zaujíma najmä Los Angeles, ktoré je taktiež ochotné obetovať svojho náhradného brankára, Jonathana Berniera, ako súčasť balíka, ktorý by pravdepodobne obsahoval aj obrancu Jacka Johnsona.

Medzi vážnymi záujemcami sa v zámorských médiách objavujú aj tímy New York Rangers a Philadelphia Flyers, no v posledných dňoch k ním dokonca pribudol aj Boston. Ten však nie je pripravený vzdať sa Tuukku Raska, no lákadlom pre klub z Ohia by mohol byť center David Krejčí.

Súvisiaci článok:
Stane sa Nash jazdcom, kráľom alebo zostane?


Autor: Jozef Struhár | Vydané: 20. 02. 2012 | Rubrika: Špekulácie


SlovakNHL.sk - aktuálne spravodajstvo zo sveta NHL