Davidson nebude v Columbuse tolerovať „zlé jablká“

Keith Tkachuk vidí jasnú paralelu medzi tímom Columbusu Blue Jackets, do ktorého prichádza na post prezidenta John Davidson, a organizácie St. Louis Blues, ktorú v ostatných rokoch dokázal pretransformovať na úspešný tím.

„Som si istý, že to bude veľmi podobné tomu, čomu čelil v St. Louis,“ povedal Tkachuk. „Náš tím bol akosi deprimovaný. Naši fanúšikovia boli frustrovaní. Museli sme začať od začiatku a on vedel, že to prichádza. Nespanikáril. Budoval a budoval a budoval. A robil to svojím unikátnym spôsobom.“

Svedkovia práce päťdesiatdeväťročného rodáka z Ottawy tvrdia, že jeho filozofiou je podrobné spoznanie osôb v tíme, snaha prečítať si ich a následne sa uistiť, že sú všetci na rovnakej strane. Tí, ktorí sa nestotožňujú so smerovaním klubu, nenájdu v organizácii miesto.

„V tomto mužovi je ohromná trpezlivosť a mentalita, pri ktorej chce všetkých na svojej strane. Končí to však ničením ľudí, ktorí majú svoje vlastné agendy alebo ľudí, ktorí podkopávajú snahu tlačiť všetko rovnakým smerom. V rýchlosti vyčuchá zlé jablká. Nemá pre takýchto ľudí čas,“ povedal jeden z funkcionárov NHL.


Autor: Jozef Struhár | Vydané: 30. 10. 2012 | Rubrika: Správy z NHL


SlovakNHL.sk - aktuálne spravodajstvo zo sveta NHL