Redmond prevezený do nemocnice, kde podstúpil operáciu

Aktualizované: 22.2.2013 o 8:12

Obranca Winnipegu Jets Zach Redmond bol sanitkou prevezený do miestnej nemocnice v Raleigh po tom, čo na štvrtkovom dopoludňajšom rozkorčuľovaní utrpel reznú ranu nad kolenom.

„Stratil veľa krvi a bol na ľade asi 10-15 minút, čo ho tam ošetrovali predtým, ako ho odniesli preč. Medicínske tímy Jets a Hurricanes zareagovali rýchlo, rovnako ako aj prítomní tréneri a hráči. Tí ho upokojovali najviac, ako to bolo možné,“ povedal komentátor Brian Munz.

Dvadsaťštyriročný americký rodák, ktorý v tomto ročníku strelil gól a pridal tri asistencie v ôsmich dueloch, utrpel zranenie pri nácviku súboja pred bránou.

„Takéto veci sa stávajú,“ skonštatoval tréner Claude Noel. „Bol to súboj jeden na jedného pri bráne, kde stratil stabilitu, spadol na chrbát a hráč naňho dostúpil. Bola to dosť široká rana a bolo potrebné, aby bol prevezený do nemocnice. Bude v poriadku.“

Tím neskôr oznámil, že Redmond podstúpil aj operáciu, ktorej cieľom bolo zaceliť poškodenú tepnu. Teraz leží v pokoji a bude čakať na svoj návrat do akcie. Jeho absencia sa zatiaľ nedá presne určiť.


Autor: Jozef Struhár | Vydané: 21. 02. 2013 | Rubrika: Správy z NHL


SlovakNHL.sk - aktuálne spravodajstvo zo sveta NHL