Klesla sa po výmene k Sabres nepripojí

Český obranca Rostislav Klesla v sobotu povedal, že sa nepripojí k tímu Buffalo Sabres, ktorý ho získal v deň prestupovej uzávierky spolu s brankárom Michalom Neuvirthom z Washingtonu Capitals za Jaroslava Haláka.

„So všetkou úctou k organizácii Sabres, rozhodol som sa tento týždeň, že nebudem pokračovať v hraní hokeja v tejto sezóne. Bol to ťažký ročník pre zranenie a niekoľko prechodov do nových tímov,“ skonštatoval Klesla.

„Teraz si zoberiem nejaký čas voľno a budem sa pripravovať n pokračovanie mojej kariéry v Európe. Rád by som poďakoval mojim fanúšikom a všetkým ľuďom, ktorí mi pomohli. Som vďačný za kariéru, ktorú som mal tu v NHL a za všetkých tých ľudí, čo som mohol stretnúť a ktorí podporovali mňa i moju rodinu.“

Tridsaťjedenročný Klesla zaznamenal jeden gól a tri asistencie v 25 zápasoch, ktoré v tejto sezóne odohral za Phoenix Coyotes. V NHL odohral celkovo 659 zápasov so ziskom 48 gólov a 111 asistencií. Hrával aj za Columbus Blue Jackets, ktorý ho v roku 2000 draftoval z celkového štvrtého miesta.


Autor: Jozef Struhár | Vydané: 09. 03. 2014 | Rubrika: Správy z NHL


SlovakNHL.sk - aktuálne spravodajstvo zo sveta NHL